Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Calikusu,maysam, deepliner,eastnbull,panikli,Ferda, kocişim, ikizannesi,Cemre ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın Allah hepinize hepimize hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Son aşamamız kaldı hamilelik için. .

çok sevindim canım Allah nasip ettikten sonra 3 de 2 de çıkabiliyor 15 de 0 da bak senin nasibinde varmış demekki... Rabbim arkasını da çorap söküğü gibi kolayca getirsin inşallah

çok sevindim canım Allah nasip ettikten sonra 3 de 2 de çıkabiliyor 15 de 0 da bak senin nasibinde varmış demekki... Rabbim arkasını da çorap söküğü gibi kolayca getirsin inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Siz hamişlerimiz de inşallah sağ salim hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına alır.

Bende bugun ikili tarama testi yaptrdim yarn sonucum cikacak
Cemre sonucun iyi hemen çıkıyor.. Inşallah normal çıkar canım.. Benim bi Dr gerek görmezken bu testleri diğeri siz bilirsiniz dedi .. Öyle deyince içime sinmedi .. Bende yaptırdım .. Ama sonuç 10 gün sonra çıkacakmış.. Iyi haberler almak nasip olur inşallah hepimize.. Bu arada kesin değil ama bebek Erkeğe benziyor dedi:))

İnşallah dediğin gibi olur cnm , Evet 15 gun sonra yaptım 192 cıktı senın nasıldı sonucun
Canım benim 16.gün kan testinde 1142 di.sen 192 den sonra iki günde bir tekrar yapacaksın galiba.180 li değerden sonra ertesi günkü deger mi 192 di.Canım insallah yükselecek icini ferah tut.

Ozele yaptrdik .devlette gec cikiyor dedi doktr.bide benim ultrsn olcumlerimi kabul etmez dedi.oyuzden isyermn yanndaki bi labrtuara yaptrdim.70 lra.bana da kiza benziyo ama emin degilim degsebilir dedi

Ozele yaptrdik .devlette gec cikiyor dedi doktr.bide benim ultrsn olcumlerimi kabul etmez dedi.oyuzden isyermn yanndaki bi labrtuara yaptrdim.70 lra.bana da kiza benziyo ama emin degilim degsebilir dedi
Evet bizde özele yaptırdık neyse geç olsun güç olmasın..nasıl ultroson ölçümlerini kabul etmezmiş anlamadım

Canım benim 16.gün kan testinde 1142 di.sen 192 den sonra iki günde bir tekrar yapacaksın galiba.180 li değerden sonra ertesi günkü deger mi 192 di.Canım insallah yükselecek icini ferah tut.
Hamilerinin duası kabul olurmuş dua edin benim için kızlar .değerım 192 idi bugünkü değerım 302 ye cıkmıs yaklaşık %60 lik bir artış var inşallah artışlar devam eder kızlar

Hamilerinin duası kabul olurmuş dua edin benim için kızlar .değerım 192 idi bugünkü değerım 302 ye cıkmıs yaklaşık %60 lik bir artış var inşallah artışlar devam eder kızlar
canım hiç korkma bende dahil arkadaşlarımın bazılarında da çok düşük başladı ve böyle devam etti. hmilesin ve çok güzel ilerleyecek emin ol dualarım seninle.

Canım benimde çıktı sonuç bugün Dr un sekreteri aradı sonucunuz çıktı doktor üçe kadar burda gelin doktor sizle görüşecek dedi .. Ay beni bi korku aldı ..noldu dedim kötü bişey mi çıktı yoksa dedim geç çıkacağını söylemişlerdi çünkü birde sizle görüşecek değince Allah korusun .. Eşim oraya yakındı hemen gitti .. Çok şükür bişey yok sadece yaştan dolayı riskli diyorlar ya 35 yaş üstü onu söylemiş .. Öyle kızdım ki Allah korusun telefonda bilgi vermiyorlarmış fln filan Allah hepimiz Bebeğini korusun

Kac cikmis benimde yas 30 1:684 cikmis .insanin aklini alcaklar sinir seyler

canım hiç korkma bende dahil arkadaşlarımın bazılarında da çok düşük başladı ve böyle devam etti. hmilesin ve çok güzel ilerleyecek emin ol dualarım seninle.
Cok teşekkür ederim cnm , sağolasın, dua eden herkesten Allah razı olsun, ben de size edıyorum inanın , Allah ım hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…