- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.161
Doktor değerli bebek olduğu için riske atmayalım dedi ben de tamm dedim aslında normal istiyordum ama kısmetFerda isteğe bağlımı sezeryan olucak .. Allah hayırlısıyla elimize aldığımız günleri göstersin inşallah..
Off ferda ya kac gundur tertemiz di bugün yine açık kahverengi lekelenme basladi@panikli canım nasılsın nasıl gidiyor pek sesin çıkmıyor. C calikusu2912 kanama yok dimi canım iyisi misin
Canim o açık kahverengi den korkma o içerde kanı atıyor kırmızıya da pembe olmasi riskliOff ferda ya kac gundur tertemiz di bugün yine açık kahverengi lekelenme basladidün kontrole gittigimde, dr hersey yolunda gozukuyo yalnız biriken kan hala biraz var demişti birde plesenta biraz aşağıda dedi oda ne kadar kötü bilmiyorum.dün hersey iyiyken bugün bebegime birsey olmamıştır insallah.
Canim bu aralar iyice dinlenmeye calis.Plesenta zamanla yukarı çıkıyor yine ama dinlen dediğim gibi.Off ferda ya kac gundur tertemiz di bugün yine açık kahverengi lekelenme basladidün kontrole gittigimde, dr hersey yolunda gozukuyo yalnız biriken kan hala biraz var demişti birde plesenta biraz aşağıda dedi oda ne kadar kötü bilmiyorum.dün hersey iyiyken bugün bebegime birsey olmamıştır insallah.
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..Kızlarrr hamileyim çok şükürrrrdün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
ben 5,5 ay senin yaşadığını yaşadım kızımda, kahverenginin her tonu geliyordu, bebeğin keyfi yerindeyse endişe etme, ama gene de bil ki düşük tehdidi her bulduğun fırsattta dinlen. 5,5 aydan sonra benim kesilmişti sonra zaten fink attım acısını çıkardım yatmalarımın..Off ferda ya kac gundur tertemiz di bugün yine açık kahverengi lekelenme basladidün kontrole gittigimde, dr hersey yolunda gozukuyo yalnız biriken kan hala biraz var demişti birde plesenta biraz aşağıda dedi oda ne kadar kötü bilmiyorum.dün hersey iyiyken bugün bebegime birsey olmamıştır insallah.
o zaman ne diyoruz... çok şükür bin şükür meleğini sana verene :)Kızlarrr hamileyim çok şükürrrrdün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
ne yaptın canım haber var mı?Bugün yapcam tekrar bakalım ne çıkacak çok düşük cikti değer ya ilaçların etkisi olabilir belkide
Aminnnn canım çok saolMaşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..
:) aynen valla çok şükürrrr :) amin canım çok saolo zaman ne diyoruz... çok şükür bin şükür meleğini sana verene :)
tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr hamileyim çok şükürrrrdün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
Kızlarrr hamileyim çok şükürrrrdün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
Aminnnn canım saolgözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn canımm inşş tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim :) sende inş hayırla kucağına alırsın :) kaçıncı gün kan testi yapmıştın canımGözün aydın canım darısı bekleyen diğer arkadaşlarıma
Çok belli belirsiz ikinci çizgi var yarin kan vercem hayirlisi ya insallh vardır umudum hala varne yaptın canım haber var mı?
Ben varım...hiç durmadan hapşurdum hemde...üç gün boyunca....bana hemşirelerim karnının altını hafifçe tut dedi...kese çok esnekmiş birşey olmaz dediler...Hamişler transfer sonrasi benim gibi çok hapşıran oldu mu?Ben bugün çok hapşır dim ya sorun olmasın inşallah.Hayırlısı yine de tabi..
Oyy canım benim vallahi bayagi moral oldu bunu söylemen.Ben varım...hiç durmadan hapşurdum hemde...üç gün boyunca....bana hemşirelerim karnının altını hafifçe tut dedi...kese çok esnekmiş birşey olmaz dediler...
8.gun idrar testi silik çıkmıştı 12.gün kan tahlili yaptirdimAminnn canımm inşş tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim :) sende inş hayırla kucağına alırsın :) kaçıncı gün kan testi yapmıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?