Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok çok teşekkür ediyorum canım ilgilendiğin için. Ben de ilk kez bugün ayakta banyo yaptım. Ananas,kabakcekirdegi her gün yiyorum.Wcye beklemeden hemen çıktım ve yürüdüm odam çok yakın da değildi. Gizli saklı yapınca da biri olunca iyi görünmeye çalıştım. İnş Allah emeklerimizi araya vermez.

:))Dur yazdıklarını bidaha okuyayım bayagi motive etti çünkü. .:)))

Kizlar bugün 10 günüm kan verdim 8.65 çıktı yokmu ya uff moralim bozuldu
5in üstünde gebelik var demek ama 10. gün olması biraz endiişelendirdi kendimden düşünelimm.. geçen seferki gebeliğimde

6. gün embriyolarında 2si de tutmuştu 6. gün değerim 25di. (transfer gününü saymıyorsun)
8. gün 110
10. gün 356ydı

ikiz olmadığına eminiz.. ama önemli olan 2 gün sonraki kan değerinin 2ye katlaması lazım, geç tutunma olmuş olabilir hemen umutsuzluk yok,

kızım adetti 2 gün geçtikten sonra 32,04 ile başlamıştı ve kimyasal gebelik denmişti :) şimdi 6 yaşında teyzesi

12 .günü bekle. Silik ciktiysa durum pozitif
Canım bende bütün gün yatıp u zanmadim, ufak tefek işler yaptim, merak etme Allah in izniyle birsey olmaz.yalnız yüksek yerlere uzanma ve tabiki ağır kaldırma ev temizliğini de şimdilik boşver, bir süre misafir ağırlama uydur birşeyler sözkonusu bebeğin.

Aynen canm bu uğraşım evlat için sonuçta diye düşünüp misafir varken de hafif uzanıyorum belim ağrıyor vs diye.İnş bebişlerim benimledir inşallah..

tekmi ikizmi bilemem ama Ben gercekten inaniyorum hayırlısıyla olucak bu iş.
Gerçekten hissediyor musun canımm. .:))Vallahi burda başından beri en büyük destekcilerimden biri sendin.Allah gönlünüze göre versin inşallah..Bebişlerinizi sağ salim kucağınıza versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…