Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ikili uclu ihtimal hesaplamaları olduğu için kesin tanı koyulamıyor (zaten doktorlar da soyluyor) birde bu testler yapıldığı zaman bebekler büyük oluyor bu yüzden aldırmak çok çok zor, aileler haklı olarak yanaşmıyor.müdahale edemeyecegin bir testi neden yaparsın oda ayrı bir soru işareti.....

Kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı kan testim perşembe inş pozitif çıkar
Gözünüz aydın olsun inşallah...Sağlıklı evlat olsun....bende yaptım senin gibi erkenden idrarda çıktı beni kana gönderdiler hemen....orda da çıktı hatta biraz yüksek bile çıktı...meğer ikizmiş benim fasulyem...hayırlısını diliyorum senin için

çok sevindim sizinde gözünüz aydın hayırla kucağınıza alın inş.çok saolun

İstanbul'da nerede deneyeceksiniz, ben memorialı duydum istanbulda
Benim Doktorum ve genetikçim dışarıdan, doktorum Banu Çiftçi, Genetikçim Yaman Sağlam merkez olarak memorial Ataşehiri önerdiler, ama hastaneylee diyaloğum yok ama çalışanlarını sevdim bankodakiler hariç :), doktorlar organize edecekler, geçen seferki tüp denemem de orada olmuştu..

Herkese merhabalar uzun zaman oldu buraya yazmayalı eşimde 13.14 translokosyon taşıyıcısıydi çok uzun yazıp sizleri yormayim öğrendik 4 pgtli 1 tane normal tüp tedavisi yaptık çok yipratici sureclerdi ama şükür suan kızım yanımda Rabbim herkese nasip etsin.
Bu yol uzun sabırlı olmak gerek insan uzun denemwlerden sonra hamileligini bebisin varlığını anlamdiramiyo çok seviniyosun ama bu süreç bebegin olduğunda düşünceye ve baskilanmis bir mutluluk oluyo tabiki bizim kaderimiz bu şekilde olsun binlerce şükür. .pgt denemelerimi ankarada 3 ayrı doktorda yaptırdım genetik problemlerde kadın dogumcudan çok laboratuar ve genetik doktoru önemli her seferinde yumurta sayinizi ve kalitenizi artirmasini isteyin doktorunuzdan muhterem bahçe genetik laboratuar açısından bnce en iyisi ankarada diğer geneticileri yazmıyorum şimdi orda belki tedavi gorenler vardır akillarinda soru işareti kalmasın diye özelden merak edenlere bilgi veririm aslında her şeyin başı kısmet basliyacaginiz doktora sorun pgtyi neresi yapıyo kim yapıyo diye bu güzel Ramazanın bereketi ile herkes kuzucuklarini kucağına alsın inşallah

13 14 pgt yaptiranlar kızlar bi sorum olacak pgt yaptırıp olumlu sonuç almiş ve alacak olanlar bebekleriniz kız mi erkek mi kesinlikle bunu yanlış anlamayın cinsiyet ayrımı için değil 13.14 eşimde yapisikligi bu sanırım erkek bebeklerde sıkıntı oluşturuyor bunu genetikciye soracağım sizlerden de bilgi almak istedim

Bende cinsiyeti etkiledigini dusunuyorum.translakosynlarin.annemn 1.19 iki kizi var .benim iki dusugum var.hemsire demisti belki erkekler dusuyor dye.suan hamilegim ve kizim olacak insaallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…