Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba. 3 hafta önce 4.kez hamile oldugumu ogrendim. Dünkü muayenemde 4.de de sonucun degismedigini gorduk yine kalp atisi yok kese 11mmde kalmis. Su an hala bebegim karnimda pazartesi kurtaj olucam.

Tum genetik pihtilasma bebege patoloji testleri yapildi sonuclar hepsi temiz. Her ihtimale karsi bu gebeligimde hibor3500 gunde 2 tane pihtilasma ignesi kullandim sonuc ayni..

Dr larin dedigi bisey yok. Sperm dna hasari diye bisey varmis bu sebep olabilir mi olabilir; bagisiklik diye bisey varmis bu sebep olabilirmi olabilir; her seye cevap olabilir..

Carsamba gunu esim sperm dna hasar testi yaptiracak 1 ayda cikarmis sonuclar.

Romatoloji bolumune gondercem seni bagisiklik testleri icin dedi.

Pgt tup bebek bize care olur mu diyorum pgt de de ayni seyleri yasamazsin diye bisey yok sansin %10 artar dedi. Bunada sicak bakmadi.

4 defa ayni seyi yasamak tesaduf olamaz diyorum ama derdimiz ne derdimize vesilemiz ne bilmiyorum. Benim yasadiklarimi yasayan duyan var mi caremiz ne?

Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Canim ben pgt yaptırmadim iki defa tup bebek yaptirdik ikiside tutmadi esim tedavi oluyo sperm degerleri kötüydü dna hasarı yüksek çıktı şimdi onun için ilaç kullanıyo vitamin takviyesi yapiliyo ben bagisikliga baktirdim dusuk cikti ama yüksek olmaması önemli dedi sen hiç tup bebek doktoruna muayene oldunmu onlar kadın dogumculara göre çok daha iyiler benim ilk gittiğim doktorlar hersey çok iyi hicbisey in yok deyip gönderdiler ama tup bebek doktorum ilk muayeneden herseyi söyledi hiçbiri bana bunları soylemedi

Ben baskent unv gidiyorum o da tup bebek dr uymus ama sen normal gebe kalabiliyosun dedi tup bebege bence gerek yok ama psikolojjim cok kotu diyosan muhterem bahce diye bi genetik dr unun adini verdi onunla pgt yi gorus dedi ama masraf ve tutma ihtimali dusunuldugunde buna degermi bilmiyorum dedi. Sen hangi sehirdesin hangi dr? Ben Ankaradayim. Bu arada esimin spermiyogram ve kruger normaldi hep. Simdi bide dna hasarina bakilacak.

Ben adanada yim canim sana hiç sulu usg yapıldımi rahmin içine bakiyolar birsey varmi normal ultrasondan farklı canim baskentte ki doktorun tup bebek doktorumu

Canim sen normal gebe kalabiliyosun doğru ama devam etmiyo ya sperm de birsey var yada sende birsey var rahmin bebegi kabul etmiyo hersry olabilir bağışıklık için tahlilini yaptir canim onu ihmal etme bir arkadaş senin gibi devamli dusuk yapmış bağışıklık yüksek cikmis doktor ilaç başlatmış oda etken yani

Baskentteki evet tup bebek dr u. Eylul ayinda rahim filmi cekindim hsg temiz tupler acik. Rahim iyi problem yok. Su an dedigin gibi benim bagisiklik ve esimin sperm hasar testi var yaptiracagimiz. Bebegi patolojiye gonderdiklerinde anomali cikmiyo. Yani buda spermin ve yumurtanin saglikli oldugunun gostergesi diyo dr. Yani hicbirinin bisey dedigi yok. Bu iki testin sonuclarini bekliycez. Sagol destegin icin canim.

Friend arkadaş geçmiş olsun Canım.. Maalesef çiftlerin genetiği temiz çıksada emriyolar birleşince sağlıksız olabiliyor bazen.. Bu yüzden pgt yaptırın derim o kadar masraf maddi manevi ne kaybedersiniz ki

Allah razi olsun canim bugun amniyosentez yaptirdim sabahtan baska bi care birakmadilar bana. Ayin 12 si mr 14 u heyet beklemek zorundayiz boyle. Suan nasil nefes aliyorum inan bilmiyorum buraya da olumsuz seyler yazmayi hic istemezdim herkesin umudunu kirmak istemezdim cok ozur dilerim sizden. Cok zoruma gidiyor tum bunlar yasamak istemiyorum cok zor gercekten . Allahim test ediyor biliyorum. Sinavim buymus demek ki ama benimle birlikte bicok insan da uzuluyor ve onlara haksizlik ettigimi dusunuyorum. Keske yasamasam diyorum biliyorum sacmaladigimin farkindayim ama cok cok uzgunum allahim deliricem beklemek ne zor allah kimseye aci gostermesin her hastaya sifa versin insallah. Sizler de gercekten bana bakmayin lutfen. Olumlu yazilari ornek alin ve basiniza kotu seyler gelmeyecegini dusunun hep iyi seyler dusunun

Hanileliklerin tedavylemi oldu.bide sende norml vtamin kan degerlern nasil.bu tarz basit seyler bile geveligin devam etmesne engel olabiliyor.

