Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

C calikusu2912 cnm iyiyim çok şükür, sıcaklar ve hazırlıklarla boğuşuyorum. Normalde bildirim gelirdi biri yazınca ama gelmeyince bende bakmamışım hiç. Sayflar epey ilerlemiş. Etiket yapınca okudum hepsini.

Deepp canımm cok uzuldum coook ama insallah bisey cikmaz bugun dedemi kaybettik cok uzgundm bide bunu duyunca daha kotu oldum ismimizde ayni hep dualarimda olacajsin biz burda biri bisey desinde mutlu olalim diye agİmiz acik bekliyoruz birbirimize umut olmak icin deep senin bebek pgtlimi chglimi

Slm arkadaslar yardiminiza ihtiyacim 3 ay once bebegimi kaybettim hiperinsulinizm bagli hipoglesimi oluyordu hastanede kaldi orda enfeksiyon kappti kaybettik buyuzden suni merakediyorum bu hastalik genetik oldugu soylendi sonuclari bekliyoruz bu durumda olup pgt yada chg yaptirip saglikli bebegi olan varmi yoksa bunun cozumu yok mu

Canim basin sagolsun allah rahmet eylesin. Benim pgt yapilmisti. Ama bu problemin kromozomla bir ilgisi olmadigini ogrendim gelisimsel biseymis doktor oyle dedi

Merhaba, kaybın şeker hastalığı ile ilgilimi tam anlayamadım? Doğum sonrasımı kayıp yaşadın? Biraz detay verebilir misin?

D
dur bakalım ya daha idrarda çıkmaz hemen moralini bozma kanda belli olur
Canm 7.gün ikinci çizgiyi silik görenler var benim yaptığım testte sadece tek çizgi vardı. İnnnşallah dediğin gibidir Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Sen de bugün güzel sonuçlarla dönersin inşallah..

başın sağolsun canım

bebegimi kaybetmemin sebebi hastahane enfeksiyonu ama hastaliginada onemliydi vede gwnetik olabilirmis cok nadir bir hastalik ne yapacami bilmiyom

Benimde sonuç negatif malesef silik çizgi falan hikaye benim hep silik çıktı ilaçların etkisi galiba ama olmadı insallh senin sonu iyi olur

Canm ben 7.gun betahcg me baktrmıstm idrar testleri güvenilir değil kan da 7.gun çıkıyor varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…