Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bu topik 2016 dan beri gayet güzel gidiyor,kimse umutsuzluga kapilmiyor lutfen..Engelleri defalarca da olsa aşip bebeklerimizi kucagimiza alacagiz..
Lutfeeen inanalim ve birbirimize destek olalim..Benim de dondurulmuş 6 embriyomun pgt ye girmesine az kaldi temmuz adetinden sonra inşallah

T
Sadece pgtmi yaptircaksin neden chg yaptirmiyosun

T

Sadece pgtmi yaptircaksin neden chg yaptirmiyosun

Genetik doktorum öncelikle translokasyon olanlara bakalim dedi,sonra zaten hayati önem tasiyanlara bakiliyor dedi.Acikcasi ona guveniyorum,yasin itibari ile gerek yok dedi..deepliner arkadadimizin yasadiginin benn kromozal bir sorun olmadigini dusunuyorum.Ama yine de doktorun yönlrndirmesi hangi yönde olursa öyle hareket ededeğim

Arkadaşım hayırlısı olsun inşallah.. Ama doktorun demiş ya yaşın itibariyle gerek yok diye ..hastalık varsa Allah korusun yaşla ne alakası var ki..

Arkadaşım hayırlısı olsun inşallah.. Ama doktorun demiş ya yaşın itibariyle gerek yok diye ..hastalık varsa Allah korusun yaşla ne alakası var ki..
Dun doktra gttik.hersey gayet iyi dedi.bir ay sonra ic organlarina bakicaz dedi bu detayli ultrsn demekmi yoksa 3 lu 4 lu tarama gbi birseymi canim.doktra soramadim aklima gelmiyo ultrsndan cikinca heyecandan

deepliner merve canim, ablamin oğlu için kafası vücuduna göre büyük ve beyninde su toplanmış denmişti.alalım bu bebeği dediler ablam çok zor günler geçirdi ama aldırmadı yeğenim su an 9 yaşında hiçbir sorunu da yok. Bilemiyorum ki doktorlar bazen gerçekten çok yanilabiliyorlar da fazla panik de yapıyorlar, birde herseyin en kötüsünü k onusuyorlarmis. Ben bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahim insallah herşey yolunda gider. Bebeğini bırakma ondan hemen vazgeçme.

Bence de kromozomal degil bana da oyle geliyor ancak
ben de vazgecmek istemiyorum ama dr iki hastaliktan birisi dedi cok nadir rastlaniyormus okudum arastirdim col korkuyorum biri middle intrrjemisferik varyant bu kuvvetli ihtimal digeri de Septo-optik displazi . Yarin antalyaya da gidecegiz prof mehmet simsek e gidicez neden bu kadar uzatmislar istanbulda acaba hemen mr cekelim bakalim eger hastaysa bekletmeyelim dedi bosuna beklemek de istemiyorum onun icin gidicem bakilacak orada. Bu karar cok zor ancak beklemek de cok zor. Beyin su toplamis demedi doktor su da var ama beyinde bi bosluk da var ve kalbinde de arsa teshisi var yani arsa denilen sey yokmus. Bunlarin bir tanesi bile kotu bi de burnu birwz yassiymis. Burnunun verisi ve beyindeki bosluk ilk yazdigim hastaliga goturuyor bizi. O kadar cok istiyorum ki bebegimin saglikli olmasini cunku cok emek verdim cok ugrastim herkes gibi hepimiz gibi. Bu ilk yazdigim hastalik 16000 de 1 cikiyormus oof allahim bombos bakiyorum etrafa duvara. Oylece beklemek cok zor esime de bana da cok zor. Bebegimin hareketlerini o kadar cok hissediyorum ki daha da kotu oluyorum

Dun doktra gttik.hersey gayet iyi dedi.bir ay sonra ic organlarina bakicaz dedi bu detayli ultrsn demekmi yoksa 3 lu 4 lu tarama gbi birseymi canim.doktra soramadim aklima gelmiyo ultrsndan cikinca heyecandan
Maşallah Canım Allah daha iyi etsin.. Bence detaylı ultrasondur .. Ben en son iki hafta önce gittim.. Ve detaylı ultroson için gün almamı söyledi .. 18 temmuza gün verdiler .. Başkada yapılacak bişey yok çünkü ben bilmiyorum detaylı ultrasondur.. Hiç giresim yok ona da.. Bende önümüzdeki hafta gidicem bir daha kontrole .. Detaylı benim 22. Haftaya denk geliyor

Canimm ya hic aklimdan cikmiyorsun.ne desek bos. Yasayan bilir mutlaka ama inan senn kadar uzulduk.keske elimizden bisey gelsede yapsak dua etmekten baska.

Deep Canım vallahi ne desek boş allahım bilsin yüzünüze baksın artık.. Çok büyük bi imtihan.. Kuzum benim ya..eşinle ikinize Allah sabır versin ...

Bende korkmaya basladim bu detayli ultrosndan

Bi akrabam var 21 haftalık hamile doktoru normal ultronda herşey güZel gözüküyor gerek yok detaylıya demiş.. O da yaptırmayacak..herkesten istenmiyor mu yoksa biz problemli olduğumuzdan mı istiyorlar

Bi akrabam var 21 haftalık hamile doktoru normal ultronda herşey güZel gözüküyor gerek yok detaylıya demiş.. O da yaptırmayacak..herkesten istenmiyor mu yoksa biz problemli olduğumuzdan mı istiyorlar
Onla alâkasi yok canım. Normalde belirli bir haftaya gelen her hamileden istenir.Hamileliklerimde hep bakıldı detaylidan.

Allah kolaylik versin canm inşallah sorunu çok basit birşeydir. Aklima geldikçe dua ediyorum senin için.

Bence herkesten istyorlar.doktr benim sorunlu oldgumu coktan unutmustur normal kadn dogumcu kactane hastasi var.

Canım bence detayli ultrasonda bahsetmislerdir.beni de bir ay sonra çağırdı bana da detayli yapicakmis randevu saati alinca öğrendim.

Canım ne söyleyebilirim bilmiyorum ki Allahim insallah yüzünüze gülsün,bütün dualarimda sende varsın insallah herşey yoluna girecek.

Ben 13,17 ve 22. Haftalarda 3 kez detaylı ultrason yaptırdım. 13 ve 22 çok uzun sürdü.17 de baktı ve amniyo yaptı. İllaki ölümcül vaka olacak diye birşey yok arkadaşlar, doğum sonrası önlem veya tedavi içinde detaylı ultrason muhakkak yaptırın bence.

Benim anladigim şu;ellerindeki kritik yaş verisi 35,36. BU yaşlardan sonra down sendrom veya diger riskler artiyor ,deniliyor.Evet bunun bir yüzdesi de var ,kabul ediyorum.Ama daha genc yastaki bir annenin de ayni riski var.Adet olmaya baslayinca en kaliteli yumurtalar atilmaya basliyor,iyi de o zaman 19 yasindaki bir annenin nasil cocugu sendromlu doguyor ve ayni anne 35 yasinda saglikli cocuk sahibi oluyor.Benim düsuncem doktorlar da bunun bir raslantı oldugunu dusunuyor ve yas kriterleri olanlara yapilmali diyorlar,digerlerine de sansa birakiyorlar.Bizler translokasyonlu olmssaydik da ,saglikli bebek sahibi olamama riskimiz olacaktı.. Gercekten mucize bir seymis ,ne kadar sansli olduklarini bilseler anneler,babalar..O yavrucaklara daha ozenli davranirlsrdi.eminim.Ama biz biliyoruz ve bu yuzden de sansliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…