Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Super her turlu hazirlik yapiliyo bebise.gelismeleri yaz arada.merakla bekliyoruz canim.dualarim hepimize

canım oğlum,
sana canım oğlum diyerek sarılmayı ne kadar çok istedim.seni ilk gördüğüm an minicik bir embriyoydun.doktor teyze seni o soğuk dolaptan çıkarıp rahmime koyarken heyecandan bakamamıştım.sonra seni bana gösterdiler.orada duruyordun miniciktin.oğlum soğuk dolaptan çıkıp sıcacık annesine geldi dedim.o anda bağlandım sana.hatta öncesi de var.senin varlığından ilk haberdar olduğumda bağlanmışım meğer.hep oğlum orada beni bekliyor diyordum.özür dilerim oğlum seni beklettiğim için.isteyerek olmadı.mecburdum.doktor teyze böyle olmasının daha iyi olduğunu söylemişti.seni alıp evimize dönerken şarkı türkülerle gelmiştik hatırlıyormusun.ben meğer ne kadar çok sahiplenmişim seni ne kadar çok sevmişim.her ne kadar kendimi engellesemde farkında olmadan ne kadar çok hayal kurmuşum.oğlum keşke elimde olsa canımı sana verebilsem keşke seni yaşatabilsem.keşke ben ölseydim.seni öldükten sonra bile rahat bırakmadı doktor amcalar kurcaladıkar sorunun ne olduğunu anlamak için.içinde pis kokulu formaldehit olan şişeye koydular.sana bunları yaşattığım için çok özür dikerim.sen karnımdayken öyle mutlu ve öyle güçlüydüm ki dünyaya meydan okuyabilirdim.şimdi kolum kanadım kırıldı mutsuzum.seni çok özledim.sen karnımdayken seni okşamak sevmek yatarken sana sarılmak bana ne kadar çok huzur veriyordu bana çok iyi geliyordun.şimdi ben sensiz ne yapacağım nasıl alışacağım sensizliğe.rüyama gir desem annecim diye boynuma sarıl desem kabul edermisin oğlum sana sarılmama izin verirmisin.hatırlıyormusun iğne olmaya gidiyorduk be hiç şikayet etmiyordum oğluma şifa olsun diyordum.keşke bir milyon iğne saplasalardı ama sen kıcağımda olsaydın.babana çok aşığım o muhteşem bir insan ve sen onun bir parçasısın.benim diğer aşkımsın.birgün kardeşin olursa senin yerin hep ayrı olacak.bana kısacık da olsa anneliği yaşattığın için sana çok teşekkür ederim sen öyle güzel bir evlatsın ki bana bu duyguyu tatırdın.seni çok seviyorum her gece seni rüyamda görmek için dua ederek uyuyacağım canım oğlum
seni canımdan çok seven annen

Canım Allah sabır versin,tez zamanda yerini doldursun inşallah.

Canım emin ol buradaki herkes seni anliyor ve bir çoğumuz bu yollardan gectik.benzer duygular yasadik..ama yilmadik,birakmadik.okurken agladim ,eminim diger arkDaslarda senin duygu yogunluguna katilmistir.senin sana transfer edilibilecek bir yumoşun olduysa yenileri de olur.Vazgecme,kendini toparla ve onune bak..

Okurken agladim aklima her dusukten sonra bebek sesi duyarak uyandigim o gunlerim geldi.Bugunler de gececek ama inanmalisin canim .Hakkinda en hayirlisi olsun umarim yavrunu kucagina alip burdan guzel haberler vedigin gunleri de gorursun...

çok çok üzgünüm insallah bundan sonraki yüzünü gul dursun seninle olsun.

Okurken agladim aklima her dusukten sonra bebek sesi duyarak uyandigim o gunlerim geldi.Bugunler de gececek ama inanmalisin canim .Hakkinda en hayirlisi olsun umarim yavrunu kucagina alip burdan guzel haberler vedigin gunleri de gorursun...
Canım önceki yazıları okuyamadım ama senin sorun neydi neden düşük yapıyordun

ben buradayım takipteyim, ama beklemedeyim diye sessiz sessiz izliyorum.. ctesi yeniden bir ön kontrol olacak yumoş durumlarına göre yeni denemede kısa mı yok da uzun protokolmü uygulanacak karar verecek. adetimi bekliyoum bugün yarın. Bayramdan sonra da yeni maceram başlayacak inşallah

Canım önceki yazıları okuyamadım ama senin sorun neydi neden düşük yapıyordun
Canim benim butun testlerim normal cikmisti.Sadece genetik testimde 13.kromozomun bir kolunda az miktarda artis vardi.Dktor net bir sey soylemedi ama olabilir dedi zaten 4 kaybim oldugu icin kontrollu hamile kalmmam gerekiyordu ve cgh karar verildi.Bir de kan pihtilasma testimde heterezigot cikmisti mthfr tam adini hatirlayamadim

Haklısın bayadır çok yazan yok bende bugün biraz kötüyüm güne kanama ile Başladım şimdi dra geldim dua edin olurmu hersey yolunda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…