Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun.Translokasyon bozukluğu var galiba sizde,bizimki tek gen ama burda birçok kişide var ve pgt ya da cgh ile hamile kalabilme şansın Allah 'ın izniyle var.Pgt yaptırdık ve paket fiyati ödedik biz.Cgh biraz daha maliyetli geldi bize.Genetikçimiz Ankara'da ismini suan hatırlamıyorum ama öğrenebilirim. 6 yumurta olsun canım önemli olan bir tane de olsa döllensin ve sağlıklı gelsin.Burda bilgili arkadaşlar var yardimci olacaklardır diye düşünüyorum.

Pgt chg yaptir mutlaka sadece translokasyonuna baktirma ben baktirdim saglikli transfer edildi ve suanda bebegimin beyninde sikinti gorunuyor aldirmak zounda kalabiliriz uc hafta sonra. Olabildigince cok fazla kromozoms baktirin bana kalirsa ben cok cok pisman oldum o zamanlar yonlendirme yapilmadi maliyetten dolayi ama suanda evimi arabami satip keske yaptirsaydim diyorum suan ben cok kotu durumdayim bu duruma kimse gelmesin insallah . Istanbulda tup bebek merkezleri yapiyorlar bu islemi en unlusu sisli memorial semra hoca ben istanbul tup bebek merkezine gittim aret kamara. Bahceci tup bebek merkezi var anadolu yakasinda.benim en cok duyduklarim bunlar. Fiyat bilgilerini de arayip ogrenebilirsin bu merkezlerden

Deep inşallah düşündüğümüz gibi olmaz Canım yapeki senin pgt mi yapılmıştı yani bütün kromozomlara bakılmamışmıydı

Deep inşallah düşündüğümüz gibi olmaz Canım yapeki senin pgt mi yapılmıştı yani bütün kromozomlara bakılmamışmıydı
Insallah insallah canim ben cok korkuyorum suan saglikli da dusunemiyor olabilirim onumde bir surec var ve olacagi belli degil kaybedecegim gibime geliyor ve kendimi buna alistirmaya calisiyorum ama dun konustugum hoca da sadece 4 ile 11 e bakilmis senin diger cok onemli 18 ve 21 teizonomiye de bakilsaymis keske dedi bilmiyordum dedim gerci soyle de bisi var 3000 tane bilinen genetik rahatsizlik var hangi birine nasil baktiricaksin ki yani. Sanirim en dogrusu cgh yaptirmak ve sonrasinda da amniyosentez yaptirmak . Keske butun kromozomlara bakilsaydi

Şimdi anlamadigim Allah korusun bütün genetik rahatsızlıklar bizi bulacak değil ya.Bizim genetik rahatsızlığımız belli sonuçta.Ona da bakıldı..Allah büyük ol desin yeter ki.

Çok üzüldüm canim ama anladığım kadarıyla kesin sonuç değil bu durum.inş olumlu olur sonuç.Bu çocuk isi çok zor birsey mis.Evlenince olur zannederdim bekarken.Ben eğer yaptirursam pgt düşünmüyorum zaten.o belirli kromozomlara bakılan bir yontemmis.Chg de de şansım ne fiyat ne onu arastiriyirum.

Ewet canım translokasyonmus bizimki. Maliyetli geldi derken ne kadar söylemişlerdi tam olarak cgh için?

18 ve 21 e istemesende bakiliyor dye biliyordum.benim 1 19 ege unv yaptik bze sormadan 18 21 e de bakmslar. Doktr herkese bakiyoruz bunu dedi.ama soyle bisey de var senin kromozonla ilgisi yok gbi bu rahatszligin sanki.ikili taramada cikardi yoksa 18 ve 21 olayi

Ikili uclu testler cok da onemsizmis oyle dedi recep hoca ne kadar dogru bilmiyorum ama o testler gereksiz yanlis cikabiliyor dedi

Canim cok uzuldum allah yardimcin olsun umarim bir problem yoktur.icini ferah tut bunu yapmak cok zor biliyorum.cok zor seyler yasiyosun...yasiyoruz...rabbim korktugun seyle sinamasin insallah

Birakmamaya calissam da birakmak zorundayim gibi hissediyorum cunku umutlanirsam daha sonra bu karari tekrar vermek cok daha zor olacak bu uc hafta nasil gececek bilemiyorum yasamak istemiyorum. Bana narkoz verio bitkisel hayata soksalar keske

O kadar çok iyi anlıyorum ki seni. Ama umutlu olmak zorundasın. Bak arkadaşımın çocuğınada benzer şeyler söylendi, beyninin önü komple boş su dolu dediler neler dediler. Sapasağlam doğdu şimdi 1 yaşında. Dualrımız seninle cnm. Hepimizle daha doğrusu. Hepimizin heran başına herşey gelebilir maalesef hayat

Arkadaşlar bebekte olan her sorun kromozomsal olacak diye birşey yok. Nasıl doğduktan sonra genetik alerji,şeker , tansiyon va hastalıklar var bunun gibi kromozomsal olmayan hastalıklarda olabilir bebeklerimizde. Oda bizim şansımız iştw napalım

Canm tam hatırlamıyorum ama embriyo başına 1500 dolar ya da 2000 dolardı.
Offf ne kadar pahalı ya.4 embriyo olsa 8 bin dolar yani Turk Lirasi ile 20 bin civari artı tüp bebek ücreti de 5 bin TL desek toplam 25 bin gerek yani.Ne kadar pahalı yaaa

Offf ne kadar pahalı ya.4 embriyo olsa 8 bin dolar yani Turk Lirasi ile 20 bin civari artı tüp bebek ücreti de 5 bin TL desek toplam 25 bin gerek yani.Ne kadar pahalı yaaa
Hayat arkadaşımız yanlış hatırlıyor olabilir .. Ben Antalya tüp bebekte tedavi oldum emriyo başı 500 dolar CNm bizim herşey dahil 20 milyar harcadık

Evet canm çok erken yaptım galiba ama çok umudum yok sanki.Birtek kayinvalidem bi de kız kardeşim biliyor.Kv var bak görürsün diyor.Bir yakınım da bugün solgun göründüğümü söyledi hamile misin yoksa dedi hayır dedim.Bilmiyorum belki yorgunluktan öyle göründüm deepliner arkadaşımıza da üzüldüm.Sonucu hepimizi mutlu eder inşallah..P.tesi sonucumu alacam hayırlısı inşallah..
Canim senin sonucunu merakka bekliyorum.niye okadar erken yaptin ki.7 gun bisey cikmaz moralini bozma gununu bekle canim insallah pozitif olucak

Canim tam net hatırlamıyorum ama 500 değildi. 1000 ya da üstüydü.Hatta 1000 den fazla net öğrenirim.
Hayat arkadaşımız yanlış hatırlıyor olabilir .. Ben Antalya tüp bebekte tedavi oldum emriyo başı 500 dolar CNm bizim herşey dahil 20 milyar harcadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…