Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat nasıl gidiyor bebişlerini sev inşallah tutunacaklqr onlar idrar testi yapmayı düşündün mu hiç insanın içi kıpır kıpır ediyor
Canm transfer sonrasi hep oldu mu olmadı mı gibi düşüncelerle geçti zamanım. Evde testim hazır C.tesi yaparim diye düşünüyordum ama sanırım yarın sabah yaparim.7.günüm olacak.Zaten üç gün sonrasında da hastanede kan testi yaptiracagim.

Yarın oglene bekleyelim buralarda olalım güzel haberler almak için inşallah

Merhaba kizlar benim hamileligimin 22. Haftasi ayrintili ultrasona girdim ve bebegimin beyninde bi bosluk oldugunu gordu perinotolog. Fetal mr istedi. Mr icin bugun gittim ancak bebek daha kucuk oldugu icin bosuna cekmeyelim bilc hafta sonra gel dedi bayramdan sonra gidicem mr icin. Hic bi yakininizin boyle biseyini duydunuz mi cok korkuyorum. Radyoloh norolojici Beyin ceperi icinde bu bosluk disinda baska anormal seyler varsa sikintili dedi ama bu bosluk belki de sadece basit bir kisttir dedi . Yarin recep has tan zar zor randevu aldim ona da gidip gorunecegim cok iyi oldugunu duydum. Dunden beri kafayi yemek uzereyim aglamaktan . Dualarinizi eksik etmeyin nolur cok korkuyorum. Benim kendi perinatologum fehmi bey cektigi resimleri israilli prof varmis cok iyi ona gonderdi ondan da mail cevabi gelmis tani koyamiyorum buna ama iyi gorunmuyor demis.

deepliner

Canim cok gecmis olsun insallah ciddi birsey degildir bebegini sagsalim kucagina alirsin benim de perinatologum Recep bey di kendisi gercekten konusunda uzman harika bir doktor umarim yarin sana cok guzel seyler soyler bizlerede burdan guzel haberlerini verirsin

Canm çok üzüldüm ama bişey olmadığına inanıyorum.Bir yakınım hamileyken bebeğinin kafasında kist görünmüştü dru 30.haftaya kadar geçer önemli değil demişti. Gerçekten de öyle oldu suan çocuğu gayet sağlıklı.İnşallah senin için de sorun yoktur hem pgt ile hamilesin sonuçta Allah'in izniyle olumsuz bişey çikmicak inşallah.Rabbim yardımcın olsun dua edecem senin için.

Allah rqzi olsun insallah guzel sonuclar alirim allahim zor cok zor bana yazilan rapor u ekliyorum gore ler anlayanlar bilenler yazarsa sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu kan niye icerde birikmis onuda bilmiyorum dr da bilmiyor,aynen dediğin gibi açık kırmızı ve yoğun akıntı olmazsa çok korkma demişti, bu gidişle hastane kapısında yaticam iki yayım bitsinde rahatladım demiştim nerdee...insallah sorunsuz geçer bu günler.

Allah rqzi olsun insallah guzel sonuclar alirim allahim zor cok zor bana yazilan rapor u ekliyorum gore ler anlayanlar bilenler yazarsa sevinirim
İnşallah hiç sorun çıkmaz canım..Ultrasonda ne sıkıntılar yaşayıp sonrasında temiz sonuçlanan gebelikleri çok duydum sen de duymuşsundur. Yarın güzel haberler alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…