- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.721
Tutunamaz diye korkuyorum hem islem gorucek hem dondurulacak.hic oyle tutunan embriyo duydunmuEee dondursunlar ne var bunda dondurulmus emriyoyada pgt uygulaniyo
Ohss olmamak için dondurdular şimdide İkizlere hamileyim ağlama hem artık çoğu Dr dinduruyi ve başarı oranı yüksek oluyoArkadaslar cumartesi yumurtalar toplanacak ama dondurulacakmis ohss riski icin aglamaktan gozlerim sisti.allah rizasi icin soyleyin hem pgt yaptirip hem dondurup bebegi tutan oldumu
Hally, bu sabah benimde azda olsa kanamam oldu dr hersey normal duruyo deyip pruluton igne verdi istirahat et dedi.neden oluyo bende bilmiyorum bebeğimi kaybetme korkusu sardı ama kötü dusunmemem lazım onuda biliyorum.sende canini sıkma bu benim ikinci kanamamdı.Aminnn inşallah saolasin kacgun sürüyor ki bu kanama ayyy ne güzel 33.haftana gelmissin
Canim benim ki ara ara 10 gün falan sürdü. Ama bana progestan verdi evde dinlendim . Bende sağda hissediyordum büyüdükçe hertaraftan hissedersinizdeepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
Dr pruluton igne verdigi icin progestana gerek yok dinlen dedi.sen hangi haftalarda yasadin kanamalari..Canim benim ki ara ara 10 gün falan sürdü. Ama bana progestan verdi evde dinlendim . Bende sağda hissediyordum büyüdükçe hertaraftan hissedersiniz
Canım sanada geçmiş olsun insan bi üzülüyor korkuyor ama bu dönemlerde yaşayanlar ve bebislerini sağlıkla kucağına alanlar çok olmuş inşallah olumlu düşünelim çabucak geçsin gitsin bidahada olmasınHally, bu sabah benimde azda olsa kanamam oldu dr hersey normal duruyo deyip pruluton igne verdi istirahat et dedi.neden oluyo bende bilmiyorum bebeğimi kaybetme korkusu sardı ama kötü dusunmemem lazım onuda biliyorum.sende canini sıkma bu benim ikinci kanamamdı.
İlk başladığında 7. Hafta ydi canimDr pruluton igne verdigi icin progestana gerek yok dinlen dedi.sen hangi haftalarda yasadin kanamalari..
Evet canım inşallah bir daha yasamayalim.Canım sanada geçmiş olsun insan bi üzülüyor korkuyor ama bu dönemlerde yaşayanlar ve bebislerini sağlıkla kucağına alanlar çok olmuş inşallah olumlu düşünelim çabucak geçsin gitsin bidahada olmasın
deepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
Panikli icime su serptin cok sagol.dondurulunca sanki tutmiycak gibi hissettim cok uzuldum o yuzden.insallah bende uyumlu bulurum pgt ve tutunur evladim.dua edin benim icin lutfen az once lucrin yaptim cumartesi toplanacak insallah hersey yolunda giderumut hiç kendini üzme ağlamada .. Burda genelde hepimizin öyle oldu.. Benimde donduruldu bir ay rahim dinlendi sonraki adette oldu .. Bosuna yıpratma kendini tek sıkıcı tarafı beklemesi bir ay sabırsızlanıyor insan .. Hemen olsun istiyor .. Ve ohss de olmazsın merak etme benim de 29 yumurtam toplanmıştı ama baya bi şişmiştim bol bol su içerek attım Şişliği iki buçuk üç litre canım
Cok sevindim umarim benimde guzel olur sonuc.masallah ikiiside tutmus senin.cok sevjndim hem pgt hem donmus tutan embriyo duyunca.doktor dondurucaz diyince direk tutmiycak diye dusundum bide sanirim bekliycek olmakta uzdu.insallah uyumlu buluruz ve tutunur.senin kacinci gun dondurmuslardi 4.gunmu 5.gunmuOhss olmamak için dondurdular şimdide İkizlere hamileyim ağlama hem artık çoğu Dr dinduruyi ve başarı oranı yüksek oluyo
Hc kanama olmadgi can smdye kadar.banada sagda gbi geliyor ama hssettgmden degil ultrsnda doktr o taraftan baktgi icn.bnde iki gundur iste cok yoruldum kasklarmda agri i var huzursuzlumu var anlamadim.bide bulatim hc olmadi bugun.bende oyuzden korkuyorum.bulaninca perisan oluyorum.bulanmaynca endselenyorumdeepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
Ama tup bbk ile ikizere hamile olan arkadasimin bayaaa kanamasi oldu ilk aylar.doktr igne verdi evde istirahattt dedi.dinlen canim.korkma panik yapma allaha emanet.ayetel kursi oku karnina dokun.deepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
Canım benimde hiç kanamam olmadı.. Şimdi Bebeğin eşi aşağıdaymış kanaman olabilir dedi Dr ben de çok korkuyorum .. Allahım korusun hepsini..ben Bebeğin ne tarafta olduğunu hissetmiyorum ultrosonda görmesem hamile olduğunu bilmicem kiloda almadım az göbeğim çıktı o kadardeepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
deepliner , panikli , C cemre y , eastnbull ,@milat27, F ferda88 , ikizannesi2016 ve sayamadıgım diğer arkadaşlar,şimdiye kadar kac kere kanama yaşadınız? Ben bu sabah ikinci kanamayi yasadim, igne vurdular eve geldim dinleniyorum.Kanama çok olunca mi hastanede yatiriyolar? Ve bebeginizi hep aynı tarafta hissettiniz mi,ben sağ tarafimda o doluluğu hep hissediyorum.
Canım sana ve diğer tum arkadaslar gecmiş olsun diliyorum, inşallah bir daha tekrarlanmaz bu kanamalar ...Yatıyorum hastanede kanamam şu an yok bu haftalarda olabiliyurmus hatta ikiz gebelikkerin %30 u bu onikinci haftaya kadar teke dusebilirmis hayurlisı artık ne diyeyim yarın belli olur çıkıp cikmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?