Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam arkadaslar,
Bu ay sonuna dogru bende 2. denememi yapacagim. Gebelik kayiplarim oldugu icin, PGT yapilmasi gerektigi doktorum bana söyledi. 43 yasindayim topigin en büyügü benim sanirim, topigi arada takip ediyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve, yumurtlama günümü belirledim. Climara bantla baskilama yapilacak 10 gün sonra banta baslayacagim adet baslangicinin 2. günü tedaviye baslayacagim. Bir aksama olmazsa 25 nisan gibi tedaviye baslayacagim. Tedavide olan sonuc bekleyen tüm arkadaslara, bol sans diliyorum yolumuz acik olsun cok beklemeden gelsin bebeklerimiz.

Tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah bu defa sağlıcakla evlatlarıni kucaklarsın.

Hayatcım hadi hayırlısı canım.. Ben yeme içme konusunda artı bişey yapmadım canım.. Ama sigarayı azalt şimdiden de zorlanma :))) ikiyi Geçme tedavide..ayy sonrası ben gibi tiksinirsin inşallah .. :))

Kizlar Allah izin verirse ilk adetimle inşallah başlayacağız tedaviye.Şuan yapmam gereken bişey var mı? Yeme içme vs neyapmaliyim hiç bilgim yok..
Allahin izniyle güzel bir transferin olsun inşallah.Transfer sonrası yasaklanan şeyleri hazırlık aşamasında da tüketme birde vücudun onları atmak için yorulmasin (bitkisel çaylar özellikle yeşil çay,maydanoz,dere otu,asitli içecekler nescafe,çok yağlı ve şekerli gıdalar ayrıca hamur isi) yemende fayda sağlayacak şeyler de,ananas fındık ceviz badem ama çiğ olacaklar,sebze meyve beyaz et kırmızı et,yumurta süt soğuk ve şekersiz.vere en önemlisi belki de sıkıntı yapma gün sayma huzurlu ve umutlu olmaya çalış her zaman..aklıma gelenleri söyledim başka olursa onlari da yazarım canım.

Ben yumurta toplama öncesi yapılan tedavide özel bişey yapmadım ama Çalıkuşunun dediği gibi transferden sonra badem Fındık kivi Ananas hurma Kayısı yedim .. Ayrıca öncekine nazaran dikkat ettim .. Herşey Allahtan tabiki ama bunlarında etkisi olmuştur belkide.. Arkadaşlar dikkate alın derim:)

Canim icerde kaldikca karariyor baskalarinda da icinde renklo geri geliyormus benim krem rengi geri geliyor genelde. Korkma bisi yoktur canim merak etme

Kizlar Allah izin verirse ilk adetimle inşallah başlayacağız tedaviye.Şuan yapmam gereken bişey var mı? Yeme içme vs neyapmaliyim hiç bilgim yok..
Yok canim yok duzenli beslenmeye calis sadece sigara iciyorsan icme icki de icme iciyorsan eger. Allaha kalmis gerisi artik rahat ol transferin icin dua et

Haftaya cagrdi iki doktorda ayni gun randevu verdi.biri sabh biri aksam.kizlar size bi soru ben ozel doktra gttim ya ilk.ilk muaynede para veryosun ikincide vermiyorsun.smdi ikincye ucretsz hakkim.ama dger devlt hastnedeki doktor acikcasi daha cok ilglendi herseyi guzelce anlatti.devletteki doktorla takip yapicam.haftaya ikisinede gtsem ayni haftada iki ultrsn zararlimi. Buarada canim bazen kasiklarm agryo uzanincq geciyor.ama bugun hc olmadi sevincten sanirim.kanaman yoksa korkma.bisey olmaz allahn izniyle

Yeme icme onemli ama en onemlisi pskolji bence rahat birak tedavye odaklanma kafani dagt ve eglnceli flmler seyret.stres vctta hormonlarla savasmasn. Iyi olcak allahn iznyle .az kaldi guzel gunlere

Hayrlusi olsun oncelikle.kac dusuk oldu.ve kromozm bozuklugumu var .brde hangi hastanede basliyacaksn.cok soru sordum ama kusura bakmayn.herkes herkese umut .insallh mucizelermz tek tek gerceklesicek

hayat_gun errik çok sevindim bugünkü haberlere hadi hayırlısıyla gelsin bebişler üçümüzde adet olmayı bekliyoruz transfer için sizlerin yaklaştımı nasıl benim az kaldı eli kulağında yeme içmeyede doğal beslenmeye çalış vitamin kullanıyorum folik asit d vitamini artık transferden sonrada ananas falan yeriz kahve ve sigarayı saymıyorum bile o kadar emek veriyoruz varsa öyle alışkanlıklarımız bırakmaya çalışın lütfen

Hayrlusi olsun oncelikle.kac dusuk oldu.ve kromozm bozuklugumu var .brde hangi hastanede basliyacaksn.cok soru sordum ama kusura bakmayn.herkes herkese umut .insallh mucizelermz tek tek gerceklesicek

Selam arkadasim, ilk gebeligim normal yolla oldu 10 haftalik düsük yasadim. daha sonra yaklasik 3 yil kendi saglik sorunum nedeniyle gebelik yasakti, daha sonra Eylül ayinda ilk denememde ikiz gebeligi yakaladim fakat 8+4 hafta kontrolümde kalp atimi durmustu.Bir keseden kalp atimi alinmisti 6. haftada bu gebeligimde kürtajla sonlandirildi. Daha sonra rahim filmi, pihtilasma ve genetik testlerim yapildi. Genetikte ve rahim filminde sorun olmadigi görüldü. Pihtilasma testinde, 677 Heterezigot cikti bu konuda henüz doktorumla ayrintili konusamadik. topiklerde okuyorum tasiyici oluyormusum hasta degilmisim, bununla ilgili ilac kullaniliyormu kullaniliyormu anlayamadim. Memorial sisli orada ilk tedavim oldu simdi yine ayni merkeze gitmeyi düsünüyorum.

Arkadaslar bir konuda sorum olacakti, benim tedavim baslamadan evvel yumurta baskilama icin, Climara bant kullanacagim. ovulasyon gününden sayip 10. gün sonra banta baslayacagim. normalde yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyorya, bu banta basladigimda benim adetin 21. günü olacak yine ayni süre icindemi adet olunuyor, yoksa erken veya gec gelebiliyormu, bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa, memnun olurum selamlar sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…