Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok ya hala haber beklıyorum arıyacaklar hsterskopi için.devlet hastanesi ya bayıltmıyorlarmıs .özel ama parayla belki bayıltırlar en cok ondan korkuyorum bende. bide transferde tuvaleti tutamazsam diye :) sıkısık olunuyomus ya

Istanbul CNm evet eşimde dengeli translakasyon var 13 le 4. Arasında Parça Değişimi var canım sana bişey söyleyeceğim ama umudunu kırmak isteniyorum yanlış anlama CNm ben üç düşük yaptım ve üç düşükten sonra öğrendik böyle birşey Olduğunu ve yüzde elli yine düşer demişlerdi bize böyleyken hiç düşünmedin hamilelik hep korundum ben sonra kendimi toparlayınca anca seneler sonra tüp yaptım CNm ben olsam tekrar düşünemem senin yerinde bence sende Düşünme Allah bilir tabi ne. Olacağınıda maddi yönden ve kendini psikolojik hazır hissediğinde pgt düşünün CNm aynı şeyleri yaşamayın inşallah

Bencede cemre Dr la Konuşun yaparlarsa inşallah bayıltsınlar aslında onlarında işine geliyormuş bayıltmak çünkü kıpırdamaman gerekiyormuş evet transfer işinde çiş olayı benide Korkutuyor kaçırırsam tutamassam diye herşey çok değişmiş komşumun dediğine göre eskiden mesaneyi iyice boşaltıyolarmış şimdi neden öyle değilse işte sıkışık oldumu daha rahat görüyolarmış rahimin içini

bukadar zahmete katlanıyoruz yada katlanacagız.inşallh tek seferde olur

evet canım iki embriyom daha gitti inşallah temiz çıkarlar ikiz olsa iyi olur bir seferde kurtulurum
Ayrıca desteklerinizden dolayıda teşekkür ederimtövbe Bismillah bi daha girmemöyle yerlere amannn uğraşamıcam zaten kendi derdim kendime yetiyo grş kızlarr
boşver canım millete laf yetiştiremezsin sen

Ay ne güzel ya. Allahım bizde bebeğimiz oldu yazalım
Baya igne var kimbilir kacnci denemesi.normal yoldan saglikli cocuklari olanlar nekadar sansli olduklarini bilsin.onca igneye.stresli muanelere.acili agrili operasyonlara katlaniyoruz.allah cok aratmadan versin hepimize insallh

hücreye zarar verme ihtimali mi varmış????
Merhaba
Bildigim kadariyla zarar gorme ihtimali %0,1 den daha kucuk ama 3. Gunden sonra yaptiklari icin yasayan embriyo sayisi epey azaliyor, yani az embriyonuz varsa durum biraz riskli ancak dusuk veya sakatliktansa daha iyi ama herkesin tercihi ayri tabii

Baya igne var kimbilir kacnci denemesi.normal yoldan saglikli cocuklari olanlar nekadar sansli olduklarini bilsin.onca igneye.stresli muanelere.acili agrili operasyonlara katlaniyoruz.allah cok aratmadan versin hepimize insallh

Aynen Canım. Ama her konuda yaşamayan anlamıyor. Birimde anlamadığımız çok insan vardır. Belki biz daha kolay ulaşacağız. Belkide kavuşamayacağız. Ruh halimizde yaşayacaklarımıza göre değişecek. Allah hiç kimseyi sınamasın aratmadan verdin inşallah.

merhaba arkadaslar tedavim kasim ayina ertelendi bu ay tam adet olamamistim doktor biraz bekleyelim dedi aranizda transferi yapilmis olan ya da guzel haberini alan var mı

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

Kızlar günaydın..Esma Allah şifalar versin inşallah neyi var bebeğinin feraha çıkarsın kısa zamanda ...bende hastanedeyim göğsümdeki kistler için Dr tüp tedavisi sırasında gelmemi söylemişti aldığımız hormonlar etki edebilir diye bu ilaçlarda sakal bıyık olayıbi yerden iyi ediyor bi yerden kötü yan etki Allah'a emanet artık

Kızlar Allah'a şükür kötü birşey demedi Dr kontrole devam..Zeynep çim sen şuan jelde kullanıyorsun değilmi nasıl uyguluyorsun içinemi sıkıyosun geri gelmiyormuIsmi neydi CNm acaba benim kullanacağım jelle aynı mı​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…