- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.461
Ne güzel ya.Gözün Aydın ,değerinde çok güzel çıkmış.devamıda gelir hayırlısıyla inşallah.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin.Evet canım bir embriyo ınş devam eder değerler bakalim
Amin cumlemize bu işler çok zor sabır gerektiren işlerişler bekle. Bekle. Bekle... Allah yardımcısı olsun tup bebek yolcularının...Ne güzel ya.Gözün Aydın ,değerinde çok güzel çıkmış.devamıda gelir hayırlısıyla inşallah.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin.
Öyle valla.Çok zor gerçekten.Artık daha da zorluyor beni (bünyemi) tedavi.Allahıma sığınıyorum hep.Beterlerinden korusun ,İnş bu son olur , sağlıklı sıhhatli kavuşuruz meleğimize.Hepimizde tabiAmin cumlemize bu işler çok zor sabır gerektiren işlerişler bekle. Bekle. Bekle... Allah yardımcısı olsun tup bebek yolcularının...
Âmin canım çok Sağol.Seninde gözün Aydın.PGT nin işe yaracağına öğrenince biraz olsun içiniz rahatlamıştır yani . Rabbim dermansız dert vermesin, çok zor gerçekten.Hayırlısıyla inşallah tedavin sorunsuz geçerde kavuşursunuz miniğinize sağlıklı sıhhatli bir şekilde.Inşallah hayırlı haberler alırız senden fındıkçım Allah emeğini Boşa çıkarmasın bizimde haber geldi çok şükür ne bakılıyorsa gözükmüş ve normal pgt yaptırın dendi daha Önümde çok zorlu bir yol varken bunada şükrediyorum ve pgt olursa amniyosenteze gerek yok dedi genetikçi bir garip yolcu arkadaşım yenimi başlıcaksın tedaviye biz bakalım ne zaman başlarız
Merhaba, öncelikle tedaviye başlamadan önce bir muayene olmanız Lazım tedaviye başlayacağınız doktora.O ne zaman uygun görürse o zaman tedaviye başlayacaksınız.tedavi 15 20 gün arası Sürüyor.Ama tabi kişiden kişiye değişiklik gösterir.Belki size uzun protokol uygulanacak.Bunları bizim cevaplamamız çok sağlıklı olmaz.Genetik testler ise (kastettiğiniz PGT ise) 15 20 günlük süre içinde oluyor ama tabi oda merkezden merkeze değişiklik gösterir.Uzak yerlere incelemeye gönderenler var.Yetişmeyecek gibi olunca 1 ay öteleniyor transfer durumu.Kastettiğiniz Hem eşinize hem size uygulanacak olan Kromozom analizi ise 1 2 Ay'ı buluyor sonucun çıkması.Tedavi başlayacağınız yere muayene olup görüşürseniz daha sağlıklı bilgiler alırsınız.selam arkadaslar,
öncelikle allah istegen her anne ve baba adayina saglikli bir cocuk versin
ben burda yeni üyeyim ve yakinda pgd yöntemiyle tüp bebek tedavisine basliyacagiz
ve bir kac sorum var umarim cevaplarsiniz
benim özürlü bir oglum var 12 yasinda ve yurtdisinda kaliyoruz
esim calistigi icin kisitli bir dönem tedavi icin türkiyeye gelme imkanimiz var
biz memorial hastanesi istanbulda tercih ettik
tedavi süresi ne kadardir? yani genetik testler dahil ne kadar türkiyede kalmamiz gerekiyor?
tüp bebek süreci zor bir sürectir mutlaka ama cok zor oldugunu duyuyorum ve biraz korkuyorum acikcasi
bende adet düzensizligi var bazen 1 aydan fazla adet göremiyorum peki tedaviye adet bozuklugu olanlar nasil tüp bebek icin hazirlaniyorlar ve zaman bizim gibi kisitli olursa
genetik testlerin sonucunda tedavi ne sekil basliyor?
benim prolaktin degerlerim cok hafif yüksek buda gebeligi kendiliginden etkiliyor
biliyorum cok soru sordum kusura bakmayin allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
canım heyecanla bekliyorum inşallah Rabbim nasip eder bu defa. yarın bize süper güzel haberlerle gelirsin inşallah. 6 sı da sağlıklı olur bu defa transfer sonrası kalanları da dondurursunuz hatta kardeş içinKızlar PGT sonucum yetişmedi bugüne.Yarın sabah 8'de hazırlıklı gel dediler.Orda öğrenicez sonucu ve eğer sağlıklı olanlar çıktıysa (umutlu konuştular) hemen tranfere alıcaklar beni.Zaman Geçmek bilmiyor resmenDualarınız benimle olsun
Canım ya çok sevindim nasıl umut oldun bana bilemezsin yat dinlen canım bol bol. İnşallah sağlıkla devamı da gelecek :) kan sulandırıcı falan kullanacak mısın bu süreçte?Çok teşekkür ederim panikli, xpreiaz.Transferim oldu sabah.Evdeyim şimdi yatıyorum.Anca yazabildim Sizede.3 tane sağlıklı çıktı PGT den.Bunada şükür.Hepsi transfer edildi.Bundan sonrası Rabbime kalmış.Güzel gider inş Herşeydarısı sizlerin başına.
