- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.001
Butun umutlarim tukendi artik.Canım umut ya çok üzüldüm ne dicemi bilemedim .. Allah imtihanını kolaylaştırsın inşallah ya evladına da inşallah şifa versin Rabbim .. Çok büyük bi imtihandasın .. Tranfer olsaydı umutların çoğalacaktı sonra sonrası yine hayal kırıklığı olacaktı .. Allah ın bi bildiği vardır inşallah evladını size bağışlasın ayırmasın canım ya
Ben transfer sonrasi 1 saat orda yattm wc ye de grmemistm 2-3saat sonrasinda grmistm belki sacma AMA olsn Boyle deneym demistm bi oncekinde 15 dk yatmistm anra hemen wcye gtmistm soncta negatf cikmisti acaba bundan mi diye denedm tabi tutacagi varsa tutarAynen canm ama bir süre bekleyip gidenler de varmış daha önce okumustum onları düşününce Allah korusun en başta mi kaybettim dedim ama drum beklemem gerek yok gidebilirsin dedi,hemşire de idrar torbası ayrı yerde embriyo ayrı boşuna kendini zorlarsin dedi.Hiç beklemeden gittim o yüzden aslında doğru idrar torbası ile alakası yok ta işte..
Allah nasip ettiyse oluyor aslında ne yaparsak boş.. Bende hastanem iki saatlik uzaklıkta orda akrabalarda kalmıştım üç dört gün ama olmadı ikincisinde direk hemen eve geldik oldu nasip gerçekten.. Benim hastanede transferden sonra yatırmıyor hemen gönderiyorBen transfer sonrasi 1 saat orda yattm wc ye de grmemistm 2-3saat sonrasinda grmistm belki sacma AMA olsn Boyle deneym demistm bi oncekinde 15 dk yatmistm anra hemen wcye gtmistm soncta negatf cikmisti acaba bundan mi diye denedm tabi tutacagi varsa tutar
Evet transfer sonrasi yataninda yatmayaninda olacagi varsa oluyor allahm ol dedikten sonra gerisi onemli deglAllah nasip ettiyse oluyor aslında ne yaparsak boş.. Bende hastanem iki saatlik uzaklıkta orda akrabalarda kalmıştım üç dört gün ama olmadı ikincisinde direk hemen eve geldik oldu nasip gerçekten.. Benim hastanede transferden sonra yatırmıyor hemen gönderiyor
Immun yetmezlik.evet nakil olacakti.bende sasirdim artik napicagimi.Allah yardımcınız olsun canım ya imtihan Dünya'sı hepimiz bi şekilde sınanıyoruz elimizden bişey gelmiyor.. Evladının ne Rahatsızlığı vardı canım kızmazsan eğer İlik nakli mi olacaktı uyumlu olsaydı Ne yazacağımı bilmiyorum inan
Hayirlisi olsun insallah.test tarihiniz ne zaman.Benimde 7 ve 20 kromozomlarda kopukluk var bende izmirdeyim arkadaşlar tarnsfer im yapıldı bekliyorum dua edin banada
Ne desem bos tabi uzgunsun biliyorum ama kahretme ve umudum yok artik sakin sakin deme, hep ayni sekilde sonuclanmayacak elbette cocuguna uyumlu saglikli yumurtayi bulucaksin.Acaba her seferinde kromozomlarda anomi cikarmi
24 haziran ama ben iki gün önce yapmayı dusunuyorumHayirlisi olsun insallah.test tarihiniz ne zaman.
Canm özellikle sordum druma.Yıllardır bu mesleğin içindeyiz sorun yaratmaz dedi.İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz.Ben transfer sonrasi 1 saat orda yattm wc ye de grmemistm 2-3saat sonrasinda grmistm belki sacma AMA olsn Boyle deneym demistm bi oncekinde 15 dk yatmistm anra hemen wcye gtmistm soncta negatf cikmisti acaba bundan mi diye denedm tabi tutacagi varsa tutar
tesekkurler toparliycam temmuzda yeniden tedaviye baslamam lazim.kromozom anomisi olacagini hic dusunmedim.simdi isim dahada zorlastidrkumut
Canım cok gecmiş olsun herkesin de dediği gibi suan ne desek bos ama söyle düsün transfer olupta daha sonradan anomalili oldugunu öğrenseydin (benim gibi) ve o şekilde kaybetseydin cok daha acı olurdu yine deniycez olana kadar vazgecmiycez bizim de sınavımız bu olsun tekrar cok gemiş olsun
Benim ve esimin kromozomlarinda bisey yoktu temiz cikmisti bu sonuca bende sasirdim neden boyle oldu bilmiyorum.ankarada tedavi gorucem temmuzda memorialin sgk anlasmasi yok.rapor cikarticam ankarada sgk anlasmali iyi bir merkez biliyomusun.pgt devlette baktiricaz parasizdrkumut sen kendine iyi bak sadece bu arada sana iyi gelecek şeyler yap hiçbirimiz kabul edemiyoruz bu anomalileri ama oluyor maalesef peki neden oldugu belli mi suanda
Canim sizinde kromozom testleri temiz gelmis.peki anomili embriyo cokmu oluyorduCanım ben ve eşimin de kromozomlarina bakıldı temiz çıktı ama çiftler temiz çıksa da oluşan embriyo hastalıklı çıkabiliyor,siz de ne güzel çocuğunuz için uyumlu iki tane embriyo bulunmus yalniz bunlari direk transfer etmek bana gore kumar oynamak olur.ya tutar hamilelik ilerler ve Allah korusun aldırmak zorunda kalirsan n olucak.....ınan baştan embriyolara cgh yapılır temiz çıkmazsa mutlaka uzulursunuz ama test yapmadan direk transfer sonrasi tutunur hamilelik ilerler ve kaybedersen daha büyük bir yıkım yaşarsın.
Evet temiz çıkmıştı.benim şimdiye kadar 3 denemem oldu, bunların icinde morfolojik bozukluk ve sağlıksız yumurta lar cikmisdi.yalnız ben PGT ve CGH hiç yaptırmadım.Canim sizinde kromozom testleri temiz gelmis.peki anomili embriyo cokmu oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?