- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.321
Sonucun olumlu olacağını BİLSEK sorun değilde olumsuz sonuç olursa geri basa alacaksın yine ayni işkenceler ve maddi kulfetlerHayat arkadaşımız yanlış hatırlıyor olabilir .. Ben Antalya tüp bebekte tedavi oldum emriyo başı 500 dolar CNm bizim herşey dahil 20 milyar harcadık
Hayat ne zaman kan sonucun canim seni merakla bekliyorum hayirlisi insallhEvet canm çok erken yaptım galiba ama çok umudum yok sanki.Birtek kayinvalidem bi de kız kardeşim biliyor.Kv var bak görürsün diyor.Bir yakınım da bugün solgun göründüğümü söyledi hamile misin yoksa dedi hayır dedim.Bilmiyorum belki yorgunluktan öyle göründüm deepliner arkadaşımıza da üzüldüm.Sonucu hepimizi mutlu eder inşallah..P.tesi sonucumu alacam hayırlısı inşallah..
Sonucun olumlu olacağını BİLSEK sorun değilde olumsuz sonuç olursa geri basa alacaksın yine ayni işkenceler ve maddi kulfetlerSen hamile kalsın mi peki canım? Sorununuz neydi?[/QUOTEEşimde 13.kromozom 4e yapışmış Canım.. Benim dört embriyodan üçlü sağlıklı geldi .. İlk tedavim tutunamadı .. İkincide hamile kaldım çok şükür.. Allah nasip ederse inşaallah .. Evet çok yıpratıcı süreçler Allah sonunu iyi eder inşallah hepimizin sizde sorun neydi..düşük fln yaptın mı.. Benim doğal yoldan üç hamileliğim var ama hepside kalbi durdu sonu kürtaj
Ya kızlar Özür dilerim yanlış biliyormuşum.Eşime sordum şimdi embriyo başına 250 dolar+KDV Ankara mikrogenCanim tam net hatırlamıyorum ama 500 değildi. 1000 ya da üstüydü.Hatta 1000 den fazla net öğrenirim.
Kızlar embriyo başına 250 dolar+KDV Ankara mikrogen de bakıldı.Sonucun olumlu olacağını BİLSEK sorun değilde olumsuz sonuç olursa geri basa alacaksın yine ayni işkenceler ve maddi kulfetlerSen hamile kalsın mi peki canım? Sorununuz neydi?
P.tesi sabah gidip öğrenecegim canm hayırlısı artık. .Hayat ne zaman kan sonucun canim seni merakla bekliyorum hayirlisi insallh
Canim 1500 dediğim galiba pgt paket fiyatiymis.Net fiyati belirttim yukarda.Offf ne kadar pahalı ya.4 embriyo olsa 8 bin dolar yani Turk Lirasi ile 20 bin civari artı tüp bebek ücreti de 5 bin TL desek toplam 25 bin gerek yani.Ne kadar pahalı yaaa
Evet canm çok erken yaptım galiba ama çok umudum yok sanki.Birtek kayinvalidem bi de kız kardeşim biliyor.Kv var bak görürsün diyor.Bir yakınım da bugün solgun göründüğümü söyledi hamile misin yoksa dedi hayır dedim.Bilmiyorum belki yorgunluktan öyle göründüm deepliner arkadaşımıza da üzüldüm.Sonucu hepimizi mutlu eder inşallah..P.tesi sonucumu alacam hayırlısı inşallah..
Evet canm çok erken yaptım galiba ama çok umudum yok sanki.Birtek kayinvalidem bi de kız kardeşim biliyor.Kv var bak görürsün diyor.Bir yakınım da bugün solgun göründüğümü söyledi hamile misin yoksa dedi hayır dedim.Bilmiyorum belki yorgunluktan öyle göründüm deepliner arkadaşımıza da üzüldüm.Sonucu hepimizi mutlu eder inşallah..P.tesi sonucumu alacam hayırlısı inşallah..
Canim insallah olucak senin ben oyle hissediyorum.bende yeniden tedavi gorucem 15 gun sonra.hoca o iki embriyoyu da cozdurup 5.gun tekrar bakicam dedi.deep e cok uzuldum gercekten hemen hemen hepimizin durumu ayni..Evet canm çok erken yaptım galiba ama çok umudum yok sanki.Birtek kayinvalidem bi de kız kardeşim biliyor.Kv var bak görürsün diyor.Bir yakınım da bugün solgun göründüğümü söyledi hamile misin yoksa dedi hayır dedim.Bilmiyorum belki yorgunluktan öyle göründüm deepliner arkadaşımıza da üzüldüm.Sonucu hepimizi mutlu eder inşallah..P.tesi sonucumu alacam hayırlısı inşallah..
İstanbul az kaldı hayırlısıyla normal doğum mu düşünüyorsun cnm
Bizimde tup 4 bin pgt +hla 2500 tl kromozom embriyo basina 580 dolarKızlar embriyo başına 250 dolar+KDV Ankara mikrogen de bakıldı.
Ya kızlar Özür dilerim yanlış biliyormuşum.Eşime sordum şimdi embriyo başına 250 dolar+KDV Ankara mikrogen
Kizlar ya birkaç gün önce karşı komşu doğum yapmıştı hamileligi gayet normaldi ama bebek hasta doğmuş yogun bskimds eşiyle kuzenler muhtemelen ultrason da bulgu vermeyen genetik bir hastalık . Ne kadar çoğaldı ya böyle şeyler kimse normal hamile kalıp doğuramiyr. Ayyy çok korkuyorum ya doğum yaklaştıkça rabbim hepimize saglikls kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Ay nen canım aminOfff en büyük korkum yaAllahım esirgesin hepimizi, korktuğumuzla sınamasın. Amin.
Aynen canim ama Rabbim bütün kapıları kapatmıyor..Ben bunun örneğini birkaç defa özellikle yaşadım. İnşallah hislerin yanıltmasin seni pozitif haberlerimle dönerim.Olursa da çok dikkat edemedim kendime benden sonrakilere umut olmak için elimden geldiğince yardimci olacam.İnşallah senin embriyoların da sapasağlam sağlıklı birsekilde gelir ve anneciğine tutunur..Canim insallah olucak senin ben oyle hissediyorum.bende yeniden tedavi gorucem 15 gun sonra.hoca o iki embriyoyu da cozdurup 5.gun tekrar bakicam dedi.deep e cok uzuldum gercekten hemen hemen hepimizin durumu ayni..
İyi bari ya:) TSK ederim canimCanim 1500 dediğim galiba pgt paket fiyatiymis.Net fiyati belirttim yukarda.
İyi bari ya:) TSK ederim canim
Sogol canim ya.Simdi basarili bir hastane arastiriyorumAynen vallahi daha çok eşim bilgili bu fiyat konusunda 250 dolar aklımda daha yüksek bir meblağ gibi kalmış. Oysa 250+Kdv :) Yine merak ettiğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?