- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.581
Canım sen ciğer geliştirici iğne yaptrdnmı bende haftaya yaptrcam da erken doğam olursa onlem amaçlı yapalm dedik doktormla
İnşallah duzelmiştr şeker yuklemesi yaptrdnmı tansiyon falan nasıl bende hepsi sınırda çıktı kilolu hamile kaldığmdan galiıba doktorum 34 de alalım dedi daha bide dikişim var hamilelerin yuzkarasıym :)biz daha onu konuşmadık yarın randevum var bakalım ne diyecek şimdiye kadar sıkıntısız gelmiştik ama oğlumun suyu biraz azalmış öyle söyledi. zaten riske atmayacaklardır.
Ay zor kadin olmak.bende yumurta toplanirken anestesisz oldum.hayatmda boyle bisey gormedim.pskoljim bozulmustuAh canim bende anlamadim histeroskopi histeroskopi diye girdim girmez olaydim o acinin ustune bittimi dedim doktora yok daha baslamadim rahim agzini acamadim dedi hemsireyede bu kucuk geldi acamadim buyugunu ver dedim benim sartel atti daha acamadan oyle olduysam icerde ne olurdu bilemedim bende biraktirdim
o kadar benzer durumdayız ki anlatamam...canım senin kese de düzensizmiydi acaba yani ne sorunlar yaşadınız bu süre içinde biraz anlatır mısın?
İnşallah duzelmiştr şeker yuklemesi yaptrdnmı tansiyon falan nasıl bende hepsi sınırda çıktı kilolu hamile kaldığmdan galiıba doktorum 34 de alalım dedi daha bide dikişim var hamilelerin yuzkarasıym :)
gerçekten bir mucizeymiş inanamıyorum anlattıklarına.ben cuma kontrole gideceğim inşallah benim bebeğim de bir mucize olur ve yaşama döner.oldurmayan Allah olduruyor işte böyle .inşallah ben de o şanslı kullardanımdır.paki sonradan kese düzelip içindeki kan pıhtıları yok oldu mu canım yoksa görüntü hep kötümü gitti?o kadar benzer durumdayız ki anlatamam...
kese bozulmuştu ve içi kan dolmuştu, rahim için de de kanamalar başlamıştı, zaten bende de kırmızılı kahveli akıntı gelmeye başlamıştı. gün aşırı kalp atışı kontrolüne gittik, kızım gerçek bir mucizeydi ve o kanamaya bozuk keseye rağmen büyümeye devam etti. hele de haftasonua denk gelmişti bir ara, dr bi konferansa izmirde olacaktı, bana 2 gün yataktan kalkma düşüğü erken başlatma beni bekle, ptesi alırız artık umutlu görmüyorum haftasonu kalp durur demişti, ptesi bi gittik pıt pıt atıyordu hala, o haftasonunun nasıl geçtiğini gel bide bana sor, ağlama krizleri ümitsizlikler. ama şimdi 6 yaşında bir abla oldu. ve benimle aynı gen hastalığına sahip, 13-14 translokasyon
çok şükür sağlıklı ve benimle.
inşallah Rabbim sana da yaşatsın bu mucizeyi, tüm kalbimle istiyorum bunu..
Toplamayı neden anestezisiz yaptılar ki?acı cekersin.Benim hep anestezili oldu.sende farklı birseymi oldu ki...Ay zor kadin olmak.bende yumurta toplanirken anestesisz oldum.hayatmda boyle bisey gormedim.pskoljim bozulmustu
Canım ben pzrts gözündeki katlanma için ayrıca dr a gittim,doktor önemsiz belki rimelden belki tozdan dir bir iki güne geçer dedi demesine sonra bana bakıp yüzünde sağ tarafta şişlik var dahiliyeye görün hemen dedi, gittim dr baktı gebeligi de biliyor. bogazima sacima bakti bir kac test yapti stresten olabilir birsey cikmadi psikolojik dedikızlar ya benim bir sorunum var yardımcı olur musunuz. iki gündür yüzümün sağ tarafında hafif bir şişlik ve ağrı var. kulagımda bogazımda saç diplerimde ağrı var böyle birşey yaşayan var mı. acab kabakulak falan mı oldum ki ya
Ahh maysam yeni aldığım o güzel haberi paylaşmak için girdim buraya sen üst üste sormuşsun alintiladim o yüzden,3 embriyo dan ikisi sağlıklı çıkmış Allah'ima hamdolsun.Göz yaşı hep sıkıntıdan akmazmiş ben sevincten ağladım bugün.Hayatt ses ver ne oldu durum nee
Canm arkadaşım unutmadigin için sağol. :)))Ahh maysam yeni aldığım o güzel haberi paylaşmak için girdim buraya sen üst üste sormuşsun alintiladim o yüzden,3 embriyo dan ikisi sağlıklı çıkmış Allah'ima hamdolsun.Göz yaşı hep sıkıntıdan akmazmiş ben sevincten ağladım bugün.Kizlar dua eden etmeyen herkesin diline yüreğine sağlık. Allah muradınız versin.İnş yavrum bana tutunur inşallah.
Allahım inşallah gönlüne göre versin hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunCalikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .
Calikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .[/QUOTcanım benim çok sevindim vallahi ..inşallah sonuda iyi olucak Allah'ın izniyle.. Peki şimdi senin 6tane gitmişti en son dimi 6 taneden 2 emriyo geldi dimi sağlıklı .. Inşallah önümüzdeki ayda adetinle başlarsın.. Çok emek verdik Allah emeklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah
Ay canım bak korktum şimdi ya inşallah birsey yoktur yaCanım ben pzrts gözündeki katlanma için ayrıca dr a gittim,doktor önemsiz belki rimelden belki tozdan dir bir iki güne geçer dedi demesine sonra bana bakıp yüzünde sağ tarafta şişlik var dahiliyeye görün hemen dedi, gittim dr baktı gebeligi de biliyor. bogazima sacima bakti bir kac test yapti stresten olabilir birsey cikmadi psikolojik dedisende git bir doktora bakalim ne dicek
Çok sevindim canim ya inşallah sana tutunurlar gözün aydinAhh maysam yeni aldığım o güzel haberi paylaşmak için girdim buraya sen üst üste sormuşsun alintiladim o yüzden,3 embriyo dan ikisi sağlıklı çıkmış Allah'ima hamdolsun.Göz yaşı hep sıkıntıdan akmazmiş ben sevincten ağladım bugün.Kizlar dua eden etmeyen herkesin diline yüreğine sağlık. Allah muradınız versin.İnş yavrum bana tutunur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?