Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

F ferda88 cnm bana sinüzit gibide geldi. Bir kere başıma gelmişti, damaklarımdan saç derime telime dişlerime yüzümün derisine kadr ağrıyordu. Çok hafifte olsa şişlikde vardı.

Calikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .
Canım yaaa çok sevindim.bak gordun mu sayı azalinca sansin da azalmiyor mus.bu ikiside transferde tutunsun ikizlerin olsun insallah

Ay inanmiyorummm superr bi haber

Allahım inşallah gönlüne göre versin hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsun çok güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucağına al evinize sağlıkla hayırla götür
Canim benim Özür dilerim heyecandan ismini yazmadim çok teşekkür ederim canım Allah ikizlerine sağlık sıhhat versin hayırlı evlatlar olsunlar.

Canım yaaa çok sevindim.bak gordun mu sayı azalinca sansin da azalmiyor mus.bu ikiside transferde tutunsun ikizlerin olsun insallah
Canimsin yaa sen de çok moral verdin Allah razı olsun.:))İkiz biraz zor canm,dr yasa gereği tek embriyo transfer edecek.Hayirlisi olsun inşallah..

hayat_gun cnm bnm ya okurken gözlerim dolsu. Allahım sağlıklı embriyolarını bebişler olarak kucağına versin inşallah .
Bana ettiğin dualar bin katıyla dönsün inşallah.
Canim canım canım sevinçten dolup taşıyorum bugün.Allah razı olsun bir mutluluğunuzu bin etsin canım. Hayırlı,kolay ve tebessümle anlatacağın bir doğumun olsun inşallah.

Hayaaaaattt bu guzel haberin ustune vallaaa yanina gelesim geldi simdi mersindeyim yaa cok mutlu oldumm sen ne yap et iki trasfere ikna et neler neler cektin sezeryan hakkinda azaldi herseyi anlat ikiyi iste canim gozumuz aydinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…