Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım nolur uzme kendini bence bebeğin gayet iyi ve sağlıklı.dua et bende edicem kıyamam lutfen bırakma kendini.

Canım çok geçmiş olsun Allahım korktuğuna uğratmasın inş.Rabbim senin ve bebeğinin yanında bu mübarek günde inş.

Canim hemen canını sıkma lütfen recep has çöl iyi bir profesör bir görün bakalım ne dicek. Ben inanıyorum ki hicbirsey cikmicak böyle şeyler ilerleyen haftalarda kaybolabiloyor yarın recep hasa görününce yaz mutlaka rabbim yardimcin olsun

Ismim merve nolur ismimle dua edin cok ihtiyacim var. allahim herkese saglikli evlat versin insallah
Canim benim özellikle aklıma geldikçe ismini söyleyerek dua edecem.İnnnşallah yarın bakacak dr çokkk güzel şeyler söyler.Allah'ım seni ve bebeğini korusun,Şafi ismiyle şifa versin bu gece 422 Bismillahi Şafi çekecem. Daha önce internette bu şekilde duymuştum.Allah yüzünü güldürsün.

Allah razi olsun cok tesekkur ederim cok sagol

Allahim insallah gecici bu der recep hoca insallah

İnşallah canım içini ferah tut bu mübarek günlerde dua et bende edicem
Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum sizlere cok sagolun allah dualarinizi kabul etsin insallah. Adaklar adadim . Bebegim saglikli olsun biriktirdigim parayla ihtiyaci olan birinin tup bebek masrsfini karsilayacagim insallah allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

Canım benim ya inşaallah bişey yoktur..Allah korktuğumuzla sınamasın..allahım eskiden ultroson mu vardı sanki millet doğurup gidiyordu şimdi kafasını bulandırıyorlar insanın..böyle diyip sağlıklı doğuruyor çoğu insan.. Allahım hayırlı haber almak nasip etsin Canım..

yazdıklarınız için çoook teşekkür ederim allah razı olsun uzun zamandır girememiştim siteye

Aynen B3n de seninle aynin adaklari adam canım yaşamayan anlayamaz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…