- 6 Haziran 2016
- 108
- 157
- 53
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.081
canim eger oyle bir durum varsa toplanan yumurtalar embriyoya donustukten sonra bu problemin ortadan kalkmasi icin cinsiyet ayrimi da yaparlar embriyologlar. Cinsiyet secimi turkiyede yasak ancak saglik problemi olusturabilecegi icin bu yasak icine girmez diye dusunuyorum13 14 pgt yaptiranlar kızlar bi sorum olacak pgt yaptırıp olumlu sonuç almiş ve alacak olanlar bebekleriniz kız mi erkek mi kesinlikle bunu yanlış anlamayın cinsiyet ayrımı için değil 13.14 eşimde yapisikligi bu sanırım erkek bebeklerde sıkıntı oluşturuyor bunu genetikciye soracağım sizlerden de bilgi almak istedim
Allah bağışlasın maşaallah.benim eşimdede aynı kromozomlar 4.tedavimiz inş bu sefer olurHerkese merhabalar uzun zaman oldu buraya yazmayalı eşimde 13.14 translokosyon taşıyıcısıydi çok uzun yazıp sizleri yormayim öğrendik 4 pgtli 1 tane normal tüp tedavisi yaptık çok yipratici sureclerdi ama şükür suan kızım yanımda Rabbim herkese nasip etsin.
Bu yol uzun sabırlı olmak gerek insan uzun denemwlerden sonra hamileligini bebisin varlığını anlamdiramiyo çok seviniyosun ama bu süreç bebegin olduğunda düşünceye ve baskilanmis bir mutluluk oluyo tabiki bizim kaderimiz bu şekilde olsun binlerce şükür. .pgt denemelerimi ankarada 3 ayrı doktorda yaptırdım genetik problemlerde kadın dogumcudan çok laboratuar ve genetik doktoru önemli her seferinde yumurta sayinizi ve kalitenizi artirmasini isteyin doktorunuzdan muhterem bahçe genetik laboratuar açısından bnce en iyisi ankarada diğer geneticileri yazmıyorum şimdi orda belki tedavi gorenler vardır akillarinda soru işareti kalmasın diye özelden merak edenlere bilgi veririm aslında her şeyin başı kısmet basliyacaginiz doktora sorun pgtyi neresi yapıyo kim yapıyo diye bu güzel Ramazanın bereketi ile herkes kuzucuklarini kucağına alsın inşallah
Bizde ilk 2 tedavide pgt yaptırdık ama merkez hatası olarak görüoruz.1 tane sağlıklı gelmişti.şimdiki gittiğim dr transfer edilen embriyonun kalitesi iyi değilmiş dedi.tutmaması normal yane.inş hepimizin bayramı bayram olurrPgt yapıldı canim kromozom kopuklugü var bende translokasyon
Evet kalite etkiliyor heralde 1.kalite dediler bizede transfer öncesi benimde bir tane sağlıklı geldi transfer yapıldı evet bayram insallh çok güzel gececekBizde ilk 2 tedavide pgt yaptırdık ama merkez hatası olarak görüoruz.1 tane sağlıklı gelmişti.şimdiki gittiğim dr transfer edilen embriyonun kalitesi iyi değilmiş dedi.tutmaması normal yane.inş hepimizin bayramı bayram olurr
Hayırlısı olsun şimdiden Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün transferimin 7.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı kan testim perşembe inş pozitif çıkar
Bu sefer cgh yaptırdık 5 embriyodan bi tane geldi çok şükürEvet kalite etkiliyor heralde 1.kalite dediler bizede transfer öncesi benimde bir tane sağlıklı geldi transfer yapıldı evet bayram insallh çok güzel gececek
Aminn inş.valla bi tane test yaptım bozuk mu acaba fln die düşünüomEşimde gününden önce kan verdirmio beklicem mecbur.sizde hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşHayırlısı olsun şimdiden Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İdrar testinde bile böyle gününüz gelmeden silik çizgi varsa kanda yüksektir
sizdeki genetik sorun neydi DuygucumBu sefer cgh yaptırdık 5 embriyodan bi tane geldi çok şükür
Eşimde 13 14 translokasyon var canım doğal yoldan 2 düşüğüm oldu 1 tanede karnımda öldü.son bebeğimde öğrendik sorunu.sizdeki genetik sorun neydi Duygucum
bi de erkeklerdeki translokassyon hiç sorun değil diyorlar, yalancılar..Eşimde 13 14 translokasyon var canım doğal yoldan 2 düşüğüm oldu 1 tanede karnımda öldü.son bebeğimde öğrendik sorunu.
