- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.981
İnşallah canım inşallah transferimi oldum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.İnşallah güzel haberlerini 10 güne kalmadan alacağız hep bilrikte :)
canım gözün aydın hayırlı olsun geri sayım başladı deseneİnşallah canım inşallah transferimi oldum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Aynen canim heyecan ve stresli geri sayım. İnş sonunda mutlu oluruz.canım gözün aydın hayırlı olsun geri sayım başladı desene
Sağol canım inşallah güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım. Bugün hemşire fazla yatma günlük hayatına devam et dedi.Transferden sonra da direkt wcye gittim drum gidebilirsin dedi.Senin de ayrıca bir tavsiyen var mı? Acı yedim az önce zararlı mı acaba canm?hayat_gun hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Canim bana da git demisti boyle seylerle bisi olmaz sadece kabiz olmamaya calis ikinmak yok onemli bebek icin aklindan cikartmaSağol canım inşallah güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım. Bugün hemşire fazla yatma günlük hayatına devam et dedi.Transferden sonra da direkt wcye gittim drum gidebilirsin dedi.Senin de ayrıca bir tavsiyen var mı? Acı yedim az önce zararlı mı acaba canm?
Sagol canim ahh korkular hic bitmiyor ayrintili ultrason bekliyorum iste ikinciye gidicem simdi stresten olcem heralde. Benim de gobek pek cikmamisti hatta kimse inanmiyordu ama gecen hafta pat diye sisti gobegim artik belli oluyor ben de buyusun istiyorum hamile gibi hissedeyim istiyorum ama hala sakliyorum gobegimi disarda. Yillardir alismisim heralde gobeksizlige :) ilk baslarda gun sayiyorduk simdi artik cok sukur hafta sayiyoruz allah herkesin yolcugunu tamamina erdirsin insallah saglikli evlatlarimiza kavusalim . Uc kere bebegimi ruyamda gordum cok ozluyorum surekli konusuyorum karnimi oksuyorum ve iki uc haftadir ufak ufak pitpitlari i hissetmeye basladim artik insallah hersey yolundadir. Doktor gunlerini sabirsizlikla bekliyorumDeep maşallah yolu yarılamışsın bizde arkandan geliyoruz inşallah :)zaman geçmiyor gibi geliyordu ilk Başlarda ama şimdi hafta sayınca geçiyor çok şükür.. Allah bizlere ve bebişler sağlık versinde .. Ben hep karnımın çok şişip nefes alamayacağımdan korkardım hamile kalınca naparım diye .. Allah ona göremi verecek bilmiyorum pek yok karnım daha .. Ya da ilerleyen zamanlarda çıkacak daha .. Ilk hamilelikte hemen çıkmaz diyorlar .. Ama şimdiden gözüne bakıyorum şişsin diye ve büyümesi hoşuma gidiyor:))))
Tamam canm teşekkür ederim.İnşallah emeklerimiz boşa gitmesin,Allah yardımcımız olsun.Canim bana da git demisti boyle seylerle bisi olmaz sadece kabiz olmamaya calis ikinmak yok onemli bebek icin aklindan cikartmaonun disinda normal hayatina devam et ama egilme uzanma agir kaldirma klasik seyler iste. Tutacagi varsa tutuyor iste dua et en onemlisi ya şafi cek surekli. Allah yuzumuzu guldursun insallahhh
Nasıl canm sagliksiz mi?Değil inşallah.Ikiside kromozom anomili gelmis
Evet 2 side sagliksiz allah nasip etmiyoNasıl canm sagliksiz mi?Değil inşallah.
Aminn canım çok teşekkür ederim sürekli uzanmayim o zaman.Evet 10. gün 27 Haziran'a geliyor.Hayat hayırlı olsun CNm.. Evet günlük hayatına devam et sadece kendini yorma.. Sürekli yatma modunda olma.. Acı bişey olmaz sanırım olsada bi kereden olmaz:) bol su içmeye gayret et Meryem suresi Taha suresini oku Ananas Fındık badem ye kivi ye günlük bi tane onuncu gün mü tahlil günün o zaman da pozitif sonucu Gör inşallah :)))
Çok üzüldüm canm ne desem bilmiyorum ama bak iyiki de yaptırmışsın. Ya yaptirmasaydin Allah korusun ilerde daha çok acı çekecektin.İnş bir sonraki tedavini çabucak görür zorlanmadan hayirli saglikli evlatlarıni kucagina alırsın.Evet 2 side sagliksiz allah nasip etmiyo
Hayat zaten transferden sonra herkes tuvalete koşuyor canım idrara sıkışık olduğumuz için ama bize kötü geliyor sanki geri gelecek düşecekmiş gibi ama herkeste aynı CNm
Boyle olucagini hic dusunmedim.saglikli gelirler diyodum.napicami bilmiyorumÇok üzüldüm canm ne desem bilmiyorum ama bak iyiki de yaptırmışsın. Ya yaptirmasaydin Allah korusun ilerde daha çok acı çekecektin.İnş bir sonraki tedavini çabucak görür zorlanmadan hayirli saglikli evlatlarıni kucagina alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?