Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Iyi olduğuna çok sevindim.direk senin yazinla ilgili birsey olmazsa bildirim gelmiyor galiba.

Çok teşekkür ederim kızlar evde test yapmadınız mi?Az önce hastaneyi arayıp hemşireye söyledim neden şimdiden baktın şimdi çıkmaz diye biraz kızdı. İnşallah bebeklerim benimledir inşallah.
Canim bende 8.gun idrarda negatifi gormustum, 12.gun ilk yaptigimda yine negatifti, test masa üstündeydi akşam ikinci cizgiyi silik gormustum.yani daha erken ve hatta sunu da soyliyim kan testi günü pozitif gorupte idrarda çıkmayınca çok...test gününü bekle bence artık idrarda bakma.

Söyleyecek çok fazla bir söz bulamıyorum, yemin ediyorum kardeşim gibi üzülüyorum durumuna.anlayamadığım kafatası içindeki boşluk neden bu kadar önemli? Herhangi bir hastalık teşhisini neye göre koyuyorlar?Allahim insallah en kisa zamanda yüreğini ferahlatsin , insallah bebeğin iyidir, keşke elimden birsey gelse yapabilsem.....

Canim ya ruh halini o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım ama inşallah seninki mutlu sonla bitsin bebeğin sağlıklı sapasağlam aklı başında bir evlat olsun . Şuan çok zor seni çok iyi anlıyorum ama öyle böyle bu günler geçecek emin ol.Rabbim yardımcın olsun.Dünden buyana çok etkilendim durumundan rabbim sana bir mucize yaşatsin inşallah..

Çalikusu seni bekliyordum ben de..Sen sanki çok erken yapmıştın hatta ben de dur bekle daha erken tabi çıkmaz falan demiştim.8.gün müydü..?Ahh canım inşallah güzel sonuçlar alırım. Görünce kesin yazar diyordum senin için sağol canm..

Şuan ne hissettiklerini okadar iyi anlıyorumki.aglayarak yazıyorum.daha bugun 8haftalık bebegimi kürtajla aldırdım.sizin yazılarınızı okudugumda yazma gereği duydum.4kez tup bebek yaptırdım 1.negatif.2.dış gebelik 3.gebe kaldım ve 3aylıktı bende sizin gibi recep hasa gittim cvs yapıldı sonuç serbest trisonomi21 ve normal dogumla alındı.1yıl sonra yine tup bebek yaptirdim ve hamile kaldım doktorum pgd yapalım dediginde kaderci düşündüm yaptırmadım ve bugun ogrendimki bebegim gelismiyor kalbi atmıyor sonuc kürtaj.bunları sizi üzmek adına yazmadım.ama beterin hep beteri varmış.ne olacaksa ne gelecekse biz cabalasakta olacak oluyor engelleyemiyoruz.butun sonuçların tertemiz gelsin inş.rabbim korktuguna ugratmasın.ama aksi bir durumda olursa allahım sana peygamber sabrı versin.

Ben artık burda yazılanları gördükçe gercekten sağlıklı dogabilen bebekler var mı oluyorsa nasıl oluyor diye düşünmeye basladım bende normal yolla dogum yaparak kaybettim bebegimi genetik hastalıktan dolayı sonra pgt dediler burda sizlerle tanıstım henüz hamilelik için erken dediğinden doktorlarım sıan beklemedeyim lakin pgt ile elde edilen bebeklerdende problem olması cok üzüyor beni en acı duyguları yasamıs biri olarak burda sizlerle moral bulmaya calısıyoruö gercekten bir elin parmagını gecmeyecek basarılı hamilelikler olduğunu gözlemliyorum keske sayılar daha fazla olsa dha fazla insan burda gercekten pgt ile hamile kalıp doğurup benim bebeğim çok saglıklı dese dese ki bizlerde bir nebze olsa inancımızı arttırsak allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin insallah