deepliner cnm kim yaptı amniyonu? Bak tertemiz çıkacak göreceksin. Bebeğine sahip çık. Onu hemen bırakma . Lütfen lütfen lütfen benim yaptığımı yapma. Seni burada en iyi anlayanlardan birisi benim. Sakin ol lütfen. Çok çabuk bıraktın kendini benim gibi

Birakmamaya calissam da birakmak zorundayim gibi hissediyorum cunku umutlanirsam daha sonra bu karari tekrar vermek cok daha zor olacak bu uc hafta nasil gececek bilemiyorum yasamak istemiyorum. Bana narkoz verio bitkisel hayata soksalar keske

Hanileliklerin tedavylemi oldu.bide sende norml vtamin kan degerlern nasil.bu tarz basit seyler bile geveligin devam etmesne engel olabiliyor.
Son 2 gebeligim klomenleydi. 2.gebelikten sonra 1 yil gebelik olmadi ve klomen kullandim 3.ye hamile kaldim. 4.gebeliktede sonucu hizlandirmak icin klomen kullandim hamile kaldim. Ilk 2 hamileligime 3.denemede klomensiz hamile kalmistim.

Kan degerlerim normal sadece d vitamini eksikligi var.

Canim haberim var amniyonsentezden mesajlarına bakmistim o kadar merak icersindeyim ki takip ediyorum güzel bir haberini aliriz umuduyla.Kimseye haksızlık etmiyorsun öyle düşünme canim benim,hep mutluluğumuzu değil üzüntülerimizi de paylasicağiz.Şuan yaşadıklarını ben de yaşadım aynısını ama senin sonucun güzel gelecek ve innnşallah sağlıklı hayırlı evladin seninle olacak.İçine atma tabiki bizlere anlatacaksin.Ultrasonda herhangi bir bulguya rastlanıp amniyonsentez sonucu temiz çıkanları biliyorum.Gönlünü ferah tut geçecek bugünler..Herzaman gece olmaz hergecenin bir sabahi mutlaka vardır. Umudunu kaybetme bu iki hafta geçecek ve çok güzel haberler alacağız innnşallah..

İki hafta yazdım üç haftaymış. Canim bu süreçte kafanı dağıtacak şeyler yap bize yaz içini rahatlat..İyi seyler düşün inşallah sonuç tertemiz gelecek.Neolursa olsun dünyanın sonu değil canim

Sadece amniyosentez de degil ki amniyosentez iyi gelse bile daha mr var bebegimin beynindeki durumlar var ve maalesef simdilik tani 2000 de 1 oldugunu dusundukleri bi hastalikmis. Amniyosentezi de sirf meraktan yaptirdilar aslinda biraz da arastirmak istiyorlar gibi geldi perinatologlar bu isin pesini birakmak kstemiyorlar nadir rastlandigini dusundukleri icin tabi insallah hepsi hepsi yanilir ama oyle oldugunu dusunmuyorum maalesef

İnşallahhhhhhh yanilirlar canım Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sesini duysun inşallahhhhhhh.Geçecek bugünler canım Allah'im sana bugünlerde hz Eyüp sabri versin.Bebeğin sapasağlam seninle olsun inşallah.Belki de hepsi yanılgıdır emin olsalar bu kadar işlem de yapmazlar.İnşallah tertemiz sonuçlarla mutluluğunu paylasacaksin canm.

Insallahhh aminn peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine allah bebeklerimize saglik versin insallah allah bizlere sabir versin allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar versin insallah

Insallahhh aminn peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine allah bebeklerimize saglik versin insallah allah bizlere sabir versin allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Aminnn canım üzülme dicem ama şuan elinde değil..İyi seyler düşün istersen dua topicine yazıp dua isteyelim.Yer gök dua üstüne kurulu.

Arkadaşlar Merhaba.Eşimin DNA testi yapılmadan önce normal tüp bebek sayfalarına bakıyorum hep.DNA test sonucunda 1 ve 2. Kromozomlarinda kopma olduğunu öğrendik. İlk kez boyle bir şeyi duyuyirduk. Çok araştırdım.Zannettim ki benden başkası yok.En son bebek işinden vazgeçmiştir.Bu sayfayı buldum ve çok sevindim.Benim Derdimden anlayan insanların varlığını bilmek hatta onların bazılarının anne olduğunu okumak müthiş mutlu etti.Şimdiye kadar hic hamile olmadım. Olacak miyim Allah bilir.Ben bu anne olma sayfasını tamamen kapatmali miyim bir kez daha düşünmek istiyorum.Bir tüp bebek başarısızlığım oldu gecen ay. Yıkıma ugradim..Simdi de resimde translokasyonu öğrendik.Şansım nedir? Cgh yöntemi ile başarılı olabilir miyim?tekrar son bir kez daha denemeli miyim?Nerde hangi doktirda denemeliyim?bu isin ehli kim? Yasim 34. Tedavide 5-6 yumurtam oluyor.Bu da şansımı dahada azaltıyor sanırım.Bu cgh ile tüp bebek maliyeti nedir? Çok soru sordum ama sanırım buradaki üyeler bu bilgilere vakıf. Yanitlarsaniz çok sevinirim.Rabbim yüzü nuzu guldursun,kucaginizi doldurdum,kocis ve bebislerinizle mutlu sağlıklı günler nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…