- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.881
Hangi merkexe gidiyorsunuz Rabbim hayirli etsin tedavinizi inşallah güzel sonuclanir[/QUOTE][QUOTEmerkeze _gun, post: 46285473, member: 477100"]Canim ayin biri ikisi gibi.Belli olmaz yarın da olabilirim,inşallah bir sorun çıkmazsa başlayacağız tedaviye.Eşimle benim gen haritamız çıkartıldi,tüp bebek için ön hazirligimiz tamamlandi drun dediğine göre.İnşallah gerisini de kolaylıkla başarıyla geceriz.
Adana'da Başkent Hastanesi canm.İnşallah güzel sonuçlanır çok teşekkür ederim.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.[/QUOTE]Hangi merkexe gidiyorsunuz Rabbim hayirli etsin tedavinizi inşallah güzel sonuclanir
Benimki de oyleydi canim 10 u gecerse ayni ucreti oduyorsunArkadaslar bazi tüp bebek merkezleri toplu paket adi altinda 10 emriyoya pgt uyguluyomus 500 dolar aliyomus..ama bazilari her emriyo basina aliyomus
Bana da oyle demisti onun icin deli para yatirdik bu ilaclaraBana eczaci karsilamiyor dediydi vayyyyy anasini kandrlmisim
Canim adana baskent hangi doktora gidiyorsun peki . Ben de gitmistim oraya .doktorum Tayfun cok[/QUOTE]Adana'da Başkent Hastanesi canm.İnşallah güzel sonuçlanır çok teşekkür ederim.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.
Cok iyi paket ucret yaa hepsine ayri ayri odemekten iyidirBenimki de oyleydi canim 10 u gecerse ayni ucreti oduyorsun
Raporum Yok canım g onalf,decapeptyl gibi igneleri eczaneden indirimli aldim.diger ilaclarimi jel,bant,clexan bunlari aile hekimine yazdirip indirimli aldim,bittikce yazdiriyorum.Kıs Çalıkuşu senin raporun varda alabildin dimi iğneleri fln sağlık Ocağı'ndan .. Şu tedavide kullanılan gonal f fln iğneler dimi .. Yoksa direk rapor çıkarmadan yazıyo mu sağlık Ocakları ..
Panikli ve cemre_y kizlar,doktorunuz sizden toksoplazma igg igm serum,cmv igg igm serum,tam idrar tahlili ve kultur idrar (steril,spot) testlerini yaptirmanizi istedimi?sonuc ne cikti?benden istendi de eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş özel bayaaaa pahalı.kismetse pazartesi yada sali y aptiricam.
Evet öyleymiş içeriklerini baktım da önemli testler.pzrts y aptiricam inşallah ihmal sözkonusu bile olamaz.eastnbull bu bulantı mahvetti beni hayattan sogudum su bile kotu geliyoBunlar rutin hamilelik başında alınan testler cnm. İhmal etme muhakkak yaptır. Önemli kalemler çünkü.
Tekrarlayan dusukler,tekrarlayan negatif sonuçları ama morfolojik bozukluk için özellikle istenir mi bilmiyorum.doktorun mutlaka bilgilendirirKızlar pgt yaptirmaniz in sebebi düşük olması mi.
Morfoloji bozuk olunca pgt yaptırmalı mıyım sizce
Canim bisey olmaz pazartesi gidersin 3.gun gittigimde oluyordu benim.araya pazar girince mecburKizlar adetim bugün başladı. Hastaneye ulaşamam galiba.
Morfoloji bozuk olunca sagliksiz embriyo olusabiliyormus oyüzden pgt yaptirsam mi yaptirmasam mi kararsizimTekrarlayan dusukler,tekrarlayan negatif sonuçları ama morfolojik bozukluk için özellikle istenir mi bilmiyorum.doktorun mutlaka bilgilendirir
Evet canm hatta 4.güne kadar sorun olmazmis.Hastaneyi aradım az önce, mesai saatleri bitmiş randevu alamadım. P.tesi önce ararım belki ertesi güne verirler randevuyu.Canim bisey olmaz pazartesi gidersin 3.gun gittigimde oluyordu benim.araya pazar girince mecbur
Evet öyleymiş içeriklerini baktım da önemli testler.pzrts y aptiricam inşallah ihmal sözkonusu bile olamaz.eastnbull bu bulantı mahvetti beni hayattan sogudum su bile kotu geliyo
Tabiki sonu güzel olsun da raziyimAh cnm ilk gebeliğimde ben ölüyordum resmen. Böyle bir işkence yok gerçekten :) ama sonu güzel olsun çekilir. Benim sonuda kötü olmuştu maalesefben sakızla çözüm bulmuştum bu arada. Sakız çiğnemeye çalış burnundan nefes al ağzından ver. Tuzlu ve ekşi tüket. Biraz hafifletir inşallah.
Benim fikrim canım. Doktor çok rahat maşallah kanda rutin tetkiklere bile bakmıyor.Kumral doktorun p g t için birşey demiyor mu?danistin mi?bu sadece senin fikrinmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?