- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.901
ay masaaallah ya canim.bende bsey yiyemiyorum zayfladim hatta.istahla yemk yemeyi ozledimTabiki sonu güzel olsun da raziyimdemek bu gebelikte yasama din oh ne güzel.sakızı denicem.zaten tatlı ve yağlı mümkün değil yiyemiyorum aynen tuzlu ve eksi azda olsa biraz daha cazip.bu arada kendi doktorum haricinde bugün başka doktora gittim kontrole, pit pit atıyordu kalbi üç gün önden gidiyormuş.
Bseyler istedi ama hatrlamyorum eve gdnce bakim canimPanikli ve cemre_y kizlar,doktorunuz sizden toksoplazma igg igm serum,cmv igg igm serum,tam idrar tahlili ve kultur idrar (steril,spot) testlerini yaptirmanizi istedimi?sonuc ne cikti?benden istendi de eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş özel bayaaaa pahalı.kismetse pazartesi yada sali y aptiricam.
Seninki ve paniklini benimkinden iki hafta büyük gibi hatırlıyorum sankiBseyler istedi ama hatrlamyorum eve gdnce bakim canim
Evet böyle giderse fit bir hamile olucamay masaaallah ya canim.bende bsey yiyemiyorum zayfladim hatta.istahla yemk yemeyi ozledim
Alla alla doktoru mu d egistirsen ne,adamlar daki rahatlığa bakBenim fikrim canım. Doktor çok rahat maşallah kanda rutin tetkiklere bile bakmıyor.
Canim mesela benim ablamda kan pihtilasmasi vardı bende de olabilir oyüzden bıçok şeye ben karar veriyorum. İstanbula gitmek istiyorum aslında ama maddi olarak zorlayacak ve daha çok stres olcamAlla alla doktoru mu d egistirsen ne,adamlar daki rahatlığa bak
Pgt ve pıhtılaşma testi yaptırmak acaba diye huzursuz oömaktan iyidir. Biraz paran gidecek ama en azından emin olucaksinCanim mesela benim ablamda kan pihtilasmasi vardı bende de olabilir oyüzden bıçok şeye ben karar veriyorum. İstanbula gitmek istiyorum aslında ama maddi olarak zorlayacak ve daha çok stres olcam
Haklisin canım. Bende öyle düşünüyorum. Siz neden pgt yaptırıyorsunuz pekiPgt ve pıhtılaşma testi yaptırmak acaba diye huzursuz oömaktan iyidir. Biraz paran gidecek ama en azından emin olucaksin
Hahayyy insallah fit olursn ama mide bulantilarin gecsin seni gorucem yemeklere saldircaksin 2 hamileligimd . 10 dakka arayla kusmaktan buna gecede dahil su bile icemiyodum saniyesinde cikariyodum 7 8 kil . verdim 2 haftada ama musluktan su icmeyen ben o kadar guzel geliyoduki lokur lokur iciyodum ciksada guzeldi ama krtajtan snr yiyemedigim gunlerin acisini cikardim sistim gene aman sen dikkat et canimEvet böyle giderse fit bir hamile olucam
Pgt yaptırmadim. Ama yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü morfoloji düşük, hamilelikte bebegimde down sendromu çıkmıştı ve kalbi durup ölmüştüHaklisin canım. Bende öyle düşünüyorum. Siz neden pgt yaptırıyorsunuz peki
Canim cok merak ediyorum tup bebekte sağlam spermi seçmiyorlar mi . Ben daha bu konuda çok tecrübesizim çok sordum sana da kusura bakma. Bizde de morfoloji % 1 malasefPgt yaptırmadim. Ama yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü morfoloji düşük, hamilelikte bebegimde down sendromu çıkmıştı ve kalbi durup ölmüştü
Dediklerine göre kaliteliyi seciyorlarmis..Ama nedense böyle bir problem yaşadık. Bu yüzden pgt yaptırmada fayda varCanim cok merak ediyorum tup bebekte sağlam spermi seçmiyorlar mi . Ben daha bu konuda çok tecrübesizim çok sordum sana da kusura bakma. Bizde de morfoloji % 1 malasef
Kan sayimi idrar testi ,demr,hepatit,troit falan onlari istemsler canm.ama bu igg sanki onceden yapildi dye hatrliyom cok emin degilim.buarada benim progestani coktan kesti.9 haftalik suan.sznde kestimi devam mi kizlar .tedavsz oldgu icin gerek yok dedi ama icsemmi dyorumSeninki ve paniklini benimkinden iki hafta büyük gibi hatırlıyorum sankiçoktan vermiştir belki dedim.
Çok vermissin sen.Evet su bile başka birşey sanki.ben normalde çok yiyen biri değilim ama şu anki durum farklı tabi ,eğer devam ederse hamilelik dengeli ve doğru beslenme için yardım alicam.Hahayyy insallah fit olursn ama mide bulantilarin gecsin seni gorucem yemeklere saldircaksin 2 hamileligimd . 10 dakka arayla kusmaktan buna gecede dahil su bile icemiyodum saniyesinde cikariyodum 7 8 kil . verdim 2 haftada ama musluktan su icmeyen ben o kadar guzel geliyoduki lokur lokur iciyodum ciksada guzeldi ama krtajtan snr yiyemedigim gunlerin acisini cikardim sistim gene aman sen dikkat et canim
İnsallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur canım. Peki canım tup bebekte size hangi yöntemi uyguladilar mikrocip mi imsi tekniği miDediklerine göre kaliteliyi seciyorlarmis..Ama nedense böyle bir problem yaşadık. Bu yüzden pgt yaptırmada fayda var
Icsiİnsallah sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur canım. Peki canım tup bebekte size hangi yöntemi uyguladilar mikrocip mi imsi tekniği mi
Canim sen kendi doktorun olduktan sonra ordaki tedaviye bence gerek yok, istanbulda bunlari sana sen sormadan verecek dogru bir doktorla tedavini yaptir,allahaskina birde bunlarimi dusunuceksin herkes isini yapsin,sanada yazik.Canim mesela benim ablamda kan pihtilasmasi vardı bende de olabilir oyüzden bıçok şeye ben karar veriyorum. İstanbula gitmek istiyorum aslında ama maddi olarak zorlayacak ve daha çok stres olcam
Doğru söylüyorsun canım . Sen nerde yaptirdin peki tup bebgiCanim sen kendi doktorun olduktan sonra ordaki tedaviye bence gerek yok, istanbulda bunlari sana sen sormadan verecek dogru bir doktorla tedavini yaptir,allahaskina birde bunlarimi dusunuceksin herkes isini yapsin,sanada yazik.
Ben istanbuldayim bahcecide yaptirdim.Doğru söylüyorsun canım . Sen nerde yaptirdin peki tup bebgi
Ben de sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezini duzunuyordum . Ama karar veremedim . Merkez seçmek de çok zormuş. Ben 4 ay önce laparoskopi oldun çikolata kisti vardıBen istanbuldayim bahcecide yaptirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?