Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maysa bizde İstanbul ve ankara arasında sikistik kaldik İstanbul çok pahali ve ulasim zor diye Esim çok istemiyor ama ben istanbulu istiyorum esimde ankara genart veya anotorya olsun istiyor arabamizla gideriz diye ama bilemiyorum kafam çok karisti rabim doğru karar almayi nasip etsin. Cocugunda ne gibi bir genetik sorun var sizde cikmadiysa pgt yaptiaya gerek varmi

Bi kere esin hakli istanbul zor ya ulasim felan ankara genart cok ovuluyo volkan bey olsun esi olsun cok begeniliyo kalicak yeride varmis disardan gelenler icin..evet bizde sorun yok ama riske atmak istemiyorum

Embriyo basina dir hepsi için olacağını hiç zannetmiyorum.birde hoca bilir nasıl saçma bir cevapbence kafadan kaybetmiş olur böyle bir merkez tabi bana göre.insanlara yardımcı olacaklarına birde işi yokuşa sürüyorlar.

ye: 46277664 .!.:
Bi kere esin hakli istanbul zor ya ulasim felan ankara genart cok ovuluyo volkan bey olsun esi olsun cok begeniliyo kalicak yeride varmis disardan gelenler icin..evet bizde sorun yok ama riske atmak istemiyorum
Kalacak yerlerine ucret aliyorlarmi bilginiz varmi

Pgt yi genetik doktruna sor .tup brbkciler cok bilmeyebilir

Genelde transfer sonrasi diye duydum bende transferden sonra yedim tutunmayı guclendiriyormus diye.
Evet canim bugün burdan biraz baktım genelde öyle yazıyor ama daha önce burdan bir arkadaş sanki yumurta toplanmadan önce demişti.Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba..?

Kıs Çalıkuşu senin raporun varda alabildin dimi iğneleri fln sağlık Ocağı'ndan .. Şu tedavide kullanılan gonal f fln iğneler dimi .. Yoksa direk rapor çıkarmadan yazıyo mu sağlık Ocakları ..

Olur canım neden olmasın .. Ne zaman adetin hemen başlıyorsun değil mi bu ay
Canim ayin biri ikisi gibi.Belli olmaz yarın da olabilirim,inşallah bir sorun çıkmazsa başlayacağız tedaviye.Eşimle benim gen haritamız çıkartıldi,tüp bebek için ön hazirligimiz tamamlandi drun dediğine göre.İnşallah gerisini de kolaylıkla başarıyla geceriz.

[QUOTEmerkeze _gun, post: 46285473, member: 477100"]Canim ayin biri ikisi gibi.Belli olmaz yarın da olabilirim,inşallah bir sorun çıkmazsa başlayacağız tedaviye.Eşimle benim gen haritamız çıkartıldi,tüp bebek için ön hazirligimiz tamamlandi drun dediğine göre.İnşallah gerisini de kolaylıkla başarıyla geceriz.[/QUOTE]
Hangi merkexe gidiyorsunuz Rabbim hayirli etsin tedavinizi inşallah güzel sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…