Sana ne söylesek,ne yazsak şimdi hissettiklerini azaltip,artiramayız..Hepimiz bebek istiyoruz ama öncelikle sağlıklı bebekler istiyoruz.Eğer bebeğin sana sağlıcakla gelecekse ,Allahım işlerini ona göre rast getirsin.Yok sağlıklı değilse cennetine alsın.En acı olaylar bile zamanla unutuluyor ve yerini umutlara,heyecanlara birakıyor.Ne zaman saglıcakla kucağına alacaksan yavrunu o zamana kadar Sabrın sınanıyor,bilesin..Ama ben inanıyorummki ,bu sıkıntılar bitecek..Seni uzmek ve umutsuzluk vermek degil niyetim,buna benzer biseyi arkadasim yasadi,o bebegi Allahim cennetine aldi,simdi Huseyin i var,gürbüz sağlıklı..Hakkinda hayirlisi olsun,ne yasiuorsak bizim sinavimizdir..

Deep sakin ol. Bak sana ne anlattım. Ne ultrason bulguları olan kişilerin amniyoları temiz çıktı. Benim gibi pes edip aldırmayı düşünme hemen. Lütfen lütfen lütfen bebeğine sahip çık. O bulgular herşey kaybolabilir, amniyo temiz çıkabilir lütfen. Allah çok büyük. Her gecenin sabahı var cnm bnm. Dualarım seninle ve bebeğinle.

Evet canim ben 5.günde 8. Günde idrarda negatifi gormustum, doktoru mu aradığımda da, birsey biliyoruz da test tarihi veriyoruz 5.gun ne görmeyi düşünüyordun demiş güzel azarlamisti beni.az daha sabret test gunu sadece git kanda bak, insallah sevincli haberini alicam burdan aklim sende.

Çok geçmiş olsun Allah sabir versinbende ocak ayında 8 haftalik bebeğimi aldırdım, geriden geliyordu ve arayı kapatamamisti kalbi de durunca almışlardı.ne desek ne yapsak boş.insallah en kisa zamanda mucize nize kavusursunuz.

Cok sukur iyiyim sadece bu rahimdeki toplanmış kan biraz canımı sıkıyor,3-4 gün temiz di yine kahverengilikler başladı.vücut birden atamıyor da böyle arada mi aticak bilmiyorum.

Olsun cnm sağlıkla dünyaya gelsinlerde bunlar çekilir. Allh hepimizin yardımcısı olsun valla ya. Zor günler geçiriyoruz hepimiz.

Sağol canım benim hatırlarsan ben o zaman çok erken yapmışsın sabret vs demiştim şimdi benzerini ben yaptım. Geçen gün erken yapma demiştin Oysaki. .Bana ne desen müstehak..:))İnşallah güzel Haberimi paylaşırım burdan Allah emeklerimizi araya vermesin innnşallah..

Allahım sana sıgınıyorum ne olur bizim gibi olan butun annelere anne adaylarina yardim et bazilarimiz hamile kalamiyo bazilarimiz sirejli düsük yapiyo sebebini bilmeden bidaha bidaha hep oliyo bazilarimiz hamileyken sorun yok bi bakiyosun bebek dogunca genetik hasta gercekten hayat cok farkli rabbim bizlere hayirli kapilar acsin deep sen beni cook uzdun tabiki biliyoruz pgt chg şu bu hepsi boş bunlar bi vesile olmasini isteyen tek rabbim ol der ve oluverir yeterki o istesin ama bizler icinde bi umut işte bu yontem ama hersey bu yontemlede bitmiyo iştee (((

Bende cok etkilendim senin yazdiklarndan deepliner .tum gece ruyamda garip seyler gordum bebegimle ilgili.insalllh o ultrsn yanilir.hersey yoluna grer.bugunde ya safi ente safi cekicem senin icin.mucize gerceklesir insallah

Demek çok fazla etkilenen bir ben degilmişim.İki gündür özellikle dünden beri artık pozitif sonuç alsam bile çok sevinemicek durumdayım. Sürekli deeplineri düşünüyorum ruh halini,dua ediyorum bir mucize olsun rabbim bebeğini bagislasin diye. deepliner canım nasilsin bütün dualarimiz senin için. Ruh halini şuanki psikolojini çok çok iyi anlıyorum.Geçecek canım sabır. .Allah bir ışık yaksın sana çok çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…