- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.081
Çarşamba günü ben oldum transfer iki tane kondu 16 sına test günüm dualarinizi bekliyorum başka var mı yakında transfer olan drum telefon ve bilgisayar dan uzak dur dediBugun kim trasfer olacakti yaa bide gun sayiyorduk o kimdi arkadaslar valla kalabaliklastik takip zor
Kahve kola yasak cihazlardan uzak dur bir de güzel Beslen dedi cinsel ilişki de yasak kabiz olma dedi vitaminlerimi ve ilaclarimi kullanıyorum bir de drum demedi ama burdan okudugum kadarıyla ananas yiyorum hayırlı sonuçlar alırım insallah Allahım emeklerimizi boşa cikarmasinAaa neden uzak dur dediki yaa
Az kalmış hayurlisiyla hemencecik geçsin günler bebislerini al benim gibi sonrada dua edip bekleriz sen nerde olucaksin kactane konulacak konustunuz mu drunla5 gun sonra transferim olacak inşallah cnm ,sonrasında Mutlu haberi almak için gun sayacağız bakalım, heyecanlı bekleyişler bunlar ... Allah ım ol derse olacak inşallah :)
bizim tek gen hasarı. evet bizde pgt yaptırıyoruz.tedavisi kemik iliği.kardeşinin kordon kanından olucak inşallahPeki sizede pgt yapiliyormu canim rabbim cocuguna sifalar versin tedavisi varmi peki
saol panikli.cümlemizin evladını inşallah.hasta yavru olmasın herkesin evladı sağlıklı olsun inşallah. olucak inşallah biz mücadele edip tevekkül ettiğim sürece Rabbim mükafatlandıracak inşallah hepimiziHaklısın maysa herşey allah tan allah hayırlısını sağlıklısını versin..inşallah Umut'un yavrusuna da senin yavruna da şifa versin Rabbim ..acılarını göstermesin
Canm az önce yaptım iğneyi yine havasını almayi unuttum.Canım bir seferden bişey olmaz bidahakine havasını sl ciltaltuna hava giderse biraz ağrı yapar havasini çıkarırken de çok yavaş hareket et igneyi vurduktan sonra 3e kadar say sonra çek igneyi
Canm hemşireyi sordum,bişey olmaz ama bidahakine havasını al dedi.Emek veriyoruz yumoslara bişey olmasın.Insallah o gunleri de goreceksin canim
Merak etmeignenin havasini aldirirken ilac da cikiyor ben de aldirmadan yapiyorum hala daha
Aminnn inşallah canim kizzz sen çok heyecanlisin sakin ol birazcık arkadaşım haklısın kendine igne yapmak zor da neyseki çok yakmıyor onlar sen bir de transfer sonrası kalcadan yapılan igneyi gör üç gün sürüyor ağrısıCanm az önce yaptım iğneyi yine havasını almayi unuttum.Bir de batirdiktan sonra ilacı bırakacağıma tersini yaptım önce ama hemen farkettim bıraktım ilacı. Yani siringayı bastiracagima çektim hep bunlar heyecandan. Transferini oldun inşallah canm.Bebislerin seninle olsun seni hiç birakmasin.
Canım havasını almadan yapınca ilacın etkilesiminde bir negatiflik olmuyo yani kafan rahat olsun, havayi alinca daha rahat olucaksan da al ama geri cekmemeye ozen goster bu cok daha onemli bence.Ya kızlar heyecandan yine iğnenin havasını almayi unuttum.Normalde iğne fobi varken iki gündür kendi kendime iğne yapıyorum.Yine havasını alamadım ve batirdiktan sonra siringayı ittirecegime geri çekiyorum ama hemen düzelttim.Canm sıkıldı hemşireyi aradım 'bişey olmaz ama bidahakine dikkat et,havasını al' dedi.
Evet cnm , az kaldı sabırsızlanıyorum:)) Özel Gop yüzyıl hastanesinde Gürkan Arıkan doktorum , 2 tane koyacak inşallah ... Senın günlerin de az kaldı cnm senin sonuçtan on gun sonra ben sonuc için saymaya başlayacağım , ay cok heyecanlı :)) hally inşallah beraber olumlu sonuçlar alırız tatlımAz kalmış hayurlisiyla hemencecik geçsin günler bebislerini al benim gibi sonrada dua edip bekleriz sen nerde olucaksin kactane konulacak konustunuz mu drunla
Amin inşallah, çok teşekkür ederim cnm cümlemizin kucağı sağlıklı evlatlarla dolsun ...Ayy Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla sonuna kadar olumlu gider sağ salim bebeğine kavuşursun Amin ....
Aklima ilk kendime igne yaptgim gun geldiYa kızlar heyecandan yine iğnenin havasını almayi unuttum.Normalde iğne fobi varken iki gündür kendi kendime iğne yapıyorum.Yine havasını alamadım ve batirdiktan sonra siringayı ittirecegime geri çekiyorum ama hemen düzelttim.Canm sıkıldı hemşireyi aradım 'bişey olmaz ama bidahakine dikkat et,havasını al' dedi.
Aminnn inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alalım dondurulmuşlarla yapılacak gsliba demi inşallah güzel cozulsunler haber edersin artık yaxisirizEvet cnm , az kaldı sabırsızlanıyorum:)) Özel Gop yüzyıl hastanesinde Gürkan Arıkan doktorum , 2 tane koyacak inşallah ... Senın günlerin de az kaldı cnm senin sonuçtan on gun sonra ben sonuc için saymaya başlayacağım , ay cok heyecanlı :)) hally inşallah beraber olumlu sonuçlar alırız tatlım
Offf deme kalcadan kaç tane iğne yapılıyor?Aminnn inşallah canim kizzz sen çok heyecanlisin sakin ol birazcık arkadaşım haklısın kendine igne yapmak zor da neyseki çok yakmıyor onlar sen bir de transfer sonrası kalcadan yapılan igneyi gör üç gün sürüyor ağrısı
Evet canm haklısın dikkat ederim bundan sonra ama öğrenene kadar randevu günüm geliyor.Çarşamba yumoslar olgunlasmissa Cuma'ya opu yapılacak inşallah.Canım havasını almadan yapınca ilacın etkilesiminde bir negatiflik olmuyo yani kafan rahat olsun, havayi alinca daha rahat olucaksan da al ama geri cekmemeye ozen goster bu cok daha onemli bence.
Aklima ilk kendime igne yaptgim gun geldisaglik ocagna gttim hemsre yanimdayken kendime yaptim bisey olursa yanimda bir bilen olsun dye.normalde asri korkarim igneden.sonra minubuse bindim arkadan bi bayan para uzatti vermem icin.ben verdim minubuscu paranin ustunu verdi ben kafam bi dunya heyecandan ates basiyo kadinin para ustunu cebime koymusum .kadin bana seslenince anladim.hayatimda hic bukadar utanmamistim .kafamda hep tedavi ve igneniyi kendime yapmanin sokuyla dalmisim
İki tane verdi ewet hemşire yapıyor varsa tanıdığın ona yaptur benim saolsun kuzen hemşire nazım geçer diye ona yaptirdim ama kalcam hop oturup hop kalktı igne girinceOfff deme kalcadan kaç tane iğne yapılıyor?Onu hemşire yapar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?