Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hemen negatif düşünme lütfen çok normal böyle çıkması...idrar testi bu...sen sadece dua et lütfen
Canm ben 7.gun betahcg me baktrmıstm idrar testleri güvenilir değil kan da 7.gun çıkıyor varsa
Çok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.

Çok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.
Moralini bozma dur bakalım test gününe var daha ıyi düşün inşallah hep diyuruz hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı olanı versin inşallah

Doktorum kendisi söyledi 5.gun embriyosu 7.gun8.gun çıkar kanda dedi daha öncede hamile kalmıştm yine 7.gun kan vermiştm çıkmıştı bundada çıktı hemşirenin lafına bakma derim

Doktorum kendisi söyledi 5.gun embriyosu 7.gun8.gun çıkar kanda dedi daha öncede hamile kalmıştm yine 7.gun kan vermiştm çıkmıştı bundada çıktı hemşirenin lafına bakma derim
Canim hemşire idrarda şimdi görünmez dedi.Yani görünebilir mi?

ya hayır yaaa deme bize öyle şeyler... bunlar mucize bebekler, inşallah herlşey güzel olacak.. inşallah öbür drdan olumu bir yanıt gelir..

Hayat bencede daha erken ben dokuzuncu gün yaptım şu hassas erken gebelik testi var ondan aldım çok çok silik çıktı burdan hepiniz gaz verdiniz kan tahilili yaptır diye aynı gün kanda da çıktı :)yani idrar da çıkmaması daha çok normal beşinci gün emriyosuydu dimi senin

Ay çok rahatliyorum böyle motive edici yorumlar alınca. Genelde benzer şeyler söyleniyor o yüzden nerdeyse sabahki testi ciddiye almamaya başladım çok ümitli olmasam da..Evet 5.gün emriyosu canm.

Maalesef kotu haberler bi tani koydu recep bey ama cok kotu bence bu dedi yine de bi amniyosentez yapalim dedi amniyosentezde chg array yapabiliriz dedi ama bunlarin sonucu 3-4 haftada cikacak dedi bayramdan sonra cektigim videolarla birlikte norolog toplantisi olacak dedi capada orada karar veririz mr da cektirmis olursun dedi heyetle karar veririz ne olduguna ne yapacagimiza o zaman dedi ben de simdi alalim madem kotu dedim ama ben suan buna imza atamam dedi yasal degil dedi napicam bilmiyorum binde bir olan biseymis bu

Off arkadaşım be Allah sabır versin vallahi kendim gibi üzüldüm ne umutla başlıyoruz oysa.. bu ultrasonların yanılma payı yok mu ki ikili üçlü testler gibi onlarda sağlıksız deyip sağlıklı doğuyo ya çoğu Bebek allahım imtihanınızı kolaylaştırsın bu mübarek günlerde çok üzüldüm ya arkadaşım hemşehrimben girmek istemiyorum ayrıntılı ultrasona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…