- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.601
Canım yaaa çok sevindim.Calikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .
O gun grip oldum .nekadar sansliyim dimiToplamayı neden anestezisiz yaptılar ki?acı cekersin.Benim hep anestezili oldu.sende farklı birseymi oldu ki...
Ay inanmiyorummm superr bi haberAhh maysam yeni aldığım o güzel haberi paylaşmak için girdim buraya sen üst üste sormuşsun alintiladim o yüzden,3 embriyo dan ikisi sağlıklı çıkmış Allah'ima hamdolsun.Göz yaşı hep sıkıntıdan akmazmiş ben sevincten ağladım bugün.Kizlar dua eden etmeyen herkesin diline yüreğine sağlık. Allah muradınız versin.İnş yavrum bana tutunur inşallah.
Hm demek grip olunca anestezi tehlikeliymis, canim insallah bundan sonra hiç acı agri çekmezsin. Evet ya şansa bak bunda da vardır bir hayır.O gun grip oldum .nekadar sansliyim dimi
Canim benim Özür dilerim heyecandan ismini yazmadim çok teşekkür ederim canım Allah ikizlerine sağlık sıhhat versin hayırlı evlatlar olsunlar.Allahım inşallah gönlüne göre versin hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunçok güzel bir hamilelik geçir ve bebeğini kucağına al evinize sağlıkla hayırla götür
Allah razı olsun canım benim.Evet 6 tane nin 3ü girdi pgtye.:))Şimdi tekrar okudum canım üç taneden ikisi gelmiş sağlıklı çok şükür
Sağol canımm Allah razı olsun..:))Çok sevindim canim ya inşallah sana tutunurlar gözün aydin
Aynen öyle canım stresli geçen günlerin ardından bu haber elimi ayağımi titretti.:))Ay inanmiyorummm superr bi haber
Canimsin yaa sen de çok moral verdin Allah razı olsun.:))İkiz biraz zor canm,dr yasa gereği tek embriyo transfer edecek.Hayirlisi olsun inşallah..Canım yaaa çok sevindim.bak gordun mu sayı azalinca sansin da azalmiyor mus.bu ikiside transferde tutunsun ikizlerin olsun insallah
Canim canım canım sevinçten dolup taşıyorum bugün.Allah razı olsun bir mutluluğunuzu bin etsin canım. Hayırlı,kolay ve tebessümle anlatacağın bir doğumun olsun inşallah.hayat_gun cnm bnm ya okurken gözlerim dolsu. Allahım sağlıklı embriyolarını bebişler olarak kucağına versin inşallah .
Bana ettiğin dualar bin katıyla dönsün inşallah.
Benim gittigim yerde yas tutsada tutmasa da cift embriyo transferi yapiyorlar.sende konussan iki tane koymak doktorun insiyatifinde.Canimsin yaa sen de çok moral verdin Allah razı olsun.:))İkiz biraz zor canm,dr yasa gereği tek embriyo transfer edecek.Hayirlisi olsun inşallah..
Evet hatta biri soylememis.burnu tikanikmis kadini yogun bakima almislar.Hm demek grip olunca anestezi tehlikeliymis, canim insallah bundan sonra hiç acı agri çekmezsin. Evet ya şansa bak bunda da vardır bir hayır.
Allah bomasn katlana katlana atsin canmmAynen öyle canım stresli geçen günlerin ardından bu haber elimi ayağımi titretti.:))
Canm söyledim ama yasal değil dedi, son duruma göre tekrar konuşuruz ama,hayırlısı inş.Benim gittigim yerde yas tutsada tutmasa da cift embriyo transferi yapiyorlar.sende konussan iki tane koymak doktorun insiyatifinde.
Aminnn canm Allah cümlemizin duasini kabul etsin inş..Allah bomasn katlana katlana atsin canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?