- 24 Kasım 2010
- 360
- 306
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.341
Benim de adet bugün yarın başlar diye bekliyorum ama tabi benim tedavinin başlayacağı kesin değil. İnşallah bir problem olmaz da ben de bu ay başlarım ve hep birlikte hamileler kervanına katılırız biz dehayat_gun errik çok sevindim bugünkü haberlere hadi hayırlısıyla gelsin bebişler üçümüzde adet olmayı bekliyoruz transfer için sizlerin yaklaştımı nasıl benim az kaldı eli kulağında yeme içmeyede doğal beslenmeye çalış vitamin kullanıyorum folik asit d vitamini artık transferden sonrada ananas falan yeriz kahve ve sigarayı saymıyorum bile o kadar emek veriyoruz varsa öyle alışkanlıklarımız bırakmaya çalışın lütfen
hoş geldin tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelam arkadasim, ilk gebeligim normal yolla oldu 10 haftalik düsük yasadim. daha sonra yaklasik 3 yil kendi saglik sorunum nedeniyle gebelik yasakti, daha sonra Eylül ayinda ilk denememde ikiz gebeligi yakaladim fakat 8+4 hafta kontrolümde kalp atimi durmustu.Bir keseden kalp atimi alinmisti 6. haftada bu gebeligimde kürtajla sonlandirildi. Daha sonra rahim filmi, pihtilasma ve genetik testlerim yapildi. Genetikte ve rahim filminde sorun olmadigi görüldü. Pihtilasma testinde, 677 Heterezigot cikti bu konuda henüz doktorumla ayrintili konusamadik. topiklerde okuyorum tasiyici oluyormusum hasta degilmisim, bununla ilgili ilac kullaniliyormu kullaniliyormu anlayamadim. Memorial sisli orada ilk tedavim oldu simdi yine ayni merkeze gitmeyi düsünüyorum.
aminnnn inşallah sağlıklı çözünsün ve annesine sımsıkı tutunsun Allah yarıdmıcın olsunKızlar biraz önce beni merkezden aradılar.salı transfer yapılacak. Çok heyecanlandım.dua edin.bebişim sağlıklı çözülür ve bana tutulur.
Sağol canım inşallah.aminnnn inşallah sağlıklı çözünsün ve annesine sımsıkı tutunsun Allah yarıdmıcın olsun
Birdayim canim gözünaydin sessiz takipdeyim senle uzuldum senle sevindim ama o kadar ümitliydimki insallah sonuna kadar giderNerelerdesin maysaaa
.Kızlaaaar genetik test Sonucu çıktı. 7 embriyodan 4 tane sağlıklı çıkmış çok şükür
. İnşallah herşey yolunda gider cnmKızlar biraz önce beni merkezden aradılar.salı transfer yapılacak. Çok heyecanlandım.dua edin.bebişim sağlıklı çözülür ve bana tutulur.
. Hayat_gun ve Errik cok sevındım kızlar, hayırlı olsun yolu yarıladık hepimiz şimdi transfer Zamanını bekleyelim dualarlaKizlar bizim genetik sonucu çıkmış hastaneye göndermişler.Hastaneden aradilar dr incelemiş istersek ilk adetimle tedaviye başlayabilirmisiz..:)))Ayy heyecan bastı bugün sanki hamilelik haberini almaya az kaldı gibi bir sevinç var galiba ama Allah bilir tabi..:)))
Sağol canım. Hepimizinki inşallah hayırla sonuçlansın.
. İnşallah herşey yolunda gider cnm
. Hayat_gun ve Errik cok sevındım kızlar, hayırlı olsun yolu yarıladık hepimiz şimdi transfer Zamanını bekleyelim dualarla
Cnm tebrık ederım senı , Allah tamamına erdırsın cnmMerhaba,Allah u tandirmasin inşallah hayırlısıyla bebeginizi kucaginiza alırsınız...
