- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.121
amin canım.amin Ferdamm şükürler olsun.. saddece ileride keşke ddeneseydim dememek için bu yoldayım ama Rabbim beni sınıyor işte, Allah sınavdan başarıyla çıkanlardan nasip etsin hepimizi
Çok çok teşekkür ediyorum canım ilgilendiğin için. Ben de ilk kez bugün ayakta banyo yaptım. Ananas,kabakcekirdegi her gün yiyorum.Wcye beklemeden hemen çıktım ve yürüdüm odam çok yakın da değildi. Gizli saklı yapınca da biri olunca iyi görünmeye çalıştım. İnş Allah emeklerimizi araya vermez.temizlik yapmadım ama yemeklerimi tatlılarımı yaptım, kızımı anaokuluna götürdüm getirdim, misafirlerimle günlük çay saati yaptık her gün birinde, ama ilk 3-4 gün duş almadım, sonra da oturarak aldım .
evde de öğlenleri şekerleme yapıyordum, onun dısında yarı otururu halde bilgisayar kucağımdda çalışıyordum :) ama yarım ananas yedim hergün...
yani tutacağı varsa tutuyor. onla bunla alakası yok. aaa bi de transferden sonra yürüyerek yatağa geldim, 10 dakka sonra tuvalete gittim. beni yürüttükleri zaman çok bozulmuştum sanki bebeklerim düşüverecek ssanıyordum
:))Dur yazdıklarını bidaha okuyayım bayagi motive etti çünkü. .:)))Çok çok teşekkür ediyorum canım ilgilendiğin için. Ben de ilk kez bugün ayakta banyo yaptım. Ananas,kabakcekirdegi her gün yiyorum.Wcye beklemeden hemen çıktım ve yürüdüm odam çok yakın da değildi. Gizli saklı yapınca da biri olunca iyi görünmeye çalıştım. İnş Allah emeklerimizi araya vermez.
Of neler var ya. Teşekkürler bilgi içinbu doğuştan gelen bir şey düzelmiyor, pgt ile genler kontrol edilip sağlıklı bebek elde edip onu transfer ediyoruz, ama işte bu sağlıklıyı denk getirmek zaten sıkıcı
Dr ne dedi canımKizlar bugün 10 günüm kan verdim 8.65 çıktı yokmu ya uff moralim bozuldu
Ben de hiç anlamam canm drunu ara.İnşalllahh hamilesindir hayirlisiyla.Kizlar bugün 10 günüm kan verdim 8.65 çıktı yokmu ya uff moralim bozuldu
CUMA tekrarlamamiz lazım testi dediDr ne dedi canım
İnş hamilesindir canım yaCUMA tekrarlamamiz lazım testi dedi
5in üstünde gebelik var demek ama 10. gün olması biraz endiişelendirdi kendimden düşünelimm.. geçen seferki gebeliğimdeKizlar bugün 10 günüm kan verdim 8.65 çıktı yokmu ya uff moralim bozuldu
12 .günü bekle. Silik ciktiysa durum pozitif
Canım bende bütün gün yatıp u zanmadim, ufak tefek işler yaptim, merak etme Allah in izniyle birsey olmaz.yalnız yüksek yerlere uzanma ve tabiki ağır kaldırma ev temizliğini de şimdilik boşver, bir süre misafir ağırlama uydur birşeyler sözkonusu bebeğin.Vallahi de uymuş ben topici kaçırmışım ya bildirim gelmedi hiç. Masal etiketleyince öyle gördüm. Ben de topicte kimsede ses seda yok diyordum.Stresli geçiyor inşallah bebişlerim benimledir ama kimse bilmediği için dün 3 günlük transferliydim misafir ağırladım.İnş sorun olmasın ya.Kizlar böyle pek yatmayip hamiş olanlar yazsın bana da moral olsun.Tabiki yattım ama dün daha az uzandim.Bi de üstüne misafir..
Hemen umutsuzluğa kapılma, zaten 5 in üstü çıkmış, belki geç dollenmedir, arkadaşımın 9 haftalik olması gerekirken 7.5 haftalikmis sebebi gec döllenme, iki gün sonra testi tekrar edince ins iki katını görürsün canim.CUMA tekrarlamamiz lazım testi dedi
Aynen canm bu uğraşım evlat için sonuçta diye düşünüp misafir varken de hafif uzanıyorum belim ağrıyor vs diye.İnş bebişlerim benimledir inşallah..Canım bende bütün gün yatıp u zanmadim, ufak tefek işler yaptim, merak etme Allah in izniyle birsey olmaz.yalnız yüksek yerlere uzanma ve tabiki ağır kaldırma ev temizliğini de şimdilik boşver, bir süre misafir ağırlama uydur birşeyler sözkonusu bebeğin.
tekmi ikizmi bilemem ama Ben gercekten inaniyorum hayırlısıyla olucak bu iş.Aynen canm bu uğraşım evlat için sonuçta diye düşünüp misafir varken de hafif uzanıyorum belim ağrıyor vs diye.İnş bebişlerim benimledir inşallah..
Gerçekten hissediyor musun canımm. .:))Vallahi burda başından beri en büyük destekcilerimden biri sendin.Allah gönlünüze göre versin inşallah..Bebişlerinizi sağ salim kucağınıza versin.tekmi ikizmi bilemem ama Ben gercekten inaniyorum hayırlısıyla olucak bu iş.
Az kaldı canım bekle..:))Test günüm P.tesi ama Cuma günü evde de yapabilirim..İnşallah hayırlısı olur.Hayat hadi guzel haberi verrr arkandan geleyim ayni merkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?