- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.361
yok ya hala haber beklıyorum arıyacaklar hsterskopi için.devlet hastanesi ya bayıltmıyorlarmıs .özel ama parayla belki bayıltırlar en cok ondan korkuyorum bende. bide transferde tuvaleti tutamazsam diye :) sıkısık olunuyomus yaCemre yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo tamamen bayılıyorsun sana Dr bayıltmadan mı yapıcaz dedi komşum var o çok eskiden yaptırmış uyuşturuyolarmış o zaman ama şimdi anesteziyle oluyo CNm bende duymuştum çok yumurta toplanınca ohss olunuyormuş bende ondan çok korkmuştum baya bi karnım Şiş dolaştım patlayacak gibi bol su içmeni öneriyorlar zaten öyleliklemi geçti bilmiyorum CNm Allah'a şükür seninde olmaz inşallah başladın mı sen tedaviye
bukadar zahmete katlanıyoruz yada katlanacagız.inşallh tek seferde olurBencede cemre Dr la Konuşun yaparlarsa inşallah bayıltsınlar aslında onlarında işine geliyormuş bayıltmak çünkü kıpırdamaman gerekiyormuş evet transfer işinde çiş olayı benide Korkutuyor kaçırırsam tutamassam diye herşey çok değişmiş komşumun dediğine göre eskiden mesaneyi iyice boşaltıyolarmış şimdi neden öyle değilse işte sıkışık oldumu daha rahat görüyolarmış rahimin içini
evet canım iki embriyom daha gitti inşallah temiz çıkarlar ikiz olsa iyi olur bir seferde kurtulurumKızlar merhaba gelebildim çok şükürben hiç girmem aslında başka sitelere de işte oldu bir kere lüzumsuzluk moralim bozulmuştu nerden girdiysem iyice sinir olup çıktım birgün ayrı kaldım burdan vallahi giremedikçe siteye sinir geldi hee neyse bu da bana ders oldu sizler naptınız milat hayırlı olsun inşallah tedavin Zeynep iki embriyon mu kalmıştı canım gittimi onlarda genetiğe inşallah onlarda sağlıklı gelirde ikizin olur sen ikiz istiyorsun
boşver canım millete laf yetiştiremezsin senAyrıca desteklerinizden dolayıda teşekkür ederimtövbe Bismillah bi daha girmem öyle yerlere amannn uğraşamıcam zaten kendi derdim kendime yetiyo grş kızlarr
Canim beni merak etmişsiniz Sağol sizi takip ediyorum ama tatilde fırsat bulamadım yazmayaFerda nerde kaç gündür? Önemli birşey yoktur inşallah.
Canim beni merak etmişsiniz Sağol sizi takip ediyorum ama tatilde fırsat bulamadım yazmaya
Bende gordum canimkızlar suna bakınne guzel emeklerinin sonucunu almış
kızlar suna bakınne guzel emeklerinin sonucunu almış
Baya igne var kimbilir kacnci denemesi.normal yoldan saglikli cocuklari olanlar nekadar sansli olduklarini bilsin.onca igneye.stresli muanelere.acili agrili operasyonlara katlaniyoruz.allah cok aratmadan versin hepimize insallhAy ne güzel ya. Allahım bizde bebeğimiz oldu yazalım
Merhabahücreye zarar verme ihtimali mi varmış????
Baya igne var kimbilir kacnci denemesi.normal yoldan saglikli cocuklari olanlar nekadar sansli olduklarini bilsin.onca igneye.stresli muanelere.acili agrili operasyonlara katlaniyoruz.allah cok aratmadan versin hepimize insallh
Allah sıkıntından kurtarsınBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?