Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

@panikli canım nasılsın nasıl gidiyor pek sesin çıkmıyor. C calikusu2912 kanama yok dimi canım iyisi misin
Off ferda ya kac gundur tertemiz di bugün yine açık kahverengi lekelenme basladidün kontrole gittigimde, dr hersey yolunda gozukuyo yalnız biriken kan hala biraz var demişti birde plesenta biraz aşağıda dedi oda ne kadar kötü bilmiyorum.dün hersey iyiyken bugün bebegime birsey olmamıştır insallah.

Canim o açık kahverengi den korkma o içerde kanı atıyor kırmızıya da pembe olmasi riskli

Canim bu aralar iyice dinlenmeye calis.Plesenta zamanla yukarı çıkıyor yine ama dinlen dediğim gibi.

ben 5,5 ay senin yaşadığını yaşadım kızımda, kahverenginin her tonu geliyordu, bebeğin keyfi yerindeyse endişe etme, ama gene de bil ki düşük tehdidi her bulduğun fırsattta dinlen. 5,5 aydan sonra benim kesilmişti sonra zaten fink attım acısını çıkardım yatmalarımın..

Kızlarrr hamileyim çok şükürrrr dün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
o zaman ne diyoruz... çok şükür bin şükür meleğini sana verene :)

tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hamişler transfer sonrasi benim gibi çok hapşıran oldu mu?Ben bugün çok hapşır dim ya sorun olmasın inşallah.Hayırlısı yine de tabi..

Hamişler transfer sonrasi benim gibi çok hapşıran oldu mu?Ben bugün çok hapşır dim ya sorun olmasın inşallah.Hayırlısı yine de tabi..
Ben varım...hiç durmadan hapşurdum hemde...üç gün boyunca....bana hemşirelerim karnının altını hafifçe tut dedi...kese çok esnekmiş birşey olmaz dediler...

Ben varım...hiç durmadan hapşurdum hemde...üç gün boyunca....bana hemşirelerim karnının altını hafifçe tut dedi...kese çok esnekmiş birşey olmaz dediler...
Oyy canım benim vallahi bayagi moral oldu bunu söylemen.Teşekkür ederim Allah hamileliğini sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…