- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.061
Aa evet oyle demislerdi genetikci. Bu cok iyi aslnda canm en azndan maddi olarak braz yukun hafflerCanim benim nakil olacak cocugum var bizim gibi hastalarin karsiliyor
Ikili uclu ihtimal hesaplamaları olduğu için kesin tanı koyulamıyor (zaten doktorlar da soyluyor) birde bu testler yapıldığı zaman bebekler büyük oluyor bu yüzden aldırmak çok çok zor, aileler haklı olarak yanaşmıyor.müdahale edemeyecegin bir testi neden yaparsın oda ayrı bir soru işareti.....Bazende dogeu cikiyo dedigin gibi bilinmiyo benim tanidikta herkes cocugun rahatsiz ozurlu aldir dedi kadin aldirmadi dogdugu gun yogunbakima girdi ama cok ozurlu ve beyin omurilik cok rahatsizmis üz ay yogun bakimda kaldi kadin birakti geldi koye doktorlar hep aileye kizdi neden aldirmadiniz diye cocuk eziyet cekiyo diye sonra aradilar öldu gelin alin dediler
Bence bi kan testi ver hemen yarin :) idrarda silik ciktiysa kanda net gorursun canimKızlar merhaba bugün transferimin 7.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı kan testim perşembe inş pozitif çıkar
Gözünüz aydın olsun inşallah...Sağlıklı evlat olsun....bende yaptım senin gibi erkenden idrarda çıktı beni kana gönderdiler hemen....orda da çıktı hatta biraz yüksek bile çıktı...meğer ikizmiş benim fasulyem...hayırlısını diliyorum senin içinKızlar merhaba bugün transferimin 7.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı kan testim perşembe inş pozitif çıkar
çok sevindim sizinde gözünüz aydın hayırla kucağınıza alın inş.çok saolunGözünüz aydın olsun inşallah...Sağlıklı evlat olsun....bende yaptım senin gibi erkenden idrarda çıktı beni kana gönderdiler hemen....orda da çıktı hatta biraz yüksek bile çıktı...meğer ikizmiş benim fasulyem...hayırlısını diliyorum senin için
İnş canım günler geçmio bi türlüArkadaslar benimde transferin 9 .günü dün yaptım silik çizgi çıktı insallh kanda da gorurum
Aynen ya çok zor brklemekİnş canım günler geçmio bi türlü
Benim test günüm saliAynen ya çok zor brklemek
Hayırla pozitif sonuç alırsın inş canımPgt veya cgh yapılmışmıydıBenim test günüm sali
Pgt yapıldı canim kromozom kopuklugü var bende translokasyonHayırla pozitif sonuç alırsın inş canımPgt veya cgh yapılmışmıydı
Hayirli sonuclar al insallah . Bence bugun git kan testi yaptir hemenPgt yapıldı canim kromozom kopuklugü var bende translokasyon
Yarın gidicez artık ya niyetimize öyle almistik hayirlisi olsun insallhHayirli sonuclar al insallah . Bence bugun git kan testi yaptir hemen
Benim Doktorum ve genetikçim dışarıdan, doktorum Banu Çiftçi, Genetikçim Yaman Sağlam merkez olarak memorial Ataşehiri önerdiler, ama hastaneylee diyaloğum yok ama çalışanlarını sevdim bankodakiler hariç :), doktorlar organize edecekler, geçen seferki tüp denemem de orada olmuştu..İstanbul'da nerede deneyeceksiniz, ben memorialı duydum istanbulda
Bende cinsiyeti etkiledigini dusunuyorum.translakosynlarin.annemn 1.19 iki kizi var .benim iki dusugum var.hemsire demisti belki erkekler dusuyor dye.suan hamilegim ve kizim olacak insaallh.13 14 pgt yaptiranlar kızlar bi sorum olacak pgt yaptırıp olumlu sonuç almiş ve alacak olanlar bebekleriniz kız mi erkek mi kesinlikle bunu yanlış anlamayın cinsiyet ayrımı için değil 13.14 eşimde yapisikligi bu sanırım erkek bebeklerde sıkıntı oluşturuyor bunu genetikciye soracağım sizlerden de bilgi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?