- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.241
Hemen negatif düşünme lütfen çok normal böyle çıkması...idrar testi bu...sen sadece dua et lütfen
Çok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.Canm ben 7.gun betahcg me baktrmıstm idrar testleri güvenilir değil kan da 7.gun çıkıyor varsa
Bende de aynı şekildetranslokasyon genlerin yer değiştirmesi canım bende 13. kromozomun birtanesi 14. kromozumların birinin üstüne yapışmış.
Moralini bozma dur bakalım test gününe var daha ıyi düşün inşallah hep diyuruz hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı olanı versin inşallahÇok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.
Doktorum kendisi söyledi 5.gun embriyosu 7.gun8.gun çıkar kanda dedi daha öncede hamile kalmıştm yine 7.gun kan vermiştm çıkmıştı bundada çıktı hemşirenin lafına bakma derimÇok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.
Sağol canım inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlarla buraya dönerim.Moralini bozma dur bakalım test gününe var daha ıyi düşün inşallah hep diyuruz hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı olanı versin inşallah
Canim hemşire idrarda şimdi görünmez dedi.Yani görünebilir mi?Doktorum kendisi söyledi 5.gun embriyosu 7.gun8.gun çıkar kanda dedi daha öncede hamile kalmıştm yine 7.gun kan vermiştm çıkmıştı bundada çıktı hemşirenin lafına bakma derim
İdrarda gozukmeyeblyor ama kan da betahcg de belli oluyor doktorum da kan da çıkar demiştiCanim hemşire idrarda şimdi görünmez dedi.Yani görünebilir mi?
ya hayır yaaa deme bize öyle şeyler... bunlar mucize bebekler, inşallah herlşey güzel olacak.. inşallah öbür drdan olumu bir yanıt gelir..Merhaba kizlar benim hamileligimin 22. Haftasi ayrintili ultrasona girdim ve bebegimin beyninde bi bosluk oldugunu gordu perinotolog. Fetal mr istedi. Mr icin bugun gittim ancak bebek daha kucuk oldugu icin bosuna cekmeyelim bilc hafta sonra gel dedi bayramdan sonra gidicem mr icin. Hic bi yakininizin boyle biseyini duydunuz mi cok korkuyorum. Radyoloh norolojici Beyin ceperi icinde bu bosluk disinda baska anormal seyler varsa sikintili dedi ama bu bosluk belki de sadece basit bir kisttir dedi . Yarin recep has tan zar zor randevu aldim ona da gidip gorunecegim cok iyi oldugunu duydum. Dunden beri kafayi yemek uzereyim aglamaktan . Dualarinizi eksik etmeyin nolur cok korkuyorum. Benim kendi perinatologum fehmi bey cektigi resimleri israilli prof varmis cok iyi ona gonderdi ondan da mail cevabi gelmis tani koyamiyorum buna ama iyi gorunmuyor demis.
İdrarda gozukmeyeblyor ama kan da betahcg de belli oluyor doktorum da kan da çıkar demişti
İnşallah canım sağol..Başınız sağolsun buarada canm.Hepinizden allah razin olsun ..deep bi haber yokmu..hayat uzulme insallah vardir
Ay çok rahatliyorum böyle motive edici yorumlar alınca.Hayat bencede daha erken ben dokuzuncu gün yaptım şu hassas erken gebelik testi var ondan aldım çok çok silik çıktı burdan hepiniz gaz verdiniz kan tahilili yaptır diye aynı gün kanda da çıktı :)yani idrar da çıkmaması daha çok normal beşinci gün emriyosuydu dimi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?