- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.201
Belli belirsiz de olsa ikinci cizgi varsa bence hamilesinÇok belli belirsiz ikinci çizgi var yarin kan vercem hayirlisi ya insallh vardır umudum hala var
Canım nolur uzme kendini bence bebeğin gayet iyi ve sağlıklı.dua et bende edicem kıyamam lutfen bırakma kendini.Merhaba kizlar benim hamileligimin 22. Haftasi ayrintili ultrasona girdim ve bebegimin beyninde bi bosluk oldugunu gordu perinotolog. Fetal mr istedi. Mr icin bugun gittim ancak bebek daha kucuk oldugu icin bosuna cekmeyelim bilc hafta sonra gel dedi bayramdan sonra gidicem mr icin. Hic bi yakininizin boyle biseyini duydunuz mi cok korkuyorum. Radyoloh norolojici Beyin ceperi icinde bu bosluk disinda baska anormal seyler varsa sikintili dedi ama bu bosluk belki de sadece basit bir kisttir dedi . Yarin recep has tan zar zor randevu aldim ona da gidip gorunecegim cok iyi oldugunu duydum. Dunden beri kafayi yemek uzereyim aglamaktan . Dualarinizi eksik etmeyin nolur cok korkuyorum. Benim kendi perinatologum fehmi bey cektigi resimleri israilli prof varmis cok iyi ona gonderdi ondan da mail cevabi gelmis tani koyamiyorum buna ama iyi gorunmuyor demis.
Amin arkadaşım saol :) sende hayırla kucağına alırsın inşhayirli olsun Allah kucağına almayı da nasib etsin inşallah.
Canım çok geçmiş olsun Allahım korktuğuna uğratmasın inş.Rabbim senin ve bebeğinin yanında bu mübarek günde inş.Merhaba kizlar benim hamileligimin 22. Haftasi ayrintili ultrasona girdim ve bebegimin beyninde bi bosluk oldugunu gordu perinotolog. Fetal mr istedi. Mr icin bugun gittim ancak bebek daha kucuk oldugu icin bosuna cekmeyelim bilc hafta sonra gel dedi bayramdan sonra gidicem mr icin. Hic bi yakininizin boyle biseyini duydunuz mi cok korkuyorum. Radyoloh norolojici Beyin ceperi icinde bu bosluk disinda baska anormal seyler varsa sikintili dedi ama bu bosluk belki de sadece basit bir kisttir dedi . Yarin recep has tan zar zor randevu aldim ona da gidip gorunecegim cok iyi oldugunu duydum. Dunden beri kafayi yemek uzereyim aglamaktan . Dualarinizi eksik etmeyin nolur cok korkuyorum. Benim kendi perinatologum fehmi bey cektigi resimleri israilli prof varmis cok iyi ona gonderdi ondan da mail cevabi gelmis tani koyamiyorum buna ama iyi gorunmuyor demis.
Ismim merve nolur ismimle dua edin cok ihtiyacim var. allahim herkese saglikli evlat versin insallahCanım nolur uzme kendini bence bebeğin gayet iyi ve sağlıklı.dua et bende edicem kıyamam lutfen bırakma kendini.
Amin amin amin canim.bu gece dua iz vardı zaten içinde sanada isminle dua edicem.ama sende moralini bozma konuş bebeginle sev onu.Ismim merve nolur ismimle dua edin cok ihtiyacim var. allahim herkese saglikli evlat versin insallah
Canim hemen canını sıkma lütfen recep has çöl iyi bir profesör bir görün bakalım ne dicek. Ben inanıyorum ki hicbirsey cikmicak böyle şeyler ilerleyen haftalarda kaybolabiloyor yarın recep hasa görününce yaz mutlaka rabbim yardimcin olsunMerhaba kizlar benim hamileligimin 22. Haftasi ayrintili ultrasona girdim ve bebegimin beyninde bi bosluk oldugunu gordu perinotolog. Fetal mr istedi. Mr icin bugun gittim ancak bebek daha kucuk oldugu icin bosuna cekmeyelim bilc hafta sonra gel dedi bayramdan sonra gidicem mr icin. Hic bi yakininizin boyle biseyini duydunuz mi cok korkuyorum. Radyoloh norolojici Beyin ceperi icinde bu bosluk disinda baska anormal seyler varsa sikintili dedi ama bu bosluk belki de sadece basit bir kisttir dedi . Yarin recep has tan zar zor randevu aldim ona da gidip gorunecegim cok iyi oldugunu duydum. Dunden beri kafayi yemek uzereyim aglamaktan . Dualarinizi eksik etmeyin nolur cok korkuyorum. Benim kendi perinatologum fehmi bey cektigi resimleri israilli prof varmis cok iyi ona gonderdi ondan da mail cevabi gelmis tani koyamiyorum buna ama iyi gorunmuyor demis.
