- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.861
Bi kere esin hakli istanbul zor ya ulasim felan ankara genart cok ovuluyo volkan bey olsun esi olsun cok begeniliyo kalicak yeride varmis disardan gelenler icin..evet bizde sorun yok ama riske atmak istemiyorumMaysa bizde İstanbul ve ankara arasında sikistik kaldik İstanbul çok pahali ve ulasim zor diye Esim çok istemiyor ama ben istanbulu istiyorum esimde ankara genart veya anotorya olsun istiyor arabamizla gideriz diye ama bilemiyorum kafam çok karisti rabim doğru karar almayi nasip etsin. Cocugunda ne gibi bir genetik sorun var sizde cikmadiysa pgt yaptiaya gerek varmi
Embriyo basina dir hepsi için olacağını hiç zannetmiyorum.birde hoca bilir nasıl saçma bir cevapArkadaşlar izmir medikal parkın muhasebesini aradın pgt fiyatını sordum 750- 1000 arası dedi embriyo başına mı yoksa hepsi mi diyorum hoca bilir diyo hocayı arıyorum bilgim yok diyo yanlış bir merkez mi seçtim acaba ben
Kalacak yerlerine ucret aliyorlarmi bilginiz varmiye: 46277664 .!.:Bi kere esin hakli istanbul zor ya ulasim felan ankara genart cok ovuluyo volkan bey olsun esi olsun cok begeniliyo kalicak yeride varmis disardan gelenler icin..evet bizde sorun yok ama riske atmak istemiyorum
Bana eczaci karsilamiyor dediydi vayyyyy anasini kandrlmisimKarsiliyor ben onceki tedavilerimde jeli 17 liraya aliyordum sigortayla
Pgt yi genetik doktruna sor .tup brbkciler cok bilmeyebilirArkadaşlar izmir medikal parkın muhasebesini aradın pgt fiyatını sordum 750- 1000 arası dedi embriyo başına mı yoksa hepsi mi diyorum hoca bilir diyo hocayı arıyorum bilgim yok diyo yanlış bir merkez mi seçtim acaba ben
Bende ilaclarim her bittiğinde aile hekimine yazdırıp alıyorum.bi kutu iğne 100 tl ben 17 tl ye alıyorum yazık manen zaten yipranmisligin haddi hesabı yok birde madden cokmeyelim.Bana eczaci karsilamiyor dediydi vayyyyy anasini kandrlmisim
Burdan herkes bilgilenmis oldu kizlar sayenizde super olduBende ilaclarim her bittiğinde aile hekimine yazdırıp alıyorum.bi kutu iğne 100 tl ben 17 tl ye alıyorum yazık manen zaten yipranmisligin haddi hesabı yok birde madden cokmeyelim.
HaklısınBende ilaclarim her bittiğinde aile hekimine yazdırıp alıyorum.bi kutu iğne 100 tl ben 17 tl ye alıyorum yazık manen zaten yipranmisligin haddi hesabı yok birde madden cokmeyelim.
Genelde transfer sonrasi diye duydum bende transferden sonra yedim tutunmayı guclendiriyormus diye.Kizlar ananası ne zaman tüketiceğiz?Transferden sonra mı tüketecektik?
Evet canim bugün burdan biraz baktım genelde öyle yazıyor ama daha önce burdan bir arkadaş sanki yumurta toplanmadan önce demişti.Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba..?Genelde transfer sonrasi diye duydum bende transferden sonra yedim tutunmayı guclendiriyormus diye.
Hayatcım transferden sonra yiyicen canım tutunmayı kolaylaştırıyor muş
Canim ayin biri ikisi gibi.Belli olmaz yarın da olabilirim,inşallah bir sorun çıkmazsa başlayacağız tedaviye.Eşimle benim gen haritamız çıkartıldi,tüp bebek için ön hazirligimiz tamamlandi drun dediğine göre.İnşallah gerisini de kolaylıkla başarıyla geceriz.Olur canım neden olmasın .. Ne zaman adetin hemen başlıyorsun değil mi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?