Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Butun umutlarim tukendi artik.

Ben transfer sonrasi 1 saat orda yattm wc ye de grmemistm 2-3saat sonrasinda grmistm belki sacma AMA olsn Boyle deneym demistm bi oncekinde 15 dk yatmistm anra hemen wcye gtmistm soncta negatf cikmisti acaba bundan mi diye denedm tabi tutacagi varsa tutar

Allah yardımcınız olsun canım ya imtihan Dünya'sı hepimiz bi şekilde sınanıyoruz elimizden bişey gelmiyor.. Evladının ne Rahatsızlığı vardı canım kızmazsan eğer İlik nakli mi olacaktı uyumlu olsaydı Ne yazacağımı bilmiyorum inan

drkumut....şu an kim ne söylerse söylesin herşey karanlık ve soğuk senin için....ama unutma burdaki ve birçok tüp merkezinde insanlar yeniden yeniden deniyor....Çünkü umut dediğimiz Rabbimize olan inanç. ...bırakma umutlarını....7. Deneme ardından başarıyı bulan biri olarak söylüyorum....ki ilk başlarda yok derdim ben asla bir daha denemem....sadece nefes al ver birkac gün....yüreğini sana umudu geri kazandırsın inşallah

Allah nasip ettiyse oluyor aslında ne yaparsak boş.. Bende hastanem iki saatlik uzaklıkta orda akrabalarda kalmıştım üç dört gün ama olmadı ikincisinde direk hemen eve geldik oldu nasip gerçekten.. Benim hastanede transferden sonra yatırmıyor hemen gönderiyor

Evet transfer sonrasi yataninda yatmayaninda olacagi varsa oluyor allahm ol dedikten sonra gerisi onemli degl

Immun yetmezlik.evet nakil olacakti.bende sasirdim artik napicagimi.

drkumut
Canım cok gecmiş olsun herkesin de dediği gibi suan ne desek bos ama söyle düsün transfer olupta daha sonradan anomalili oldugunu öğrenseydin (benim gibi) ve o şekilde kaybetseydin cok daha acı olurdu yine deniycez olana kadar vazgecmiycez bizim de sınavımız bu olsun tekrar cok gemiş olsun

Canm özellikle sordum druma.Yıllardır bu mesleğin içindeyiz sorun yaratmaz dedi.İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz.

tesekkurler toparliycam temmuzda yeniden tedaviye baslamam lazim.kromozom anomisi olacagini hic dusunmedim.simdi isim dahada zorlasti

drkumut sen kendine iyi bak sadece bu arada sana iyi gelecek şeyler yap hiçbirimiz kabul edemiyoruz bu anomalileri ama oluyor maalesef peki neden oldugu belli mi suanda

drkumut sen kendine iyi bak sadece bu arada sana iyi gelecek şeyler yap hiçbirimiz kabul edemiyoruz bu anomalileri ama oluyor maalesef peki neden oldugu belli mi suanda
Benim ve esimin kromozomlarinda bisey yoktu temiz cikmisti bu sonuca bende sasirdim neden boyle oldu bilmiyorum.ankarada tedavi gorucem temmuzda memorialin sgk anlasmasi yok.rapor cikarticam ankarada sgk anlasmali iyi bir merkez biliyomusun.pgt devlette baktiricaz parasiz

Kromozom trstleri normal gelen arkadaslar pgt te cok kromozom anomisi ol an embriyo cokmu oluyordu sizlerde

Canim sizinde kromozom testleri temiz gelmis.peki anomili embriyo cokmu oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…