Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

• Kızlar merhaba bu sene herkes icin guzel bir yil oluyor.bugun benim de histeroskopim cekildi ve temiz cikti.artık embriyolarimin genetige gitmesi kaldi.6 tane dondurulmusum var, dualarinizi benim icinnde edin.Adetim olunca 21.gün göbekten ignem varmis, rahimi transfere hazırlık icinmis.sonra da belirli aralıklarla rahim filmi cektirecekmisim .insallah bir tane bile saglam gelse yeter bana.benim gibi dondurup gonderen var mi? Sonrada lucrin yapan göbekten..off offf ne bitmez igneymis bunlar.simdide anesteziden olsa gerek basim donuyor hafif.

Histeroskopiyi anestezilimi oldun

Gecms olsun canim .hadi baya az kaldi.hersey guzel olacak insallh.belirli aralik derken birkac kezmi film cekilecek.dondurulmuslar bu islemler btince mi genetige gidecek

Malesefki hamile degilim kimyasal gebelikmis benimkisi
Nasıl yani cemre çok şaşırdım nasıl oluyor ya kimyasal bebeği ve kesesini gördü ya Dr lar 13.haftaya kadar geldin kıza bile benzetmedi mi Dr vallahi çok şaşırdım ve üzüldüm şimdi ikili testtemi çıktı bu

Canim o arkadas ben degilim. .bi an bende ben yazdm sandim.benim adim la benziyo benimki cemre _y .dun dojtra gttik ikili test iyi dedi bi prblem yok cok sukur

Aa cemrelerimi karıştırdım kusura bakmayın kızlar öyle sanırım ..nerden buldunuz ikinizde çok benziyor Tesadüfe bak isminiz .. Geçmiş olsun cemre y kaç gün geçti ne zaman sonra belli oldu kimyasal olduğu ..

1 ay bi haftalıkken düştü benimki adetle beraber düştüğü için kimyasal gebelik deniliyomus hipertiroidi varmis bende ondan tutunamamıs malesef

Gecms olsun canim .hadi baya az kaldi.hersey guzel olacak insallh.belirli aralik derken birkac kezmi film cekilecek.dondurulmuslar bu islemler btince mi genetige gidecek

Çok teşekkür ederim canim ,valla artik yeter diyorum ,kolay gecti histeroskopi ama yine de yoruldum..artik anestezide almak istemiyorum,ayni seyleri yasamak da istemiyorum
Bu lucrin rahmi bebege hazirliyormus rahmin kalinlasmasini takip icin de 3 kez felen kontrolum olacakmis ,sanirim ben yanlis yazmisim.Rahim filmi degil ,ayni yumurta toplama öncesi gibi kontrol.O zaman yumurtaciklara bakiliyordu ,simdi de rahim bebege hazirlaniyormus.Rahmin kalinlasmasi ve belirli bir kalinliga gelmesi gerekiyormus..Bu arada tabletde kullanacakmisim.Artik tamam rahim yeterli kalinlikta dediklerinde bebisler pgtye giriyormus.Yani yataklari hazirlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…