Aynen ya hiç duymadığımız şeyler duyuyoz.buda bizim sınavımız diyip sabredioz ama yoruluo insanbi de erkeklerdeki translokassyon hiç sorun değil diyorlar, yalancılar..
bende de 13-14 translokasyon var, bence erkeği kadını yok mutlaka sorun yaratıyor bu melet
12 .günü bekle. Silik ciktiysa durum pozitifArkadaslar benimde transferin 9 .günü dün yaptım silik çizgi çıktı insallh kanda da gorurum
O nebi de erkeklerdeki translokassyon hiç sorun değil diyorlar, yalancılar..
bende de 13-14 translokasyon var, bence erkeği kadını yok mutlaka sorun yaratıyor bu melet
Banu cifci face te ekli bende esmer uzun sacli bayan yeryuzu doktorlaari gonullusu filan ben onu normal kadin dogumcu olarak dusunmustum tup bebek te yapiyormuymus tv de filan guleryuzlu sempatik nasil memnuusunuzBenim Doktorum ve genetikçim dışarıdan, doktorum Banu Çiftçi, Genetikçim Yaman Sağlam merkez olarak memorial Ataşehiri önerdiler, ama hastaneylee diyaloğum yok ama çalışanlarını sevdim bankodakiler hariç :), doktorlar organize edecekler, geçen seferki tüp denemem de orada olmuştu..
artık benim yok arkadaşım o :) tabiki inanılmaz memnunum, ve en güzel yanı da şu bir telefon uzağımda her zaman.. öyle aramızda asistan biilmem ne yok, konusunda da süper biri . Tüp bebeği memorialde yapıyor onların laboratuvarlarının daha iyi olduğunu söylüyor. yumurta geliştirme ve toplamasını kendi yapıyor sonrası laboratuvar zaten.. en son transferde de kendisi yapıyor. genetik sorunu bilmeden önce iki embriyo trasferi yapılmıştı ikizlerime hamileydim ama 9. haftada kaybettim. şimdi ağustosta tekrar başlıyoruz ve kesinlikle gene kendisiyle...Banu cifci face te ekli bende esmer uzun sacli bayan yeryuzu doktorlaari gonullusu filan ben onu normal kadin dogumcu olarak dusunmustum tup bebek te yapiyormuymus tv de filan guleryuzlu sempatik nasil memnuusunuz
translokasyon genlerin yer değiştirmesi canım bende 13. kromozomun birtanesi 14. kromozumların birinin üstüne yapışmış.
gördüm şimdi masalını allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda masalına bir kardeş nasip etsin rabbim. bizlere de sağlıkla kucağımıza almakartık benim yok arkadaşım o :) tabiki inanılmaz memnunum, ve en güzel yanı da şu bir telefon uzağımda her zaman.. öyle aramızda asistan biilmem ne yok, konusunda da süper biri . Tüp bebeği memorialde yapıyor onların laboratuvarlarının daha iyi olduğunu söylüyor. yumurta geliştirme ve toplamasını kendi yapıyor sonrası laboratuvar zaten.. en son transferde de kendisi yapıyor. genetik sorunu bilmeden önce iki embriyo trasferi yapılmıştı ikizlerime hamileydim ama 9. haftada kaybettim. şimdi ağustosta tekrar başlıyoruz ve kesinlikle gene kendisiyle...
Ramazandan önce dolmabahçedeydk kendsiyle, pembe güneş gözlüklü kız da benim kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?