- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.261
Iyi olduğuna çok sevindim.direk senin yazinla ilgili birsey olmazsa bildirim gelmiyor galiba.C calikusu2912 cnm iyiyim çok şükür, sıcaklar ve hazırlıklarla boğuşuyorum. Normalde bildirim gelirdi biri yazınca ama gelmeyince bende bakmamışım hiç. Sayflar epey ilerlemiş. Etiket yapınca okudum hepsini.
Canim bende 8.gun idrarda negatifi gormustum, 12.gun ilk yaptigimda yine negatifti, test masa üstündeydi akşam ikinci cizgiyi silik gormustum.yani daha erken ve hatta sunu da soyliyim kan testi günü pozitif gorupte idrarda çıkmayınca çok...test gününü bekle bence artık idrarda bakma.Çok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.
Söyleyecek çok fazla bir söz bulamıyorum, yemin ediyorum kardeşim gibi üzülüyorum durumuna.anlayamadığım kafatası içindeki boşluk neden bu kadar önemli? Herhangi bir hastalık teşhisini neye göre koyuyorlar?Allahim insallah en kisa zamanda yüreğini ferahlatsin , insallah bebeğin iyidir, keşke elimden birsey gelse yapabilsem.....Maalesef kotu haberler bi tani koydu recep bey ama cok kotu bence bu dedi yine de bi amniyosentez yapalim dedi amniyosentezde chg array yapabiliriz dedi ama bunlarin sonucu 3-4 haftada cikacak dedi bayramdan sonra cektigim videolarla birlikte norolog toplantisi olacak dedi capada orada karar veririz mr da cektirmis olursun dedi heyetle karar veririz ne olduguna ne yapacagimiza o zaman dedi ben de simdi alalim madem kotu dedim ama ben suan buna imza atamam dedi yasal degil dedi napicam bilmiyorum binde bir olan biseymis bu
Canim ya ruh halini o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım ama inşallah seninki mutlu sonla bitsin bebeğin sağlıklı sapasağlam aklı başında bir evlat olsun . Şuan çok zor seni çok iyi anlıyorum ama öyle böyle bu günler geçecek emin ol.Rabbim yardımcın olsun.Dünden buyana çok etkilendim durumundan rabbim sana bir mucize yaşatsin inşallah..Maalesef kotu haberler bi tani koydu recep bey ama cok kotu bence bu dedi yine de bi amniyosentez yapalim dedi amniyosentezde chg array yapabiliriz dedi ama bunlarin sonucu 3-4 haftada cikacak dedi bayramdan sonra cektigim videolarla birlikte norolog toplantisi olacak dedi capada orada karar veririz mr da cektirmis olursun dedi heyetle karar veririz ne olduguna ne yapacagimiza o zaman dedi ben de simdi alalim madem kotu dedim ama ben suan buna imza atamam dedi yasal degil dedi napicam bilmiyorum binde bir olan biseymis bu
Çalikusu seni bekliyordum ben de..Sen sanki çok erken yapmıştın hatta ben de dur bekle daha erken tabi çıkmaz falan demiştim.8.gün müydü..?Ahh canım inşallah güzel sonuçlar alırım. Görünce kesin yazar diyordum senin için sağol canm..Canim bende 8.gun idrarda negatifi gormustum, 12.gun ilk yaptigimda yine negatifti, test masa üstündeydi akşam ikinci cizgiyi silik gormustum.yani daha erken ve hatta sunu da soyliyim kan testi günü pozitif gorupte idrarda çıkmayınca çok...test gününü bekle bence artık idrarda bakma.
Şuan ne hissettiklerini okadar iyi anlıyorumki.aglayarak yazıyorum.daha bugun 8haftalık bebegimi kürtajla aldırdım.sizin yazılarınızı okudugumda yazma gereği duydum.4kez tup bebek yaptırdım 1.negatif.2.dış gebelik 3.gebe kaldım ve 3aylıktı bende sizin gibi recep hasa gittim cvs yapıldı sonuç serbest trisonomi21 ve normal dogumla alındı.1yıl sonra yine tup bebek yaptirdim ve hamile kaldım doktorum pgd yapalım dediginde kaderci düşündüm yaptırmadım ve bugun ogrendimki bebegim gelismiyor kalbi atmıyor sonuc kürtaj.bunları sizi üzmek adına yazmadım.ama beterin hep beteri varmış.ne olacaksa ne gelecekse biz cabalasakta olacak oluyor engelleyemiyoruz.butun sonuçların tertemiz gelsin inş.rabbim korktuguna ugratmasın.ama aksi bir durumda olursa allahım sana peygamber sabrı versin.Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum sizlere cok sagolun allah dualarinizi kabul etsin insallah. Adaklar adadim . Bebegim saglikli olsun biriktirdigim parayla ihtiyaci olan birinin tup bebek masrsfini karsilayacagim insallah allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Maalesef kotu haberler bi tani koydu recep bey ama cok kotu bence bu dedi yine de bi amniyosentez yapalim dedi amniyosentezde chg array yapabiliriz dedi ama bunlarin sonucu 3-4 haftada cikacak dedi bayramdan sonra cektigim videolarla birlikte norolog toplantisi olacak dedi capada orada karar veririz mr da cektirmis olursun dedi heyetle karar veririz ne olduguna ne yapacagimiza o zaman dedi ben de simdi alalim madem kotu dedim ama ben suan buna imza atamam dedi yasal degil dedi napicam bilmiyorum binde bir olan biseymis bu
Iyi olduğuna çok sevindim.direk senin yazinla ilgili birsey olmazsa bildirim gelmiyor galiba.
