Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar epeydir girmemiştim siteye bugün yumurtalarım toplandı pgt yapılacak bana dua edin arkadaşlar birde bişey sorabilirmisiniz 4 yumurta olmuş bu normalmi

pgt için 4 yumurta az mi
Doktorunuz bir kac kere yada en azından bir kere daha toplayıp öyle PGT yapalım diye bir öneride bulunmadı mi? 4 yumurta az demek doğru değil tabi önemli olan size temiz geri dönmesi,kimisinin 20 yumurtası gider 5 temiz geri döner,kimisinin 3 gider 1 temiz döner.canınızı sıkmayın hayırlısı olur inşallah.

Tekrar deneyelim dedi ama biz karar veremedik en azından bunlara baktirip şansımızi deneyelim istedik

canim ya bisey sormam cgh gittiği zaman nezaman geri geliyo? ve yumurta toplandığı ay transfer oluyo mu? Yoksa dondurup bu dahaki ay mi transfer oluyo?
canım ben yenı gırebıldım bıze 3 haftada gelir dedıler ama ıkı haftada gelenler de varmıs su an donduruluyor zaten genetıkten gelme surecınden dolayı o ay transfer yapılamıyor sonrakı aya kalıyor

Hayirlisi olsun insallah.PGT yapıldıktan sonra temiz çıkanlar dondurulmuyor mu?direk hepsi dondurulduysa hepsi temiz mi? Bilemedim ben test sonucu temiz çıkanlar dondurulur diye biliyorum.
pgt yapılmadan da donduruluyor sonrasında pgt yapılıyor . benim mesela toplandıktan sonra 3. gne gidenler donduruldu sonra bir ay bekledik dondurulanlar çözüldü ve pgt ye gitti. 4 temiz çıktı biri transfer oldu ve diğer 3 ü yine donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…