- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.101
Hayat Nasıl gidiyor hayat:)))
Ayyy inşaallahh Valla heyecan yaptım
Maşallah maşallah bu ne gormeyeli neler olmuş böyle.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaginiza alın inşallah..Arkadaslar benimde transferin 9 .günü dün yaptım silik çizgi çıktı insallh kanda da gorurum
Tatlim misafirlere gelme de bosver hastayim de yaa sonra gelsinler. Bisi olmaz ama onemli bu gunler cok ayakta kalmamaya dikkat et.Vallahi de uymuş ben topici kaçırmışım ya bildirim gelmedi hiç. Masal etiketleyince öyle gördüm. Ben de topicte kimsede ses seda yok diyordum.Stresli geçiyor inşallah bebişlerim benimledir ama kimse bilmediği için dün 3 günlük transferliydim misafir ağırladım.İnş sorun olmasın ya.Kizlar böyle pek yatmayip hamiş olanlar yazsın bana da moral olsun.Tabiki yattım ama dün daha az uzandim.Bi de üstüne misafir..
Peki bu nasıl düzelir.translokasyon genlerin yer değiştirmesi canım bende 13. kromozomun birtanesi 14. kromozumların birinin üstüne yapışmış.
sağol Teyzesi.. bazan bu çabam boş geliyor, bir yavrum var zaten Rabbim nasip etti üstelemekle acaba günaha mı giriyorum diye. Rabbim herkesi sağlıklı yavrularına kavuştursun inşallahgördüm şimdi masalını allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda masalına bir kardeş nasip etsin rabbim. bizlere de sağlıkla kucağımıza almak
ben evdeydim ama öyle çok yatmaım, bendde komşşularımı ağırlamıştım bişey olmaz, gün içinde dinlen-kalk endişe etme. benim iki bebek de tutunmuştu. bi de ben evden çalışıyordum bir yandan iş stresi de vardıVallahi de uymuş ben topici kaçırmışım ya bildirim gelmedi hiç. Masal etiketleyince öyle gördüm. Ben de topicte kimsede ses seda yok diyordum.Stresli geçiyor inşallah bebişlerim benimledir ama kimse bilmediği için dün 3 günlük transferliydim misafir ağırladım.İnş sorun olmasın ya.Kizlar böyle pek yatmayip hamiş olanlar yazsın bana da moral olsun.Tabiki yattım ama dün daha az uzandim.Bi de üstüne misafir..
bu doğuştan gelen bir şey düzelmiyor, pgt ile genler kontrol edilip sağlıklı bebek elde edip onu transfer ediyoruz, ama işte bu sağlıklıyı denk getirmek zaten sıkıcıPeki bu nasıl düzelir.
Dünden beri çok ayaktaydim canm ya.İnnnşallah bebisim ya da bebislerim hayırlısıyla benimledir.Tatlim misafirlere gelme de bosver hastayim de yaa sonra gelsinler. Bisi olmaz ama onemli bu gunler cok ayakta kalmamaya dikkat et.
Ya öyle mi bak sevindim.Nasıl geçirmiştin canm?Uff bi gecseydi şu günler..ben evdeydim ama öyle çok yatmaım, bendde komşşularımı ağırlamıştım bişey olmaz, gün içinde dinlen-kalk endişe etme. benim iki bebek de tutunmuştu. bi de ben evden çalışıyordum bir yandan iş stresi de vardı
hiç endişe etme
bir hafta evdeydim zaten, sonra işe geldim ama ben 6. gün yani işe dönmden öncce bebişlerimin habberini almıştı poztifi görmüştüm ben :)Ya öyle mi bak sevindim.Nasıl geçirmiştin canm?Uff bi gecseydi şu günler..
Canm evdeyken nasıl geçirdin is falan yaptın mi?bir hafta evdeydim zaten, sonra işe geldim ama ben 6. gün yani işe dönmden öncce bebişlerimin habberini almıştı poztifi görmüştüm ben :)
:)amin inşaallahMaşallah maşallah bu ne gormeyeli neler olmuş böyle.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaginiza alın inşallah..
Verdim sabah öğlen çıkar dediler bekliyom heyecenla haberiA Aysemmelegim canım naptın verdin mi kan sonuç ne zamana :)
olur mu öyle şey canım ikinciyi istemek seninde hakkın tabiki . ama şansın kızın sonuçta tedaviyle de olmazsa ellerin boş değil allah masalını sana bağışlasın.sağol Teyzesi.. bazan bu çabam boş geliyor, bir yavrum var zaten Rabbim nasip etti üstelemekle acaba günaha mı giriyorum diye. Rabbim herkesi sağlıklı yavrularına kavuştursun inşallah
Hadi hayırlısı inş canım sonucu yaz bekliyorumVerdim sabah öğlen çıkar dediler bekliyom heyecenla haberi
temizlik yapmadım ama yemeklerimi tatlılarımı yaptım, kızımı anaokuluna götürdüm getirdim, misafirlerimle günlük çay saati yaptık her gün birinde, ama ilk 3-4 gün duş almadım, sonra da oturarak aldım .Canm evdeyken nasıl geçirdin is falan yaptın mi?
haydi hayırlı haberler inşallahHadi hayırlısı inş canım sonucu yaz bekliyorum
amin Ferdamm şükürler olsun.. saddece ileride keşke ddeneseydim dememek için bu yoldayım ama Rabbim beni sınıyor işte, Allah sınavdan başarıyla çıkanlardan nasip etsin hepimiziolur mu öyle şey canım ikinciyi istemek seninde hakkın tabiki . ama şansın kızın sonuçta tedaviyle de olmazsa ellerin boş değil allah masalını sana bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?