- 27 Nisan 2012
- 176
- 92
- 98
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.121
Bu iş sabır işi,hep beklicez anlaşılanNormal tabi arkadasim bana az bile geldi valla.pgt sonucu arkadaslarinki hep degisti iki gunde cikanda oldu 15 gunde cikanda
Sağlıklisini ve hayırlısıni nasip etsin Allahım. .her zaman duam bu.tesekkürler ArkadaşımOlursun insallah yeterki rabbim ol desin oluverir yeterki istemesini bilelim..belki cocugun olacakti sakat olabilirdi hasta olabilirdi hergun gozunun onunde olebilirdi belki gozleri gormeye bilirdi belki sana hic anne diyemezdi bu yuzden sadece hayirlisini iste sadece evlat isteme
Geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardimci olur inşallahMerhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
Merhaba hayirli olsun sakin ol. Ben de istanbul tup bebekte tedavi gordum. Opu yapildiktan sonra cok yumurtan olursa eger dr bir ay dinlendirio vucudu. Donduruyor embriyolari sonra adetin geldikten sonra yani bir ay sonra dr a gidiyorsun ilac tedavisine baslayacaksin rahmi hazirlayacsklar sonrasinda sana diyecek ki artik iki gun sonra hazir transferin olabilir diyecek o gun de pgt ye gonderecek . Sonuc bir ya daiki gunde cikar. Bana bir gun denmisti ancak uzun surmustu 2 bucuk gunde cikmisti iki kere bakmislar embriyolara kesin olsun diye. Sonrasinda da o gun ya da ertesi gun transferin oluyor. Hayirli olsun canimMerhaba arkadaşlar,ilk gebeliğimde trizomi22 olduğundan bebeğimi kaybettim.şimdi tüp bebekle pgt yaptıracağım.Yarın opum var.Acaba emriyolar pgt ye ne zman gönderilir? bir de 15 embriyo için 1500 dolar dediler.sizce normal mi?
hayirli olsun canim :) senin sikisik gitmene gerek yok orda eline su verirler ic bunu derler muhtemeln :)Yarın oğleden sonra transferim var kızlar bana Dua edin :) kızlar siz transfer gunu transfer öncesinde sabah kahvaltı ettiniz mi bana yemek yiyip gelebilirsin dedi . Bir de transfere idarara sıkışık gel demedi (eski doktorlarım demişti ) siz Nasıl gitmiştiniz bilgi verir mısınız
Canım benim hastanedeki test gününe bir hafta var belki cumartesi idrar tahlili yapabilirimHally senle gun sayiyorummm
Nasıl geçti opu kaç yumurta toplandıBu iş sabır işi,hep beklicez anlaşılan
Ewet sabah kahvaltı ettim bol su içtim rahim iyi görünsün diye idrar torbasinin iyuce dolması gerekiyor belkide orda şu içmeye baslamani isteyecekler çok sklina takildiysa hemen ara sor kapanmadan hayırlı olsun şimdiden pozitifi gör inşallah kaç embriyo transfer olacsk belli miYarın oğleden sonra transferim var kızlar bana Dua edin :) kızlar siz transfer gunu transfer öncesinde sabah kahvaltı ettiniz mi bana yemek yiyip gelebilirsin dedi . Bir de transfere idarara sıkışık gel demedi (eski doktorlarım demişti ) siz Nasıl gitmiştiniz bilgi verir mısınız
Amin cnmMaşallah kaderdaş arkadaslarim biriniz trasfer tedavi gun sayma opu rabbim emeklerinizi bosa vermesin hayattt ben okudukca heycanlandim heves ettim hemen baslamak nasip olir insallah
Nasıl hıssedıyorsun kendını vücudunu dinliyor musun , böyle farklılıklar var mı , az kaldı sonuc gününe sabırsızlanıyor musun cnmCanım benim hastanedeki test gününe bir hafta var belki cumartesi idrar tahlili yapabilirimsen son kararını verdin mi Nerede basliyirsun
Canim aci falan dusunme ben hep alttan muayene oldum
Yok canım transfer rahat geçiyo ağrı acı olmuyo..normalde Bende alttan muayene istemiyorum ama belli bir haftaya kadar alttan bakıyorlar...yarın dr um son kez alttan bakar insallah.benim de iki gundur bulantilarim azalinca acaba kotu birseymi oldu diyorum..olsa sikinti olmasa ayri dert Allahim guc sabir versin hepimize.
Çok acıtıyor yani. İnşallah çok acımaz ya.Ben sağlık ocağında yaptiririm.Saatte sıkıntı olmaz değil mi?İstediğim zaman yaptırabilir miyim canm?İki tane verdi ewet hemşire yapıyor varsa tanıdığın ona yaptur benim saolsun kuzen hemşire nazım geçer diye ona yaptirdim ama kalcam hop oturup hop kalktı igne girinceçok sakıncalı bir hareket yaptım anlayacağın ben yaptım sen yspma diye yazıyorum msksatim korkutmak falan değil usaklar için yapmadigimiz yok inşallah tutunurlar bize
Benim yapildigim igne proluton belli saati yok yumurta catlatma iğnesi gibi saati saatine şart değilmişÇok acıtıyor yani. İnşallah çok acımaz ya.Ben sağlık ocağında yaptiririm.Saatte sıkıntı olmaz değil mi?İstediğim zaman yaptırabilir miyim canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?