- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.701
allah yardımcın olsun canım benimde tam 7.haftada kanamam olmuştu korkma birşey olmaz inşallahHaklısın bayadır çok yazan yok bende bugün biraz kötüyüm güne kanama ile Başladım şimdi dra geldim dua edin olurmu hersey yolunda olsun
Aminnn inşallah saolasin kacgun sürüyor ki bu kanama ayyy ne güzel 33.haftana gelmissinallah yardımcın olsun canım benimde tam 7.haftada kanamam olmuştu korkma birşey olmaz inşallah
asıl şimdi zaman geçmüyor canım ya çok strese girdim sağlıkla doğacak mı diye. canım benim ara ara 3 kere falan kanamam oldu 10 gün sürdü ilk kırmızı geliyor sonra kahveye dönüyordu progestan kullandım birde devamlı yattımAminnn inşallah saolasin kacgun sürüyor ki bu kanama ayyy ne güzel 33.haftana gelmissin
Panikli çok dikkat et sakın kendini yorma yürüyüş falan yapma . inşallah zamanla yukarı çıkar plesentanHally geçmiş olsun Allah'a emanet bebeklerimiz..çok mu geliyor kanaman.. Benimde Bebeğin eşi aşağıdaymış .. Dr kanaman gelebilir ama korkma dedi.. Ilerleyen zamanda geçer dedi internet araştırdım bende evham yaptım çok şükür kanamam ağrım fln yok ama insan yine tedirgin oluyor
Anladım canım Rabbim hayırlı eylesin benimde 4 kaybım var ama benim 5. Güne sadece 2. Embriyo gitti cgh den sonuç bekliyoruz bizim gebelikte sorun da çıkmadı hiç ama tedbir olarak gönderdi doktor inşallah biri bari temiz gelir umutsuzum amaCanim benim butun testlerim normal cikmisti.Sadece genetik testimde 13.kromozomun bir kolunda az miktarda artis vardi.Dktor net bir sey soylemedi ama olabilir dedi zaten 4 kaybim oldugu icin kontrollu hamile kalmmam gerekiyordu ve cgh karar verildi.Bir de kan pihtilasma testimde heterezigot cikmisti mthfr tam adini hatirlayamadim
Allahım zamanı su gibi gecirsin sıkıntısiz hayirlisiyla kavus inşallah okadar sürdüğünü bilmiyordum ewt ilk o kırmızı korkutuyor zaten bende yatışa geçtimasıl şimdi zaman geçmüyor canım ya çok strese girdim sağlıkla doğacak mı diye. canım benim ara ara 3 kere falan kanamam oldu 10 gün sürdü ilk kırmızı geliyor sonra kahveye dönüyordu progestan kullandım birde devamlı yattım
Haber ederim inşallah canimHally canim korkma yerlesme kanamasidir bizi habersiz birakma
Saol Allah razı olsun inşallah kanaman falan olmadan geçirirsin canım o tedirginlik yok mu bi birsksa bizide rahat rahat hamileligin izin tadını cikarsakHally geçmiş olsun Allah'a emanet bebeklerimiz..çok mu geliyor kanaman.. Benimde Bebeğin eşi aşağıdaymış .. Dr kanaman gelebilir ama korkma dedi.. Ilerleyen zamanda geçer dedi internet araştırdım bende evham yaptım çok şükür kanamam ağrım fln yok ama insan yine tedirgin oluyor
Amin canım ne dedi doktorAllahım zamanı su gibi gecirsin sıkıntısiz hayirlisiyla kavus inşallah okadar sürdüğünü bilmiyordum ewt ilk o kırmızı korkutuyor zaten bende yatışa geçtim
Arkadasim niye agliyosun yaa valla bu merkezleri anlamakta zorlaniyoruz artik herkese farkli protokol uygulaniyo herkes baska tedavide ..simdi emriyolarmi dondurulacak yoksa yumurtalarmiArkadaslar cumartesi yumurtalar toplanacak ama dondurulacakmis ohss riski icin aglamaktan gozlerim sisti.allah rizasi icin soyleyin hem pgt yaptirip hem dondurup bebegi tutan oldumu
Embriyolari dondurucaklarmisArkadasim niye agliyosun yaa valla bu merkezleri anlamakta zorlaniyoruz artik herkese farkli protokol uygulaniyo herkes baska tedavide ..simdi emriyolarmi dondurulacak yoksa yumurtalarmi
Otuz fln diyodu doktorEmbriyolari dondurucaklarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?