Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saglikli bebegin yaşla felan alakasi yok yaa nasibin yada kaderin iste her be derseniz artik ..radyosyonmu etkiliyo artik ne oluyosa saglikli bebek dogumu cok zor inanin hamile kalinca dokuz ayi internet ve twlefon olmadan koyde gecirmeyi dusunuyorum

Ben annemin 39 yaş hediyesiyim :)) yaşla elbette ilgisi vardır ama herşeyden üstün olan bir güç var sonuçta

deepliner Allah yardımcın olsun, gelen her şey ondan.. Durumun bir kromozom sorunu olduğunu düşünmüyorum.. İnşallah drlar "aaa biz yanılmışız, aslında çok sağlıklıymış"desinler

deepliner Allah yardımcın olsun, gelen her şey ondan.. Durumun bir kromozom sorunu olduğunu düşünmüyorum.. İnşallah drlar "aaa biz yanılmışız, aslında çok sağlıklıymış"desinler
Ahhh aminnn tek duam bu suanda dedigin gibi tum proflar yanilmis olsunlar mrda kotu bisey gorunmesin insallah. Okudugum ve ogrendigim kadsriyla kromozomal bir porblem degil bu gelisimsel bisiymis nedeni de belli degilmis

Ahhh aminnn tek duam bu suanda dedigin gibi tum proflar yanilmis olsunlar mrda kotu bisey gorunmesin insallah. Okudugum ve ogrendigim kadsriyla kromozomal bir porblem degil bu gelisimsel bisiymis nedeni de belli degilmis
maalesef ki tüp bebeklerde genelde böyle sorunlar olabiliyor, en çok kalp sorunları gözlemleniyormuş aslında, benim yiğenim de tüp bebek, kalp kapakçığı sorunlu yavrum 3 yaşında ameliyat olmak zorunda kaldı, o zaman çocuk kardiyoloğu söylemişti. normal çocuklardan daha fazla sağlık sorunlu olabiliyorlar. Allahım tüm melekleri korusun, anne-babalarına bağışlasın.

Arkadaşlar bu cgh yöntemini uygulayan ve memnun kaldığınız dr -hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?Hangisine gitmeliyim sizce?

kızlar günaydın ben çok kötüyüm ya bu gece demir ilacımı içeceğime yanlışlıkla eşimin migren ilacını içmişim doktorumu aradım endişelenme yapacak birşey yok şuan dedi ama ben stresten ölcem

Hayirlisi olsun canim az once aklimdan geciyordu sagliksiz olacagina keske kan testim negatif ciksaydi diye. Umudunu yitirme tekrar dene hazir olunca
Aynen canm hayat devam ediyor yine.İnşallah hayırlısını çıkartır Allah karşımıza.Senin için de hakkında en hayırlısı olsun,umarim bebeğinde hiç bir problem çıkmaz canm.

Merak edenler için söylüyorum kan testi sonucum negatif Hayırlısı olsun ne diyelim..
nasıl ya iki embriyo konulmamış mıydı? hemde 5. gün embriyosu değil miydi? Hakkında hayırlısı olsun canım. Vardır bir hikmeti.

eğer yeniden deneyeceksen merkezini değiştir mutlaka, kafamda bir sürü soru işareti var.
normal gebe kalablen birisin ve bir doğum yapmıştın sen değil mi? bu durumda bebeklerin tutunmaması için çok büyük sorunlar olması lazım. eeee bebeklerde sağlıklıysa neden?

ya hücreleri alınırken biyopsi sırasında zarar gördüler, yada dondur - çözme sırasında ssorun oldu. bence kesinlikle merkezinle alakalı durum.

benim genetikçim özellikle genetik işlemlerinde olabiliği sürece dondur-çözdüre karşı, embriyo önce biyopside sonra da çözme işleminde strese gidiyor sonra tutunma olasılığı düşüyor diyor, o yüzden bizde sadece 4 gene bakılacak 13-14 benim sorunlu genlerim, 18-21 ayrıca bakılacak.

baş ağrısı yaşamazsın bugün :)) dert etme ben antidepresan içmiştim bi kere folik asit diye :) bişey olmadı ama takip et..

baş ağrısı yaşamazsın bugün :)) dert etme ben antidepresan içmiştim bi kere folik asit diye :) bişey olmadı ama takip et..
canım aksine başıma fena ağrı girdi ne zorluklarla geldik bu güne inşallah bebeğime birşey olmaz kendi salaklığıma sinir oluyorum kendi kendimi yedim bitirdim resmen

canım çok üzüldüm allah sabr versin
hayat_gün seni tanımıyorum ve hikayeni bilmiyorum ama bu sayfada olduğuna göre eminim zor süreçlerden geçmişindir. Rabbim hayırlısını versin demekten başka bir şey yok malesef elimizde. Ben de geçen hafta olumsuz bir tüp bebek tedavisi gördüm.İnsan hevesleniyor ve negatifi görünce yıkıma uğruyor. Seni en iyi ben anlarım şuan duyguarım çok taze çünkü.Vardır onun bir bildiği. Üzül, ağla rahatla. Ama sonunda yine bir plan çiz kendine. Cesaretin varsa ve umudun yine başla. Yoksa da herşeyin sonu değil canım. Sağlık sıhhat versin eşine ve sana bunlar daha önemli. Hayata devam edeceğiz herşeye rağmen inadına.

Bişey olmaz cnm ya korkma. Plesanta ne işe yarıyor. Tamda bu işe yarıyor işe bebeği koruyor , yediklerimizi içtiklerimizi süzüyor bebeğe öyle iletiyor. Sıkma canını . Drda bişey olmaz demiş.

Bişey olmaz cnm ya korkma. Plesanta ne işe yarıyor. Tamda bu işe yarıyor işe bebeği koruyor , yediklerimizi içtiklerimizi süzüyor bebeğe öyle iletiyor. Sıkma canını . Drda bişey olmaz demiş.
ay sorma canım ya rahatlayamıyorum sonuçta gebelikte içilmemesi gereken bir ilaç ve nasıl olduysa içtim işte. inşallah birşey olmaz bebeğime bir yerine zarar verecek diye çok korkuyorum

ay sorma canım ya rahatlayamıyorum sonuçta gebelikte içilmemesi gereken bir ilaç ve nasıl olduysa içtim işte. inşallah birşey olmaz bebeğime bir yerine zarar verecek diye çok korkuyorum
Benim anneme dr çocuğun düşmesi için iğne yapmış yine bir şey olmamış. O migren ilacından mı bir şey olacak. Rabbim onu senin kucağına verecekse korkma, endişelenme. Belki bu kaygıların zarar verir Allah korusun. Rahat ol uzat ayaklarını aç tv yi valla bak...:)

çok sağol canım ya ne bilim insan korkuyor işte biz norml hamileler olmadığımız için bu günlere çok zor geliyoruz. sonrada git elinle ilaç iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…