Maalesef kotu haberler bi tani koydu recep bey ama cok kotu bence bu dedi yine de bi amniyosentez yapalim dedi amniyosentezde chg array yapabiliriz dedi ama bunlarin sonucu 3-4 haftada cikacak dedi bayramdan sonra cektigim videolarla birlikte norolog toplantisi olacak dedi capada orada karar veririz mr da cektirmis olursun dedi heyetle karar veririz ne olduguna ne yapacagimiza o zaman dedi ben de simdi alalim madem kotu dedim ama ben suan buna imza atamam dedi yasal degil dedi napicam bilmiyorum binde bir olan biseymis bu
Evet canim ben 5.günde 8. Günde idrarda negatifi gormustum, doktoru mu aradığımda da, birsey biliyoruz da test tarihi veriyoruz 5.gun ne görmeyi düşünüyordun demiş güzel azarlamisti beni.az daha sabret test gunu sadece git kanda bak, insallah sevincli haberini alicam burdan aklim sende.Çalikusu seni bekliyordum ben de..Sen sanki çok erken yapmıştın hatta ben de dur bekle daha erken tabi çıkmaz falan demiştim.8.gün müydü..?Ahh canım inşallah güzel sonuçlar alırım. Görünce kesin yazar diyordum senin için sağol canm..
Cok sukur iyiyim sadece bu rahimdeki toplanmış kan biraz canımı sıkıyor,3-4 gün temiz di yine kahverengilikler başladı.vücut birden atamıyor da böyle arada mi aticak bilmiyorum.Aynen cnm galiba, bazen geliyor bazen gelmiyor.
Sende iyi misin nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun Allah sabir versinŞuan ne hissettiklerini okadar iyi anlıyorumki.aglayarak yazıyorum.daha bugun 8haftalık bebegimi kürtajla aldırdım.sizin yazılarınızı okudugumda yazma gereği duydum.4kez tup bebek yaptırdım 1.negatif.2.dış gebelik 3.gebe kaldım ve 3aylıktı bende sizin gibi recep hasa gittim cvs yapıldı sonuç serbest trisonomi21 ve normal dogumla alındı.1yıl sonra yine tup bebek yaptirdim ve hamile kaldım doktorum pgd yapalım dediginde kaderci düşündüm yaptırmadım ve bugun ogrendimki bebegim gelismiyor kalbi atmıyor sonuc kürtaj.bunları sizi üzmek adına yazmadım.ama beterin hep beteri varmış.ne olacaksa ne gelecekse biz cabalasakta olacak oluyor engelleyemiyoruz.butun sonuçların tertemiz gelsin inş.rabbim korktuguna ugratmasın.ama aksi bir durumda olursa allahım sana peygamber sabrı versin.
Cok sukur iyiyim sadece bu rahimdeki toplanmış kan biraz canımı sıkıyor,3-4 gün temiz di yine kahverengilikler başladı.vücut birden atamıyor da böyle arada mi aticak bilmiyorum.
Sağol canım benim hatırlarsan ben o zaman çok erken yapmışsın sabret vs demiştim şimdi benzerini ben yaptım. Geçen gün erken yapma demiştin Oysaki. .Bana ne desen müstehak..:))İnşallah güzel Haberimi paylaşırım burdan Allah emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Evet canim ben 5.günde 8. Günde idrarda negatifi gormustum, doktoru mu aradığımda da, birsey biliyoruz da test tarihi veriyoruz 5.gun ne görmeyi düşünüyordun demiş güzel azarlamisti beni.az daha sabret test gunu sadece git kanda bak, insallah sevincli haberini alicam burdan aklim sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?