Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat yine maşallah kendin yapıyon iğneyi bende Yaparım yapmak bişey değil de senin iğnelerin ismi ne yani dozları ayarlanmıyor mu bi toz bi su gibi mesela benim bi iğne öyleydi ayarlanması karıştırması onları nasıl yapıyon ben bilemem onları diye kendim yapmadım hiç

Kızlar birde Ben iki Dr kontrolündeyim demiştim ya.. Hem daha sık Görmüş oluyorum böylece bebeği..yalnız biri haftalık kullandığım iğne var proloton depot diye onu 12 haftaya kadar kullan dedi .. Diğeri 16. Haftaya kadar dedi .. Napayım sizce şu riskli donemi atlattıktan sonra tek Dr a düşücem iki üç hafta sonra .. 12. Haftaya kadar düşük tehlikesi biter burak dedi biri.. Ama zararı yok demek ki benim kullanasım var 16.haftaya kadar sizce napayım

Bence de kullan canim her koruma bizim icin cok onemli

Gelecek anneler Günü'nde hepimizin yavrusu kucağımızda olur inşallah arkadaşlar .. Allah hayırlısıyla hepimize göstersin o günleri ..

İnşallh cnm ya, benim karnımda şükürler olsun oğlum kımıl kımıl ama yinede bir buruk geçirdim. Şimdi kızım neredeyse 1 yaşında olacaktı. Yinede bin şükür. İnşallah hepimiz karnımızdaki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Annemden uzaktayim ve bana anne diyecek çocuğum yok. Anne olamadım
Olursun insallah yeterki rabbim ol desin oluverir yeterki istemesini bilelim..belki cocugun olacakti sakat olabilirdi hasta olabilirdi hergun gozunun onunde olebilirdi belki gozleri gormeye bilirdi belki sana hic anne diyemezdi bu yuzden sadece hayirlisini iste sadece evlat isteme

Merhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?

Merhaba inşallah güzel geçer opu genelde bir hafta içinde haber geliyor fiyatta o kadar embriyo için iyi tanesine 300 500 dolar verenler var yalnız onbeş tane kesin çıkacak mı nasıl emin oldu drunuz hangi merkezdesiniz

inşallah.Teşekkür ederim.Bir hafta içinde belli olunca hemen transfer olur mu ki? istanbul tüp bebek merkezindeyim.Paket olarak söylediler.Zaten pgt işlemini genetiks yapıyormuş.Az olursa da 1500 dolar.Çok az olursa belki indirim yaparlar:S

Benimde 15 embriyo vardı hem vücut dinlensin hem de embriyo lara bakılması uzun sürerse diye donduruldular ve bir sonraki ay transfer oldu şimdi güzelce uyu yarın hersey belli olur iyi geceler

Normal tabi arkadasim bana az bile geldi valla.pgt sonucu arkadaslarinki hep degisti iki gunde cikanda oldu 15 gunde cikanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…