Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Vanim
canim eger oyle bir durum varsa toplanan yumurtalar embriyoya donustukten sonra bu problemin ortadan kalkmasi icin cinsiyet ayrimi da yaparlar embriyologlar. Cinsiyet secimi turkiyede yasak ancak saglik problemi olusturabilecegi icin bu yasak icine girmez diye dusunuyorum

Allah bağışlasın maşaallah.benim eşimdede aynı kromozomlar 4.tedavimiz inş bu sefer olur

Pgt yapıldı canim kromozom kopuklugü var bende translokasyon
Bizde ilk 2 tedavide pgt yaptırdık ama merkez hatası olarak görüoruz.1 tane sağlıklı gelmişti.şimdiki gittiğim dr transfer edilen embriyonun kalitesi iyi değilmiş dedi.tutmaması normal yane.inş hepimizin bayramı bayram olurr

Evet kalite etkiliyor heralde 1.kalite dediler bizede transfer öncesi benimde bir tane sağlıklı geldi transfer yapıldı evet bayram insallh çok güzel gececek

Kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı kan testim perşembe inş pozitif çıkar
Hayırlısı olsun şimdiden Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İdrar testinde bile böyle gününüz gelmeden silik çizgi varsa kanda yüksektir

Hayırlısı olsun şimdiden Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İdrar testinde bile böyle gününüz gelmeden silik çizgi varsa kanda yüksektir
Aminn inş.valla bi tane test yaptım bozuk mu acaba fln die düşünüomEşimde gününden önce kan verdirmio beklicem mecbur.sizde hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Eşimde 13 14 translokasyon var canım doğal yoldan 2 düşüğüm oldu 1 tanede karnımda öldü.son bebeğimde öğrendik sorunu.
bi de erkeklerdeki translokassyon hiç sorun değil diyorlar, yalancılar..

bende de 13-14 translokasyon var, bence erkeği kadını yok mutlaka sorun yaratıyor bu melet

bi de erkeklerdeki translokassyon hiç sorun değil diyorlar, yalancılar..

bende de 13-14 translokasyon var, bence erkeği kadını yok mutlaka sorun yaratıyor bu melet
Aynen ya hiç duymadığımız şeyler duyuyoz.buda bizim sınavımız diyip sabredioz ama yoruluo insan

Banu cifci face te ekli bende esmer uzun sacli bayan yeryuzu doktorlaari gonullusu filan ben onu normal kadin dogumcu olarak dusunmustum tup bebek te yapiyormuymus tv de filan guleryuzlu sempatik nasil memnuusunuz

Banu cifci face te ekli bende esmer uzun sacli bayan yeryuzu doktorlaari gonullusu filan ben onu normal kadin dogumcu olarak dusunmustum tup bebek te yapiyormuymus tv de filan guleryuzlu sempatik nasil memnuusunuz
artık benim yok arkadaşım o :) tabiki inanılmaz memnunum, ve en güzel yanı da şu bir telefon uzağımda her zaman.. öyle aramızda asistan biilmem ne yok, konusunda da süper biri . Tüp bebeği memorialde yapıyor onların laboratuvarlarının daha iyi olduğunu söylüyor. yumurta geliştirme ve toplamasını kendi yapıyor sonrası laboratuvar zaten.. en son transferde de kendisi yapıyor. genetik sorunu bilmeden önce iki embriyo trasferi yapılmıştı ikizlerime hamileydim ama 9. haftada kaybettim. şimdi ağustosta tekrar başlıyoruz ve kesinlikle gene kendisiyle...

Ramazandan önce dolmabahçedeydk kendsiyle, pembe güneş gözlüklü kız da benim kuzum :)

gördüm şimdi masalını allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda masalına bir kardeş nasip etsin rabbim. bizlere de sağlıkla kucağımıza almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…