- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.821
Muhasebeyi arayin soylemiyorlar mi canim?Arkadaşlar medikal park hastanesinde pgt yaptırcaz bir türlü pgt fiyatını öğrenemedik fiyatı ne kadar bilen varsa cevap yazsın .
Masallah haftan guzel ilerlemis insallah al saglicakla kucaginaiyiyiz canım çok şükür şimdilik sıkıntısız gidiyoruz araya grip vs girince çok takip edemez oldm. sizlerden son zamanlarda kimlerden güzel haberler geldi bilmiyorum.. Tedavi sürecinde olan arkadaşlara da Rabbimden şu mübarek üç aylarda kolaylık diliyorum.. Rabbim isteyen her kadına anne olmayı nasip eder inşallah.
Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebeMemoriol de tedavi olacaklar fiyat ne kadar merkez nasil
Baya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Doktoru ediyorum kordinatörü arıyorum net bilgi öğrenince dönücez diyorlar ama tık yokMuhasebeyi arayin soylemiyorlar mi canim?
Bende rapor cikarttirmayi dusunuyorum igneler icin bakalim hayirlisi bu 3.denemem olucakBaya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....
Inşallah hayırlısıyla son denemeniz olur,Allah bu yolda yuruyen emek veren herkesin kucagini doldursun.Bende rapor cikarttirmayi dusunuyorum igneler icin bakalim hayirlisi bu 3.denemem olucak
Tesekkurler canim çok pahali ya bu muayene ücretini her gitmede veriyor musunuz birde tahlin felan istedimi sizden[/QUOTE]a, post: 46265673, member: 502263"]Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Ilaclari yazdrmasanizda pazarlik yapin kizlar ben crinnone jeli 45 e kadar uygun aldim ilk sordugum yer 90 demsti yari yariya farkedyor bircoguBaya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....
Canim daha oncden soyledim mi bilmiyorum benim elimde iki kutu crinone jel var. isyerim ve evim sisli memorialin dibinde verebilirim bendeki artan tum ilaclari aklinizda olsun. Isyerim de memorialin yan binasinda oldugu icin ogle arasi 12 -1 arasi gelip verebilirimBen oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Cok sagol canim ilaclar bahane tanismak sahane olur belki supriz yaparim :)Canim daha oncden soyledim mi bilmiyorum benim elimde iki kutu crinone jel var. isyerim ve evim sisli memorialin dibinde verebilirim bendeki artan tum ilaclari aklinizda olsun. Isyerim de memorialin yan binasinda oldugu icin ogle arasi 12 -1 arasi gelip verebilirim
Tabiki de canim :) bendeki ilaclari yaziim ben herkesin aklinda olsunCok sagol canim ilaclar bahane tanismak sahane olur belki supriz yaparim :)
Karsiliyor ben onceki tedavilerimde jeli 17 liraya aliyordum sigortaylaKızlar zaten bu ilaçların yarısını sigorta karşılamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?