Tatlım aynı takvimi yasayacağız senınle inşallah Benım de bu hafta adette sorun olmazsa başlayacağımSağol canım. Hepimizinki inşallah hayırla sonuçlansın
Topic canlandı hamile haberleri ile daha Mutlu ve umutlu bir topic olduAmin insallah yeni arkadaslar gelmiş herkese hayirli haberler ve hayirli bebişler diliyorunhayat_gun canim cok sevindim tedavin insallah hayirla sonuclanir:))
Hayatcım hadi hayırlısı canım.. Ben yeme içme konusunda artı bişey yapmadım canım.. Ama sigarayı azalt şimdiden de zorlanma :))) ikiyi Geçme tedavide..ayy sonrası ben gibi tiksinirsin inşallah .. :))
Çok teşekkür ederim canım dikkatle okudum yazdıklarını. Esimin de mi dikkat etmesi gerekiyor?Şimdiden dikkat etmeye başlayayım..Allahin izniyle güzel bir transferin olsun inşallah.Transfer sonrası yasaklanan şeyleri hazırlık aşamasında da tüketme birde vücudun onları atmak için yorulmasin (bitkisel çaylar özellikle yeşil çay,maydanoz,dere otu,asitli içecekler nescafe,çok yağlı ve şekerli gıdalar ayrıca hamur isi) yemende fayda sağlayacak şeyler de,ananas fındık ceviz badem ama çiğ olacaklar,sebze meyve beyaz et kırmızı et,yumurta süt soğuk ve şekersiz.vere en önemlisi belki de sıkıntı yapma gün sayma huzurlu ve umutlu olmaya çalış her zaman..aklıma gelenleri söyledim başka olursa onlari da yazarım canım.
Çok saol canim teşekkür ederim.İçki yok,sigaram da azdı onu da bırakmaya çalışırım. :)))Yok canim yok duzenli beslenmeye calis sadece sigara iciyorsan icme icki de icme iciyorsan eger. Allaha kalmis gerisi artik rahat ol transferin icin dua et
İnşallah canımm çok teşekkür ederim. Stresten uzak durmaya calisicam..Allah yardımcımız olsun..:)))Yeme icme onemli ama en onemlisi pskolji bence rahat birak tedavye odaklanma kafani dagt ve eglnceli flmler seyret.stres vctta hormonlarla savasmasn. Iyi olcak allahn iznyle .az kaldi guzel gunlere
hayat_gun errik çok sevindim bugünkü haberlere hadi hayırlısıyla gelsin bebişler üçümüzde adet olmayı bekliyoruz transfer için sizlerin yaklaştımı nasıl benim az kaldı eli kulağında yeme içmeyede doğal beslenmeye çalış vitamin kullanıyorum folik asit d vitamini artık transferden sonrada ananas falan yeriz kahve ve sigarayı saymıyorum bile o kadar emek veriyoruz varsa öyle alışkanlıklarımız bırakmaya çalışın lütfen
Teşekkür ederim canım inş hepimiz evlatlarımizi sağlıcakla kucaklariz..:))Amin insallah yeni arkadaslar gelmiş herkese hayirli haberler ve hayirli bebişler diliyorunhayat_gun canim cok sevindim tedavin insallah hayirla sonuclanir:))
Canim benim tedavim yeni baslicak.İnş hepimizin duaları kabul olur.Çok teşekkür ederim.:)).
. İnşallah herşey yolunda gider cnm
. Hayat_gun ve Errik cok sevındım kızlar, hayırlı olsun yolu yarıladık hepimiz şimdi transfer Zamanını bekleyelim dualarla
Genetiğin temiz cıkmıs bunlar cok onemlı aşamalar , bir adım bir adım yaklaşıyoruz Mutlu sonlara demeyeceğim Mutlu başlangıçlaraCanim benim tedavim yeni baslicak.İnş hepimizin duaları kabul olur.Çok teşekkür ederim.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?