Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat Nasıl gidiyor hayat:)))
çok güzel uymuş :))
hayat_gun ses ver
Vallahi de uymuş ben topici kaçırmışım ya bildirim gelmedi hiç. Masal etiketleyince öyle gördüm. Ben de topicte kimsede ses seda yok diyordum.Stresli geçiyor inşallah bebişlerim benimledir ama kimse bilmediği için dün 3 günlük transferliydim misafir ağırladım.İnş sorun olmasın ya.Kizlar böyle pek yatmayip hamiş olanlar yazsın bana da moral olsun.Tabiki yattım ama dün daha az uzandim.Bi de üstüne misafir..

Tatlim misafirlere gelme de bosver hastayim de yaa sonra gelsinler. Bisi olmaz ama onemli bu gunler cok ayakta kalmamaya dikkat et.

gördüm şimdi masalını allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda masalına bir kardeş nasip etsin rabbim. bizlere de sağlıkla kucağımıza almak
sağol Teyzesi.. bazan bu çabam boş geliyor, bir yavrum var zaten Rabbim nasip etti üstelemekle acaba günaha mı giriyorum diye. Rabbim herkesi sağlıklı yavrularına kavuştursun inşallah

ben evdeydim ama öyle çok yatmaım, bendde komşşularımı ağırlamıştım bişey olmaz, gün içinde dinlen-kalk endişe etme. benim iki bebek de tutunmuştu. bi de ben evden çalışıyordum bir yandan iş stresi de vardı

hiç endişe etme

Ya öyle mi bak sevindim.Nasıl geçirmiştin canm?Uff bi gecseydi şu günler..

sağol Teyzesi.. bazan bu çabam boş geliyor, bir yavrum var zaten Rabbim nasip etti üstelemekle acaba günaha mı giriyorum diye. Rabbim herkesi sağlıklı yavrularına kavuştursun inşallah
olur mu öyle şey canım ikinciyi istemek seninde hakkın tabiki . ama şansın kızın sonuçta tedaviyle de olmazsa ellerin boş değil allah masalını sana bağışlasın.

Canm evdeyken nasıl geçirdin is falan yaptın mi?
temizlik yapmadım ama yemeklerimi tatlılarımı yaptım, kızımı anaokuluna götürdüm getirdim, misafirlerimle günlük çay saati yaptık her gün birinde, ama ilk 3-4 gün duş almadım, sonra da oturarak aldım .

evde de öğlenleri şekerleme yapıyordum, onun dısında yarı otururu halde bilgisayar kucağımdda çalışıyordum :) ama yarım ananas yedim hergün...

yani tutacağı varsa tutuyor. onla bunla alakası yok. aaa bi de transferden sonra yürüyerek yatağa geldim, 10 dakka sonra tuvalete gittim. beni yürüttükleri zaman çok bozulmuştum sanki bebeklerim düşüverecek ssanıyordum

olur mu öyle şey canım ikinciyi istemek seninde hakkın tabiki . ama şansın kızın sonuçta tedaviyle de olmazsa ellerin boş değil allah masalını sana bağışlasın.
amin Ferdamm şükürler olsun.. saddece ileride keşke ddeneseydim dememek için bu yoldayım ama Rabbim beni sınıyor işte, Allah sınavdan başarıyla çıkanlardan nasip etsin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…