- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.661
Histeroskopiyi anestezilimi oldun
- Kızlar merhaba bu sene herkes icin guzel bir yil oluyor.bugun benim de histeroskopim cekildi ve temiz cikti.artık embriyolarimin genetige gitmesi kaldi.6 tane dondurulmusum var, dualarinizi benim icinnde edin.Adetim olunca 21.gün göbekten ignem varmis, rahimi transfere hazırlık icinmis.sonra da belirli aralıklarla rahim filmi cektirecekmisim .insallah bir tane bile saglam gelse yeter bana.benim gibi dondurup gonderen var mi? Sonrada lucrin yapan göbekten..off offf ne bitmez igneymis bunlar.simdide anesteziden olsa gerek basim donuyor hafif.
Gecms olsun canim .hadi baya az kaldi.hersey guzel olacak insallh.belirli aralik derken birkac kezmi film cekilecek.dondurulmuslar bu islemler btince mi genetige gidecek
- Kızlar merhaba bu sene herkes icin guzel bir yil oluyor.bugun benim de histeroskopim cekildi ve temiz cikti.artık embriyolarimin genetige gitmesi kaldi.6 tane dondurulmusum var, dualarinizi benim icinnde edin.Adetim olunca 21.gün göbekten ignem varmis, rahimi transfere hazırlık icinmis.sonra da belirli aralıklarla rahim filmi cektirecekmisim .insallah bir tane bile saglam gelse yeter bana.benim gibi dondurup gonderen var mi? Sonrada lucrin yapan göbekten..off offf ne bitmez igneymis bunlar.simdide anesteziden olsa gerek basim donuyor hafif.
Nasıl yani cemre çok şaşırdım nasıl oluyor ya kimyasal bebeği ve kesesini gördü ya Dr lar 13.haftaya kadar geldin kıza bile benzetmedi mi Dr vallahi çok şaşırdım ve üzüldüm şimdi ikili testtemi çıktı buMalesefki hamile degilim kimyasal gebelikmis benimkisi
Nasıl yani cemre çok şaşırdım nasıl oluyor ya kimyasal bebeği ve kesesini gördü ya Dr lar 13.haftaya kadar geldin kıza bile benzetmedi mi Dr vallahi çok şaşırdım ve üzüldüm şimdi ikili testtemi çıktı bu
Canim o arkadas ben degilim. .bi an bende ben yazdm sandim.benim adim la benziyo benimki cemre _y .dun dojtra gttik ikili test iyi dedi bi prblem yok cok sukurNasıl yani cemre çok şaşırdım nasıl oluyor ya kimyasal bebeği ve kesesini gördü ya Dr lar 13.haftaya kadar geldin kıza bile benzetmedi mi Dr vallahi çok şaşırdım ve üzüldüm şimdi ikili testtemi çıktı bu
Aynen canim benimkinde alt cizgi var .senin adinada uzuldum.umarim saglikli bir bebegin olur tez zamandaKızlar cemre y ler karıstı galiba
Amin canım isteyen herkese versin rabbim tez zamandaAynen canim benimkinde alt cizgi var .senin adinada uzuldum.umarim saglikli bir bebegin olur tez zamanda
Malesefki hamile degilim kimyasal gebelikmis benimkisi
Tamam çözülmüş konu :) cemreler karışmış
Evet canım anestesi altinda oldum,başka türlü oluyor mu ki?zaten uyudugum iyi olmuş uyurken epey bir sallamisim doktora gec geldi fiyeHisteroskopiyi anestezilimi oldun
Gecms olsun canim .hadi baya az kaldi.hersey guzel olacak insallh.belirli aralik derken birkac kezmi film cekilecek.dondurulmuslar bu islemler btince mi genetige gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?