Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aminnn inşallah saolasin kacgun sürüyor ki bu kanama ayyy ne güzel 33.haftana gelmissin
asıl şimdi zaman geçmüyor canım ya çok strese girdim sağlıkla doğacak mı diye. canım benim ara ara 3 kere falan kanamam oldu 10 gün sürdü ilk kırmızı geliyor sonra kahveye dönüyordu progestan kullandım birde devamlı yattım

Hally geçmiş olsun Allah'a emanet bebeklerimiz..çok mu geliyor kanaman.. Benimde Bebeğin eşi aşağıdaymış .. Dr kanaman gelebilir ama korkma dedi.. Ilerleyen zamanda geçer dedi internet araştırdım bende evham yaptım çok şükür kanamam ağrım fln yok ama insan yine tedirgin oluyor

Panikli çok dikkat et sakın kendini yorma yürüyüş falan yapma . inşallah zamanla yukarı çıkar plesentan

Anladım canım Rabbim hayırlı eylesin benimde 4 kaybım var ama benim 5. Güne sadece 2. Embriyo gitti cgh den sonuç bekliyoruz bizim gebelikte sorun da çıkmadı hiç ama tedbir olarak gönderdi doktor inşallah biri bari temiz gelir umutsuzum ama

Allahım zamanı su gibi gecirsin sıkıntısiz hayirlisiyla kavus inşallah okadar sürdüğünü bilmiyordum ewt ilk o kırmızı korkutuyor zaten bende yatışa geçtim

Saol Allah razı olsun inşallah kanaman falan olmadan geçirirsin canım o tedirginlik yok mu bi birsksa bizide rahat rahat hamileligin izin tadını cikarsak

Arkadaslar cumartesi yumurtalar toplanacak ama dondurulacakmis ohss riski icin aglamaktan gozlerim sisti.allah rizasi icin soyleyin hem pgt yaptirip hem dondurup bebegi tutan oldumu

Arkadaslar cumartesi yumurtalar toplanacak ama dondurulacakmis ohss riski icin aglamaktan gozlerim sisti.allah rizasi icin soyleyin hem pgt yaptirip hem dondurup bebegi tutan oldumu
Arkadasim niye agliyosun yaa valla bu merkezleri anlamakta zorlaniyoruz artik herkese farkli protokol uygulaniyo herkes baska tedavide ..simdi emriyolarmi dondurulacak yoksa yumurtalarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…