Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım sen ciğer geliştirici iğne yaptrdnmı bende haftaya yaptrcam da erken doğam olursa onlem amaçlı yapalm dedik doktormla

biz daha onu konuşmadık yarın randevum var bakalım ne diyecek şimdiye kadar sıkıntısız gelmiştik ama oğlumun suyu biraz azalmış öyle söyledi. zaten riske atmayacaklardır.

biz daha onu konuşmadık yarın randevum var bakalım ne diyecek şimdiye kadar sıkıntısız gelmiştik ama oğlumun suyu biraz azalmış öyle söyledi. zaten riske atmayacaklardır.
İnşallah duzelmiştr şeker yuklemesi yaptrdnmı tansiyon falan nasıl bende hepsi sınırda çıktı kilolu hamile kaldığmdan galiıba doktorum 34 de alalım dedi daha bide dikişim var hamilelerin yuzkarasıym :)

Ay zor kadin olmak.bende yumurta toplanirken anestesisz oldum.hayatmda boyle bisey gormedim.pskoljim bozulmustu

kızlar ya benim bir sorunum var yardımcı olur musunuz. iki gündür yüzümün sağ tarafında hafif bir şişlik ve ağrı var. kulagımda bogazımda saç diplerimde ağrı var böyle birşey yaşayan var mı. acab kabakulak falan mı oldum ki ya

canım senin kese de düzensizmiydi acaba yani ne sorunlar yaşadınız bu süre içinde biraz anlatır mısın?
o kadar benzer durumdayız ki anlatamam...

kese bozulmuştu ve içi kan dolmuştu, rahim için de de kanamalar başlamıştı, zaten bende de kırmızılı kahveli akıntı gelmeye başlamıştı. gün aşırı kalp atışı kontrolüne gittik, kızım gerçek bir mucizeydi ve o kanamaya bozuk keseye rağmen büyümeye devam etti. hele de haftasonua denk gelmişti bir ara, dr bi konferansa izmirde olacaktı, bana 2 gün yataktan kalkma düşüğü erken başlatma beni bekle, ptesi alırız artık umutlu görmüyorum haftasonu kalp durur demişti, ptesi bi gittik pıt pıt atıyordu hala, o haftasonunun nasıl geçtiğini gel bide bana sor, ağlama krizleri ümitsizlikler. ama şimdi 6 yaşında bir abla oldu. ve benimle aynı gen hastalığına sahip, 13-14 translokasyon

çok şükür sağlıklı ve benimle.

inşallah Rabbim sana da yaşatsın bu mucizeyi, tüm kalbimle istiyorum bunu..

tansiyonu takip ediyorum iyi çıkıyor şükür.. şeker de açlık şekerim sadece sınırda çıktı ama doktorum temkinli ol dedi. şeker çıkmış gibi davranalım dedi. bende kilolu kaldım ondan kilo bile alma diyo doktorum ama 8,5 kilo almşım bile... inşallah sonuna kadar bekler bebeklerimiz hiç olumsuzu düşünme..

gerçekten bir mucizeymiş inanamıyorum anlattıklarına.ben cuma kontrole gideceğim inşallah benim bebeğim de bir mucize olur ve yaşama döner.oldurmayan Allah olduruyor işte böyle .inşallah ben de o şanslı kullardanımdır.paki sonradan kese düzelip içindeki kan pıhtıları yok oldu mu canım yoksa görüntü hep kötümü gitti?

Canım ben pzrts gözündeki katlanma için ayrıca dr a gittim,doktor önemsiz belki rimelden belki tozdan dir bir iki güne geçer dedi demesine sonra bana bakıp yüzünde sağ tarafta şişlik var dahiliyeye görün hemen dedi, gittim dr baktı gebeligi de biliyor. bogazima sacima bakti bir kac test yapti stresten olabilir birsey cikmadi psikolojik dedisende git bir doktora bakalim ne dicek

Hayatt ses ver ne oldu durum nee
Ahh maysam yeni aldığım o güzel haberi paylaşmak için girdim buraya sen üst üste sormuşsun alintiladim o yüzden,3 embriyo dan ikisi sağlıklı çıkmış Allah'ima hamdolsun.Göz yaşı hep sıkıntıdan akmazmiş ben sevincten ağladım bugün.Kizlar dua eden etmeyen herkesin diline yüreğine sağlık. Allah muradınız versin.İnş yavrum bana tutunur inşallah.

Canm arkadaşım unutmadigin için sağol. :)))

Calikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .
Allahım inşallah gönlüne göre versin hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsun çok güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucağına al evinize sağlıkla hayırla götür

İnşallah tedavisi negatif olan arkadaşlarım en kısa zamanda yeni tedavilere başlar bebiş haberini alırlar hamile olanlara da bir paylaşımda bulunmak istiyorum inşallah uygulayalım

Hamilelik Esnasında Çocuk İçin Okunacak Dualar
1- 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması evladır.

2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.

3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz olur .

4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.

5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.

6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)

7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.

8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.

9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.

10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.

11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.

12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.

13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.

14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.

15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.

Ay canım bak korktum şimdi ya inşallah birsey yoktur ya

Çok sevindim canim ya inşallah sana tutunurlar gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…