- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.841
Tüp bebek maceramız yeni başlıyor bu konuda bilgisizim ilaçlara raporu nasil çıkarıyoruzBaya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....
Bikere veriliyomus oyle dedi daha ben gitmedim gorusmeye mesajla istenen tahlilleri atmislar bana gitmeden gereken tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam histeroskopi yaptiricam bakalim[/QUOTE]Tesekkurler canim çok pahali ya bu muayene ücretini her gitmede veriyor musunuz birde tahlin felan istedimi sizden
Bende gitmeyi düşünüyorum mersinden gidicem taa oralara . Napcam hiç bilmiyorum yol parası kalacak yer yeme içme bizi maddi olarak cok yipratacak[/QUOTE]Bikere veriliyomus oyle dedi daha ben gitmedim gorusmeye mesajla istenen tahlilleri atmislar bana gitmeden gereken tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam histeroskopi yaptiricam bakalim
Çok sağolasın canımAykumsal emriyo başınadır bence canım biz emriyo başına 500 dolar verdik Antalya tüp bebek merkezinde
Mersinde iyi bi merkez yokmu sonucta buyuk sehir[/QUOTE]Bende gitmeyi düşünüyorum mersinden gidicem taa oralara . Napcam hiç bilmiyorum yol parası kalacak yer yeme içme bizi maddi olarak cok yipratacak
Medikal de pgt yaptıran bulamiycam sanırımArkadaslar bazi tüp bebek merkezleri toplu paket adi altinda 10 emriyoya pgt uyguluyomus 500 dolar aliyomus..ama bazilari her emriyo basina aliyomus
Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum[/QUOTE]aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canimMalasef canım adana da var acıbadem ve başkent ama nedense içime sinmiyor
aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canim[/QUOTE]Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum
Bizde sorun yok aslinda ilk cocugum genetik hasta dogdu bu yuzden ben kardeslerinde sorun olmasin istiyorum pgt yaptircam[/QUOTE]aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canim
Malasef canım adana da var acıbadem ve başkent ama nedense içime sinmiyor[/QUOTE]Mersinde iyi bi merkez yokmu sonucta buyuk sehir
Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum[/QUOTE]Malasef canım adana da var acıbadem ve başkent ama nedense içime sinmiyor
Peki ilk çocuk tup bebek mi canım . Genetik test yapıldı mı size .eşinle sana[/QUOTE]Bizde sorun yok aslinda ilk cocugum genetik hasta dogdu bu yuzden ben kardeslerinde sorun olmasin istiyorum pgt yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?