Canim benim özellikle aklıma geldikçe ismini söyleyerek dua edecem.İnnnşallah yarın bakacak dr çokkk güzel şeyler söyler.Allah'ım seni ve bebeğini korusun,Şafi ismiyle şifa versin bu gece 422 Bismillahi Şafi çekecem. Daha önce internette bu şekilde duymuştum.Allah yüzünü güldürsün.Ismim merve nolur ismimle dua edin cok ihtiyacim var. allahim herkese saglikli evlat versin insallah
Allah razi olsun cok tesekkur ederim cok sagolCanim benim özellikle aklıma geldikçe ismini söyleyerek dua edecem.İnnnşallah yarın bakacak dr çokkk güzel şeyler söyler.Allah'ım seni ve bebeğini korusun,Şafi ismiyle şifa versin bu gece 422 Bismillahi Şafi çekecem. Daha önce internette bu şekilde duymuştum.Allah yüzünü güldürsün.
Allahim insallah gecici bu der recep hoca insallahCanim hemen canını sıkma lütfen recep has çöl iyi bir profesör bir görün bakalım ne dicek. Ben inanıyorum ki hicbirsey cikmicak böyle şeyler ilerleyen haftalarda kaybolabiloyor yarın recep hasa görününce yaz mutlaka rabbim yardimcin olsun
İnşallah canım içini ferah tut bu mübarek günlerde dua et bende edicemAllahim insallah gecici bu der recep hoca insallah
Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum sizlere cok sagolun allah dualarinizi kabul etsin insallah. Adaklar adadim . Bebegim saglikli olsun biriktirdigim parayla ihtiyaci olan birinin tup bebek masrsfini karsilayacagim insallah allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasinİnşallah canım içini ferah tut bu mübarek günlerde dua et bende edicem
yazdıklarınız için çoook teşekkür ederim allah razı olsun uzun zamandır girememiştim siteyeBizde 4.denemede bahcecide cgh yaptirdik 14.gun sonuc geldi,4 blast embriyodan hic saglikli cikan olmadi malesef,ancak bende yaş oldu 42,yaz sonu tekrar bir deneme dusunuyoruz,duygularini cok iyi anliyorum arkadasim benim sana onerim aklindaki butun sorulara yanit bul ve öyle basla,gitmek istiyorsan git görüs,iyice sindir kafana biseyler takili baslama,rabbim insallah masip etsin,oyle zorki hamile arkadaslarin olmasi cok haklisin,ogretmenim okulda butun arksdaslarimin cocugu var ve iki de hamilemiz var rabbim hepsinin evladini bagislasin ama cok zor yasyiro insan o ortamda,kafani once sorulardan arindir sonra tedavi ol,güzel hbrlerini okumak dilegiyle,yalniz degilsin
Korkudan kaldirdimCanım hamilelik takvimini neden kaldırdınbebeğin sağlıklı inşaallah
Aynen B3n de seninle aynin adaklari adam canım yaşamayan anlayamaz bunuNasil tesekkur edecegimi bilemiyorum sizlere cok sagolun allah dualarinizi kabul etsin insallah. Adaklar adadim . Bebegim saglikli olsun biriktirdigim parayla ihtiyaci olan birinin tup bebek masrsfini karsilayacagim insallah allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Hayrli olsun canm .Kızlarrr hamileyim çok şükürrrrdün kan verdim transfer günüyle beraber 10.günümdü bugün aradılar 400 çıkmış değerim tek embriyo transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?