Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat arkadaşımız yanlış hatırlıyor olabilir .. Ben Antalya tüp bebekte tedavi oldum emriyo başı 500 dolar CNm bizim herşey dahil 20 milyar harcadık
Sonucun olumlu olacağını BİLSEK sorun değilde olumsuz sonuç olursa geri basa alacaksın yine ayni işkenceler ve maddi kulfetler Sen hamile kalsın mi peki canım? Sorununuz neydi?

Hayat ne zaman kan sonucun canim seni merakla bekliyorum hayirlisi insallh

Bu topik neler neler ogretti bize en cokda cevremdeki saglikli olan coxuklari gorup onlarin anne babasi yerine Allaha sukrediyom vee bakilmasi gereken bi hastalikta olsa chg yaptirip yine şansa birakmadan amino yaptirmak vee Allaha tevekkul etmek gerekiyormus rabbim rast getirsin

Canim insallah olucak senin ben oyle hissediyorum.bende yeniden tedavi gorucem 15 gun sonra.hoca o iki embriyoyu da cozdurup 5.gun tekrar bakicam dedi.deep e cok uzuldum gercekten hemen hemen hepimizin durumu ayni..

Kizlar ya birkaç gün önce karşı komşu doğum yapmıştı hamileligi gayet normaldi ama bebek hasta doğmuş yogun bskimds eşiyle kuzenler muhtemelen ultrason da bulgu vermeyen genetik bir hastalık . Ne kadar çoğaldı ya böyle şeyler kimse normal hamile kalıp doğuramiyr. Ayyy çok korkuyorum ya doğum yaklaştıkça rabbim hepimize saglikls kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Offf en büyük korkum ya Allahım esirgesin hepimizi, korktuğumuzla sınamasın. Amin.

Canim insallah olucak senin ben oyle hissediyorum.bende yeniden tedavi gorucem 15 gun sonra.hoca o iki embriyoyu da cozdurup 5.gun tekrar bakicam dedi.deep e cok uzuldum gercekten hemen hemen hepimizin durumu ayni..
Aynen canim ama Rabbim bütün kapıları kapatmıyor..Ben bunun örneğini birkaç defa özellikle yaşadım. İnşallah hislerin yanıltmasin seni pozitif haberlerimle dönerim.Olursa da çok dikkat edemedim kendime benden sonrakilere umut olmak için elimden geldiğince yardimci olacam.İnşallah senin embriyoların da sapasağlam sağlıklı birsekilde gelir ve anneciğine tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…