- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.101
Bence de kullan canim her koruma bizim icin cok onemliKızlar birde Ben iki Dr kontrolündeyim demiştim ya.. Hem daha sık Görmüş oluyorum böylece bebeği..yalnız biri haftalık kullandığım iğne var proloton depot diye onu 12 haftaya kadar kullan dedi .. Diğeri 16. Haftaya kadar dedi .. Napayım sizce şu riskli donemi atlattıktan sonra tek Dr a düşücem iki üç hafta sonra .. 12. Haftaya kadar düşük tehlikesi biter burak dedi biri.. Ama zararı yok demek ki benim kullanasım var 16.haftaya kadar sizce napayım
Neden ne oldu hayirsirDuygularim param parça
Gelecek anneler Günü'nde hepimizin yavrusu kucağımızda olur inşallah arkadaşlar .. Allah hayırlısıyla hepimize göstersin o günleri ..
Olursun insallah yeterki rabbim ol desin oluverir yeterki istemesini bilelim..belki cocugun olacakti sakat olabilirdi hasta olabilirdi hergun gozunun onunde olebilirdi belki gozleri gormeye bilirdi belki sana hic anne diyemezdi bu yuzden sadece hayirlisini iste sadece evlat istemeAnnemden uzaktayim ve bana anne diyecek çocuğum yok. Anne olamadım
Merhaba inşallah güzel geçer opu genelde bir hafta içinde haber geliyor fiyatta o kadar embriyo için iyi tanesine 300 500 dolar verenler var yalnız onbeş tane kesin çıkacak mı nasıl emin oldu drunuz hangi merkezdesinizMerhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
inşallah.Teşekkür ederim.Bir hafta içinde belli olunca hemen transfer olur mu ki? istanbul tüp bebek merkezindeyim.Paket olarak söylediler.Zaten pgt işlemini genetiks yapıyormuş.Az olursa da 1500 dolar.Çok az olursa belki indirim yaparlar:SMerhaba inşallah güzel geçer opu genelde bir hafta içinde haber geliyor fiyatta o kadar embriyo için iyi tanesine 300 500 dolar verenler var yalnız onbeş tane kesin çıkacak mı nasıl emin oldu drunuz hangi merkezdesiniz
Benimde 15 embriyo vardı hem vücut dinlensin hem de embriyo lara bakılması uzun sürerse diye donduruldular ve bir sonraki ay transfer oldu şimdi güzelce uyu yarın hersey belli olur iyi gecelerinşallah.Teşekkür ederim.Bir hafta içinde belli olunca hemen transfer olur mu ki? istanbul tüp bebek merkezindeyim.Paket olarak söylediler.Zaten pgt işlemini genetiks yapıyormuş.Az olursa da 1500 dolar.Çok az olursa belki indirim yaparlar:S
tşkler,iyi gecelerBenimde 15 embriyo vardı hem vücut dinlensin hem de embriyo lara bakılması uzun sürerse diye donduruldular ve bir sonraki ay transfer oldu şimdi güzelce uyu yarın hersey belli olur iyi geceler
Normal tabi arkadasim bana az bile geldi valla.pgt sonucu arkadaslarinki hep degisti iki gunde cikanda oldu 15 gunde cikandaMerhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?