- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.621
Canim Allah razı olsun.Gel canimmHayaaaaattt bu guzel haberin ustune vallaaa yanina gelesim geldi simdi mersindeyim yaa cok mutlu oldumm sen ne yap et iki trasfere ikna et neler neler cektin sezeryan hakkinda azaldi herseyi anlat ikiyi iste canim gozumuz aydinnnnnn
Aynen canim Allah öyle büyük ki hersey olabilir.hayat_gun ,napalim tek embriyoyla ikiz olma ihtimali de var canim tek olsun sağlıklı olsun da senin olsun.
Canim canım canım sevinçten dolup taşıyorum bugün.Allah razı olsun bir mutluluğunuzu bin etsin canım. Hayırlı,kolay ve tebessümle anlatacağın bir doğumun olsun inşallah.
Bende sinüzit var zaten canım ama böyle tek taraflı olur mu ki aynen senin gibi saç diplerim kulağım bogazim hepsi ağrıyor
Sağol canım kötü birsey olmadım da sinüzit önemli değil geçer unsValla olabilir cnm. Ağrı tarifini ona benzettim çünkü. Dikkat et yinede geçmiş oldun
aynı şeyi bana tayfun hoca da söylemişti sonuca göre bakarız demiştiCanm söyledim ama yasal değil dedi, son duruma göre tekrar konuşuruz ama,hayırlısı inş.
Aynen canım ben de üstünde durunca drum en son embriyo kalitesine göre karar veririz ama kalitesi iyiyse tek olur dedi canm.aynı şeyi bana tayfun hoca da söylemişti sonuca göre bakarız demişti
Allah yardımcın olsun canım inşallah kaliteli yumoslar in, ardından kaliteli embriyoların ve sonra hayırlı sağlıklı evlatların seninle olur.Allah emeğini araya vermesin.arkadaşlar dün ilk ilaç dozumu yaptım. dua edin benim için busefer hayal kırıklığı olmasın inşallah
canım inşallah teficiye başladım Rabbim kabul eder inşallah.benim işim biraz daha zor.sağlıklı embriyo olacak ve nun içinden yavrumla uyumlu embriyo olacak... ama Rabbim ol derse olur.dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim için de yavrumun ilacını Allah bize nasip etsinAllah yardımcın olsun canım inşallah kaliteli yumoslar in, ardından kaliteli embriyoların ve sonra hayırlı sağlıklı evlatların seninle olur.Allah emeğini araya vermesin.
Canim benim Allah sesini duysun inşallah.Dua dua dua..Ben buna çok inaniyorum..Yer gök dua üstüne kurulu,duamizi içten hissederek sürekli edersek inşallah Allah boş çıkarmaz,yeterki istesin hersey olur canim.İnş hiç aksaklık olmadan yolunda ilerler sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun.Tüm kalbimle diliyorum..canım inşallah teficiye başladım Rabbim kabul eder inşallah.benim işim biraz daha zor.sağlıklı embriyo olacak ve nun içinden yavrumla uyumlu embriyo olacak... ama Rabbim ol derse olur.dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim için de yavrumun ilacını Allah bize nasip etsin
Doktr ne dedi canim.Kızlar test gunumden ıkı gun önce tahlil sonucu beta hcg 186 cıktı dun test günümde yaptığım testte 192 cıktı cok artış yok cok tedirgınım ne yapacağımı bilemıyorum dua edin kızlar
%20 lik dilimdeki kişilerde yavas ilerleme ya da birden artış olabilir ama gelişmesini beklemekten başka bir sey yapamayız dedıDoktr ne dedi canim.
İnşallah olumlu sonuçların olur cnmBende bugun ikili tarama testi yaptrdim yarn sonucum cikacak
İnşallah değerin kat kat artar canm.Kızlar test gunumden ıkı gun önce tahlil sonucu beta hcg 186 cıktı dun test günümde yaptığım testte 192 cıktı cok artış yok cok tedirgınım ne yapacağımı bilemıyorum dua edin kızlar
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canm.Bende bugun ikili tarama testi yaptrdim yarn sonucum cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?