Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayaaaaattt bu guzel haberin ustune vallaaa yanina gelesim geldi simdi mersindeyim yaa cok mutlu oldumm sen ne yap et iki trasfere ikna et neler neler cektin sezeryan hakkinda azaldi herseyi anlat ikiyi iste canim gozumuz aydinnnnnn
Canim Allah razı olsun.Gel canimm İnş sonu da güzel olur.Drum 5 6 ya kadar sezeryan hakkın var dedi,yine de son kez konuşuruz yine ikna olur mu bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah.Vallahi sen de git görüş canm.Ankara'dan buraya geldiler embriyolardan hücre alıp Ankara'da pgt yapıldı, son ve kesin bilgi canm.Biz de net ögrenememistik.Biliyoruz şimdi.

arkadaşlar dün ilk ilaç dozumu yaptım. dua edin benim için busefer hayal kırıklığı olmasın inşallah
Allah yardımcın olsun canım inşallah kaliteli yumoslar in, ardından kaliteli embriyoların ve sonra hayırlı sağlıklı evlatların seninle olur.Allah emeğini araya vermesin.

Allah yardımcın olsun canım inşallah kaliteli yumoslar in, ardından kaliteli embriyoların ve sonra hayırlı sağlıklı evlatların seninle olur.Allah emeğini araya vermesin.
canım inşallah teficiye başladım Rabbim kabul eder inşallah.benim işim biraz daha zor.sağlıklı embriyo olacak ve nun içinden yavrumla uyumlu embriyo olacak... ama Rabbim ol derse olur.dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim için de yavrumun ilacını Allah bize nasip etsin

Canim benim Allah sesini duysun inşallah.Dua dua dua..Ben buna çok inaniyorum..Yer gök dua üstüne kurulu,duamizi içten hissederek sürekli edersek inşallah Allah boş çıkarmaz,yeterki istesin hersey olur canim.İnş hiç aksaklık olmadan yolunda ilerler sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun.Tüm kalbimle diliyorum..

Kızlar test gunumden ıkı gun önce tahlil sonucu beta hcg 186 cıktı dun test günümde yaptığım testte 192 cıktı cok artış yok cok tedirgınım ne yapacağımı bilemıyorum dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…