Çok teşekkür ederim panikli, xpreiaz.Transferim oldu sabah.Evdeyim şimdi yatıyorum.Anca yazabildim Sizede.3 tane sağlıklı çıktı PGT den.Bunada şükür.Hepsi transfer edildi.Bundan sonrası Rabbime kalmış.Güzel gider inş Herşeydarısı sizlerin başına.
Çok teşekkür ederim panikli, xpreiaz.Transferim oldu sabah.Evdeyim şimdi yatıyorum.Anca yazabildim Sizede.3 tane sağlıklı çıktı PGT den.Bunada şükür.Hepsi transfer edildi.Bundan sonrası Rabbime kalmış.Güzel gider inş Herşeydarısı sizlerin başına.
Çok teşekkür ederim.Aslında bizde kararsız kaldık çok.Ya 3'ü birden tutarsa neyaparız diye ama düşük bir Olasılık dediler.Ya 1 tane dondurulup 2 tane transfer olacaktı yada böyle olacaktı.Tercihi bize bıraktılar.Şansını yükseltmek için için böylede yapıyorlar her merkez yapıyor bunu.İlk denememi yaptığım merkezdede 3 tane transfer edilmişti 2 si tutmuştu.Ne biliyim kararttık gözümüzü sanırımVallahi çok sevindim canım gözleriniz Aydın inşallah sonuda iyi olucak Nerde yaptırmıştın tedavini üçünü birden transfer ettiler çok değilmi üçüz fln olursa bilmediğimden soruyorum ya da hangisi tutarsa diye mi en iki transfer edildiğini duydum da canım
Çok teşekkür ederim canım , inşallah öyle olur ya.Sizler içinde güzel gider Herşey inşallaaahh. Günler nasıl geçecek bilmiyorum valla.Ayın 11inde betahcg yaptır dediler.Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmaz inş bu kez Herşey yolunda gider inş. Kan sulandırıcıya bugün başladım.Aslında OPU günü başla dedilerde transfer olcağı belli olmadığı için (PGT de sağlıklı çıkmazsa diye) Ogün başlamak istemedik.Canım ya çok sevindim nasıl umut oldun bana bilemezsin yat dinlen canım bol bol. İnşallah sağlıkla devamı da gelecek :) kan sulandırıcı falan kullanacak mısın bu süreçte?
Çok geçmiş olsun.Rabbim birdaha yaşatmasın,emeklerimizi Boşa çıkarmasın.İnş en kısa zamanda kavuşuruz hepimizde Meleklerimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde.Merhaba arkadaşlar.. bir kitabn sonunu merak edersiniz ya hani hızlı hızlı okursunuz işte ben de bu forumu 400 üncü sayfasına kadar pgd ye giden 12 yumurtamin hepsinin de transfere uygun olmadiğini ögrendigimden beri okuyorum.daha fazla okumayarak üye olmaya ksrar verdim.ÇÜnkü kimse ñe yaşadıgımı ve korkularımin ne safha da oldugunu bilmiyor.1 19 resiprokal translokasyon tasiyicisiyim iki defa yumurta toplandi 2.sinde pgd ye gitti ama sonuç hüsran.iki kürtaj bir de dış gebelik yasadim.bursa acıbadem de şahin bey de yaptiriyorum.umarim birbirimize destek oluruz..
Sizde ki sorun neydi eminim bahsedilmistir onceki sayfalarda ama ilk 400 sayfadan sonra daha fazla okumamaya karar verdimÇok teşekkür ederim canım , inşallah öyle olur ya.Sizler içinde güzel gider Herşey inşallaaahh. Günler nasıl geçecek bilmiyorum valla.Ayın 11inde betahcg yaptır dediler.Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmaz inş bu kez Herşey yolunda gider inş. Kan sulandırıcıya bugün başladım.Aslında OPU günü başla dedilerde transfer olcağı belli olmadığı için (PGT de sağlıklı çıkmazsa diye) Ogün başlamak istemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?