- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.021
Bende cok saskinim temiz bekliyodum sonucun.gecen sefer dusuk oldu demek ondada sorun varmis.dr iyiki baktik tutunmazdi yada dusuk olurdu dedi.maddi boyutuda degset verici.simdi rapor cikarticam ben ve sgk anlasmali ankarada bir merkez bulmam lazim.genetigine diskapi bakicak ucretsiz bakiliyor bizim gibi hastalara napicagimi sasirdim tek gende mutasyon vardi derken kromozom da cikti simdi.Drkumut inan o kadar saskinim ki yaa ptgden saglikli chgden sagliksiz geliyo Allahim sen isimizi rast getir .bende pgt yaptircaktim ama yetmiyo demekki si.di chg lazim ve cok para lazim
Devlette de pgt odemiyor canm ben ege unv yaptrdim ama devlt karslamadiBenim ve esimin kromozomlarinda bisey yoktu temiz cikmisti bu sonuca bende sasirdim neden boyle oldu bilmiyorum.ankarada tedavi gorucem temmuzda memorialin sgk anlasmasi yok.rapor cikarticam ankarada sgk anlasmali iyi bir merkez biliyomusun.pgt devlette baktiricaz parasiz
En azndan basindan ogrendin canim.allah tekrar guc sabir versn yeni tedavnde canimBende cok saskinim temiz bekliyodum sonucun.gecen sefer dusuk oldu demek ondada sorun varmis.dr iyiki baktik tutunmazdi yada dusuk olurdu dedi.maddi boyutuda degset verici.simdi rapor cikarticam ben ve sgk anlasmali ankarada bir merkez bulmam lazim.genetigine diskapi bakicak ucretsiz bakiliyor bizim gibi hastalara napicagimi sasirdim tek gende mutasyon vardi derken kromozom da cikti simdi.
Cemrecim bende egede yaptım senin tarnsfer in başarılımiy di ben tarnsfer in 7.günü bekliyorum bakalim hayirlisiEn azndan basindan ogrendin canim.allah tekrar guc sabir versn yeni tedavnde canim
Canım senin de çok az kalmis heyecan tavandir kesin. Sen nasilsin sona doğru hersey nasıl gidiyor.drkumut cnm öncellikle geçmiş olsun diyorum çünkü gebelik sonlandırmış biri olarak faciadan döndün diyebilirim. Her işte bir hayır vardır. İyiki baktırmışsın. Üzüntünü anlıyorum en kısa süredede toparlayacaksın. Ben toparladıysam herkes toparlar.
Şimdi sorularına gelince kromozomları temiz olup defalarca anomalili bebek düşüren yada sonlandıran kişiler okudum burda. Bu işin istatistiği yok maalesef. Keşke olsa.
Ama tüp için şunu söyleyebilirim. Sonuçta suni döllenme olduğundan bu tarz anomali yani yaşamla bağdaşmayan birleşmeler olma ihtimali yüksek. Ne olursa olsun laboratuar döllenmesi.
Üzülme inşallah bir sonraki tedavinde tertemiz embriyoların olur
Canım senin de çok az kalmis heyecan tavandir kesin. Sen nasilsin sona doğru hersey nasıl gidiyor.
Bende saglikli 1 tane cikti oda transfer gunu iyi olmadgi icn embryolg uygun gormedi.elimiz bos evimize donduk dger ay normal yolla geldi bebisim.insallh saglikli olur kucagmza almak nasip olurCemrecim bende egede yaptım senin tarnsfer in başarılımiy di ben tarnsfer in 7.günü bekliyorum bakalim hayirlisi
Bilmiyorum .smdilik hayir gibiCemre amino yaptirmicanmi
Hiç korkun endisen olmasın bence sağlıklı ve çok tatlı bir bebeğin olucak. (amniyosentez yaptirdin üstelik ve temiz çıktı )bence de normal doğum istemekle çok iyi yapmışsın çünkü artısı çok, bir kere vücut kendini çok daha çabuk toparlıyor.geçenlerde kontrolde beklerken bir doğum oldu bebek odasına getirildi,anne 15 dk sonra getirildi, kadın o kadar çok inliyor du ki anne anne n olur yardım et diye,sanırım acıdan çok da kendinde değildi.bu yüzden ters bir durum olmadığı sürece normal yapilmali.n olur sende su kısacık zamanina kötü kâbusları düşünceleri sokma...ne kadar muhteşem ki bebeginle bulusucaksin.Cnm gerçekten çok az kaldı. 2 hafta daha dişini sık dedi drum. Sonra doğum başlasada engellemeyiz. Sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat yok. Vakit yaklaştıkça korkularım artıyor. Süprizle karşılaşmak istemiyorum böyle şeyler düşünmek istemiyorum ama çıkmıyor aklımdan maalesef
Birde normal doğum diye tutturdum dr da ikna oldu ki oda hevesliydi acaba hata mı ettim diye düşünmeden edemiyorum. Anlicağın hormonlarım benimle dalga geçiyor :)
Canım senin bebek zaten PGT li degil mi, amniyo ya gerek varmı ki? Benim doktorum risk oluşturduğu için tavsiye etmedi.Bilmiyorum .smdilik hayir gibi
Hayir pgt li degil canim.pgt yaptrdik transfer olmadi 1 saglikli gelen gelisimi iyi degil koysakta duser koymayalim dedi emvryolog .prfta uygun gormedi.ertesi ay kornmadik hamile kaldim.halbuki pgtden once 5 yila yakin korunmadik hic hamile kalmamstim.herseyde vardr bi hayir dyorum. Insallh iyi olurCanım senin bebek zaten PGT li degil mi, amniyo ya gerek varmı ki? Benim doktorum risk oluşturduğu için tavsiye etmedi.
Bu ne ya stres stres. Bilmiyorum ama birazda para tuzagi gbi geliyor doktrlarn bu sekilde davranmasi.Arkadaslar merhaba
Bende perinatoloğumla görüştüğümde pgt yada cgh tüp bebek olsa dahi yanılma payı %2 olduğundan ki kimileri %1 de diyor 13.haftada tekrar cvs ile bakmamız gerek %1 de olsa riske atmamalıyız dedi jinekoloğum ve genetik danısmanlarım da aynı fikirde birinci bebeğim de de cvs testi yapılmıştı anlıycagınız bana cgh pgt de olsa 13. Haftaya kadar rahat yok tekrar cvs asamasını yasayacagım
Sen nerde tedavi oluyosun canim. Amnyo asamasi 20 haftalikken olmuyormu ayrica.Arkadaslar merhaba
Bende perinatoloğumla görüştüğümde pgt yada cgh tüp bebek olsa dahi yanılma payı %2 olduğundan ki kimileri %1 de diyor 13.haftada tekrar cvs ile bakmamız gerek %1 de olsa riske atmamalıyız dedi jinekoloğum ve genetik danısmanlarım da aynı fikirde birinci bebeğim de de cvs testi yapılmıştı anlıycagınız bana cgh pgt de olsa 13. Haftaya kadar rahat yok tekrar cvs asamasını yasayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?