- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.221
Canim ya safi ente safi cek bende ismini soyleyerek cekmeye calisacagimIsmim merve nolur ismimle dua edin cok ihtiyacim var. allahim herkese saglikli evlat versin insallah
Çok teşekkürler :)Ha
Hayrli olsun canm .
dur bakalım ya daha idrarda çıkmaz hemen moralini bozma kanda belli olurAz önce test yaptim 7.günümdü negatif
Bende kab vermeye gidiyorum umudum yok ama kahverengi lekeler başladı merkeze bi gidelim NE diycekler bakalimD
dur bakalım ya daha idrarda çıkmaz hemen moralini bozma kanda belli olur
Canim basin sagolsun allah rahmet eylesin. Benim pgt yapilmisti. Ama bu problemin kromozomla bir ilgisi olmadigini ogrendim gelisimsel biseymis doktor oyle dediDeepp canımm cok uzuldum coook ama insallah bisey cikmaz bugun dedemi kaybettik cok uzgundm bide bunu duyunca daha kotu oldum ismimizde ayni hep dualarimda olacajsin biz burda biri bisey desinde mutlu olalim diye agİmiz acik bekliyoruz birbirimize umut olmak icin deep senin bebek pgtlimi chglimi
Slm arkadaslar yardiminiza ihtiyacim 3 ay once bebegimi kaybettim hiperinsulinizm bagli hipoglesimi oluyordu hastanede kaldi orda enfeksiyon kappti kaybettik buyuzden suni merakediyorum bu hastalik genetik oldugu soylendi sonuclari bekliyoruz bu durumda olup pgt yada chg yaptirip saglikli bebegi olan varmi yoksa bunun cozumu yok mu
Canm 7.gün ikinci çizgiyi silik görenler var benim yaptığım testte sadece tek çizgi vardı. İnnnşallah dediğin gibidir Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Sen de bugün güzel sonuçlarla dönersin inşallah..D
dur bakalım ya daha idrarda çıkmaz hemen moralini bozma kanda belli olur
başın sağolsun canımDeepp canımm cok uzuldum coook ama insallah bisey cikmaz bugun dedemi kaybettik cok uzgundm bide bunu duyunca daha kotu oldum ismimizde ayni hep dualarimda olacajsin biz burda biri bisey desinde mutlu olalim diye agİmiz acik bekliyoruz birbirimize umut olmak icin deep senin bebek pgtlimi chglimi
başın sağolsun canım
Benimde sonuç negatif malesef silik çizgi falan hikaye benim hep silik çıktı ilaçların etkisi galiba ama olmadı insallh senin sonu iyi olurCanm 7.gün ikinci çizgiyi silik görenler var benim yaptığım testte sadece tek çizgi vardı. İnnnşallah dediğin gibidir Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Sen de bugün güzel sonuçlarla dönersin inşallah..
Hemen negatif düşünme lütfen çok normal böyle çıkması...idrar testi bu...sen sadece dua et lütfenAz önce test yaptim 7.günümdü negatif
Canm ben 7.gun betahcg me baktrmıstm idrar testleri güvenilir değil kan da 7.gun çıkıyor varsaCanm 7.gün ikinci çizgiyi silik görenler var benim yaptığım testte sadece tek çizgi vardı. İnnnşallah dediğin gibidir Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Sen de bugün güzel sonuçlarla dönersin inşallah..
Üzüldüm canım ya rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah.Benimde sonuç negatif malesef silik çizgi falan hikaye benim hep silik çıktı ilaçların etkisi galiba ama olmadı insallh senin sonu iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?