- 3 Nisan 2016
- 107
- 70
- 13
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.781
Evet yarın arayacaklar kaçı döllenecek bakalimSadece 4 yumurtanmi toplandi
pgt için 4 yumurta az miSayi onemli degil ki yeterki saglikli gelsin hayirlisi olsun canim
Doktorunuz bir kac kere yada en azından bir kere daha toplayıp öyle PGT yapalım diye bir öneride bulunmadı mi? 4 yumurta az demek doğru değil tabi önemli olan size temiz geri dönmesi,kimisinin 20 yumurtası gider 5 temiz geri döner,kimisinin 3 gider 1 temiz döner.canınızı sıkmayın hayırlısı olur inşallah.pgt için 4 yumurta az mi
Az degil canim nasip isi insallh iyi olucakpgt için 4 yumurta az mi
Tekrar deneyelim dedi ama biz karar veremedik en azından bunlara baktirip şansımızi deneyelim istedikDoktorunuz bir kac kere yada en azından bir kere daha toplayıp öyle PGT yapalım diye bir öneride bulunmadı mi? 4 yumurta az demek doğru değil tabi önemli olan size temiz geri dönmesi,kimisinin 20 yumurtası gider 5 temiz geri döner,kimisinin 3 gider 1 temiz döner.canınızı sıkmayın hayırlısı olur inşallah.
Sağol canim dua edin insallh banaAz degil canim nasip isi insallh iyi olucak
Yasin kac canimSağol canim dua edin insallh bana
30Yasin kac canim
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı embriyo bulunur ve tutarSağol canim dua edin insallh bana
Masallah sayi cok guzel insallah aradigini bulursunarkadaşlar 11 embriyoya pgt yapıldı ve donduruldu sabırsızlıkla bekliyorum sonucumu
Hayirlisi olsun insallah.PGT yapıldıktan sonra temiz çıkanlar dondurulmuyor mu?direk hepsi dondurulduysa hepsi temiz mi? Bilemedim ben test sonucu temiz çıkanlar dondurulur diye biliyorum.arkadaşlar 11 embriyoya pgt yapıldı ve donduruldu sabırsızlıkla bekliyorum sonucumu
canım ben yenı gırebıldım bıze 3 haftada gelir dedıler ama ıkı haftada gelenler de varmıs su an donduruluyor zaten genetıkten gelme surecınden dolayı o ay transfer yapılamıyor sonrakı aya kalıyorcanim ya bisey sormam cgh gittiği zaman nezaman geri geliyo? ve yumurta toplandığı ay transfer oluyo mu? Yoksa dondurup bu dahaki ay mi transfer oluyo?
pgt yapılmadan da donduruluyor sonrasında pgt yapılıyor . benim mesela toplandıktan sonra 3. gne gidenler donduruldu sonra bir ay bekledik dondurulanlar çözüldü ve pgt ye gitti. 4 temiz çıktı biri transfer oldu ve diğer 3 ü yine dondurulduHayirlisi olsun insallah.PGT yapıldıktan sonra temiz çıkanlar dondurulmuyor mu?direk hepsi dondurulduysa hepsi temiz mi? Bilemedim ben test sonucu temiz çıkanlar dondurulur diye biliyorum.
teşekkürler canım inşallah busefer nasip olurMasallah sayi cok guzel insallah aradigini bulursun
Hayirlisi olsun insallah.PGT yapıldıktan sonra temiz çıkanlar dondurulmuyor mu?direk hepsi dondurulduysa hepsi temiz mi? Bilemedim ben test sonucu temiz çıkanlar dondurulur diye biliyorum.
sağol canım pgt yapıldı ama sonuç hemen çıkmıycak diye donduruldu daha sonra gelen sonuca göre sağlıklı transfer olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?