Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim de adet bugün yarın başlar diye bekliyorum ama tabi benim tedavinin başlayacağı kesin değil. İnşallah bir problem olmaz da ben de bu ay başlarım ve hep birlikte hamileler kervanına katılırız biz de

hoş geldin tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlaaaar genetik test Sonucu çıktı. 7 embriyodan 4 tane sağlıklı çıkmış çok şükür
.

Kızlar biraz önce beni merkezden aradılar.salı transfer yapılacak. Çok heyecanlandım.dua edin.bebişim sağlıklı çözülür ve bana tutulur.
. İnşallah herşey yolunda gider cnm

. Hayat_gun ve Errik cok sevındım kızlar, hayırlı olsun yolu yarıladık hepimiz şimdi transfer Zamanını bekleyelim dualarla

Cok teşekkür ederim canım. .İnş ben de tiksinirim, pek düşkün değilim zaten ama arada iciyorum onu da keserim ins..
Hayatcım hadi hayırlısı canım.. Ben yeme içme konusunda artı bişey yapmadım canım.. Ama sigarayı azalt şimdiden de zorlanma :))) ikiyi Geçme tedavide..ayy sonrası ben gibi tiksinirsin inşallah .. :))

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım dikkatle okudum yazdıklarını. Esimin de mi dikkat etmesi gerekiyor?Şimdiden dikkat etmeye başlayayım..

Yeme icme onemli ama en onemlisi pskolji bence rahat birak tedavye odaklanma kafani dagt ve eglnceli flmler seyret.stres vctta hormonlarla savasmasn. Iyi olcak allahn iznyle .az kaldi guzel gunlere
İnşallah canımm çok teşekkür ederim. Stresten uzak durmaya calisicam..Allah yardımcımız olsun..:)))

Aynen canım sigarayı bırakirim inş. .Transfer öncesi var benim daha.Adet zamanı tedavim yeni baslicak inş, yumoslar daha toplanacak canm.Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü salih Saliha evlatlar bagişlasin inşallah..

Canim benim tedavim yeni baslicak.İnş hepimizin duaları kabul olur.Çok teşekkür ederim.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…