- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.141
Nedenini bilmiyorum ama icimdeki his cok guclu bu yonde...ama erken yapma bence gununu bekle , olur ya belki cizgiyi goremezsen bosu bosuna uzulme.Az kaldı canım bekle..:))Test günüm P.tesi ama Cuma günü evde de yapabilirim..İnşallah hayırlısı olur.
Uff aynen canm ya o ihtimali de düşünüyorum ama 7.gün negatif çıkıp sonrasında kanda pozitif görenler olabiliyor.Kararsızim belki yaptırmam da..Nedenini bilmiyorum ama icimdeki his cok guclu bu yonde...ama erken yapma bence gununu bekle , olur ya belki cizgiyi goremezsen bosu bosuna uzulme.
İnsallh öyledir ya idrar testinde de iki kere yaptım silik çizgi çıktı insallh geç dollenmedir dua etcez artik varmidir benim durumum da olanlarHemen umutsuzluğa kapılma, zaten 5 in üstü çıkmış, belki geç dollenmedir, arkadaşımın 9 haftalik olması gerekirken 7.5 haftalikmis sebebi gec döllenme, iki gün sonra testi tekrar edince ins iki katını görürsün canim.
bildiğim kadarıyla pgt 3. gün, chg 5. gün embriyosuna yapılıyor,arkadaşlar size cgh kaçıncı günü yapılmıştı 3. günmü 5. günmü
aynı marka testle bugün tekrarla bir daha, daha koyuysa gebelik ilerliyor demektir,İnsallh öyledir ya idrar testinde de iki kere yaptım silik çizgi çıktı insallh geç dollenmedir dua etcez artik varmidir benim durumum da olanlar
o zaman 8. gün yaapp bekletme bizi o kadar :)Uff aynen canm ya o ihtimali de düşünüyorum ama 7.gün negatif çıkıp sonrasında kanda pozitif görenler olabiliyor.Kararsızim belki yaptırmam da..
çok teşekkürler arkadaşım. cgh senin kaçıncı gün bakıldıbildiğim kadarıyla pgt 3. gün, chg 5. gün embriyosuna yapılıyor,
Bugün yapcam tekrar bakalım ne çıkacak çok düşük cikti değer ya ilaçların etkisi olabilir belkideaynı marka testle bugün tekrarla bir daha, daha koyuysa gebelik ilerliyor demektir,
daha bakılamadı :) ilk tüp bebek denememde genetik sorunumuzu bilmiyorduk, şimdi yeni denemede yapılacak bence 5. gün yapılan CHG daha iyi, ama dondurulup transferin sonraki hafta yapılması gerekiyor sannırım srüeden dolayıçok teşekkürler arkadaşım. cgh senin kaçıncı gün bakıldı
:)) Cuma günü tutabilirsem kendimi C. tesi yaparim diye düşünüyorum o da 8.güne geliyor.İnş en azından C. tesi yaparim Cuma erken gibi.o zaman 8. gün yaapp bekletme bizi o kadar :)
5.gün yapılmıştı canımarkadaşlar size cgh kaçıncı günü yapılmıştı 3. günmü 5. günmü
Canm bizim 5.gün pgtye girdi.Genetikcimiz 5.gün olması daha iyi dedi,hatta ben internette 3.günde de test yapılabildiğini okuduğumu söyleyince hangi merkez bunu savunuyor mail at gibi bişey söyledi.Sonra tatlıya bağlandı tabi.İnternete bu arada fazla takılıp kafanı bulandirma dedi.Allah razı olsun bayagi ilgilendi bizle.arkadaşlar cuma günü hocayla görüştük.cgh den kromozom anomili gelmişti embriyolarım.hoca 3. gün embriyo gelişimi tam tamamlamadığı için sağlıklı bir embriyo 3 gün cgh baksak anomili olabiliyor en iyi karar 5. gün bakmak dedi.ben o embriyoalrın sağlıklı olduğunu düşünüyorum çözdürüp tekrar bakıcaz dedi 5. gün sonrada transfer olur iyi gelirse dedi. sizin kaçıncı gün kromozomlarına bakıldı 5. günmü.lütfen biz yazın
çok sağol canımCanm bizim 5.gün pgtye girdi.Genetikcimiz 5.gün olması daha iyi dedi,hatta ben internette 3.günde de test yapılabildiğini okuduğumu söyleyince hangi merkez bunu savunuyor mail at gibi bişey söyledi.Sonra tatlıya bağlandı tabi.İnternete bu arada fazla takılıp kafanı bulandirma dedi.Allah razı olsun bayagi ilgilendi bizle.
İyiyim arkadaşım bi sıkıntım yok çok şükür.. Hergün girip okuyorum ama söyleyecek bişey olmayınca yazmıyorum heralde :))İstanbul'la senin az kaldı inşallah doğuma normal doğum mu düşünüyorsun sezeryansa iki haftan kaldı dimi 38.haftada alıyorlar bildiğim sağ salim kavuşalım inşallah ya .. Benim her gidişimde korku geçmedi dr a temmuzda benimde ayrıntılı ultrason var korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah herkes gibi rahat bi hamilelik geçireniyiz tadını çıkaramıyoz maalesefpanikli canım nasılsın nasıl gidiyor pek sesin çıkmıyor. C calikusu2912 kanama yok dimi canım iyisi misin
Allah daha da iyilik versin inş. evet canım çok az kaldı sezeryan olacak benim canım 16 temmuzda 23 günüm kaldı hayırlısıyla geçer inşallah.amin. içini rhat tut benim hep korkuyla geçiyor ama doğal hamilelik olduğu için böyleyim. hamilelikten hiçbirşey anlamadım ama inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da sonrasının tadını çıkarırız.İyiyim arkadaşım bi sıkıntım yok çok şükür.. Hergün girip okuyorum ama söyleyecek bişey olmayınca yazmıyorum heralde :))İstanbul'la senin az kaldı inşallah doğuma normal doğum mu düşünüyorsun sezeryansa iki haftan kaldı dimi 38.haftada alıyorlar bildiğim sağ salim kavuşalım inşallah ya .. Benim her gidişimde korku geçmedi dr a temmuzda benimde ayrıntılı ultrason var korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah herkes gibi rahat bi hamilelik geçireniyiz tadını çıkaramıyoz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?