- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.381
ay sorma canım ya rahatlayamıyorum sonuçta gebelikte içilmemesi gereken bir ilaç ve nasıl olduysa içtim işte. inşallah birşey olmaz bebeğime bir yerine zarar verecek diye çok korkuyorum
Aynen canm doğal kalıyorum. 4 gebelik yaşadım bir tanesi ikinci ay diğer üçüne ilk aydan hamile kaldım. Offffffffffff kaderrrr..Çilemiz dolmamış daha..İki embriyo transfer edildi.Drum az önce aradı bütün önlemler alınmış tutunması için olmamış. Doğal hamile kalman tüp bebek te başarılı olacağın anlamına gelmez.Birdaha ki için de geçerli bu 15 kere deneyip başarılı olamayan var.Sonuçtan çok bu konuşma canımı sıktı. Ümitlenemiyorum çünkü..Bir yavrum var.Bir düşük iki genetik sıkıntıdan kaybettiğim meleklerim...Doğal sıkıntı olmasa artık kendimden eminim nerdeyse hemen olacağına inanıyorum ama sorun çıkar korkusuyla hamileligimin çok kötü geçeceği kesin.Disardayim gözümde bir damla yaş akitmamaya çalışıyorum..Sonucu aldığımda hemen toparlandım.Bir yakınımda otururken dr aradı belli etmeden diğer tarafta konuştum. Çünkü tüp bebek yaptığımızı kimse bilmiyor.Adalet..nasıl ya iki embriyo konulmamış mıydı? hemde 5. gün embriyosu değil miydi? Hakkında hayırlısı olsun canım. Vardır bir hikmeti.
eğer yeniden deneyeceksen merkezini değiştir mutlaka, kafamda bir sürü soru işareti var.
normal gebe kalablen birisin ve bir doğum yapmıştın sen değil mi? bu durumda bebeklerin tutunmaması için çok büyük sorunlar olması lazım. eeee bebeklerde sağlıklıysa neden?
ya hücreleri alınırken biyopsi sırasında zarar gördüler, yada dondur - çözme sırasında ssorun oldu. bence kesinlikle merkezinle alakalı durum.
benim genetikçim özellikle genetik işlemlerinde olabiliği sürece dondur-çözdüre karşı, embriyo önce biyopside sonra da çözme işleminde strese gidiyor sonra tutunma olasılığı düşüyor diyor, o yüzden bizde sadece 4 gene bakılacak 13-14 benim sorunlu genlerim, 18-21 ayrıca bakılacak.
Evet canm ilk ama ikinci için de ümit verici konuşmadı drum.Allah'in takdiri vs diyor öyle ama bu çok olumlu bir konuşma gibi gelmedi bana.Çok şaşırdım ya, hiç beklemiyordum. İlk tedaviydi dimi?
Sağol canım teşekkür ederim..canım çok üzüldüm allah sabr versin
Evet canm ilk ama ikinci için de ümit verici konuşmadı drum.Allah'in takdiri vs diyor öyle ama bu çok olumlu bir konuşma gibi gelmedi bana.
Bacım sen kesinlikle merkezini değiştir, öyle şey mi olur, normal hamile kalabilen birinde daha çabuk tutuyor tüp bebek, saçmalamasın bi gitsin ya sinir oldum walla, kendilerinin bu haltı yiyemeyeceğinden emin oldu sanırım ki ümit vermiyorEvet canm ilk ama ikinci için de ümit verici konuşmadı drum.Allah'in takdiri vs diyor öyle ama bu çok olumlu bir konuşma gibi gelmedi bana.
Canm nereye gidim bilmiyorum ki.Bize burası yakındı. .Başka merkez yeniden rahim filmi vs isteyebilir.Ay saçmalamasın ya, tüpte genelde ilk denemeler başarısızdır heryerde yazar çizilir zaten. Sonuçta vücuda suni birşey enjekte ediyorsun kabul etmeybilir yani. Öyle düşünme merkezini değiltir bence.
Aynen canm şuan hiçbir fikrim yok merkez konusunda.Çaresizim suan icin ama biraz zqman gecsin sonra araştırmam lazım iyice.Bacım sen kesinlikle merkezini değiştir, öyle şey mi olur, normal hamile kalabilen birinde daha çabuk tutuyor tüp bebek, saçmalamasın bi gitsin ya sinir oldum walla, kendilerinin bu haltı yiyemeyeceğinden emin oldu sanırım ki ümit vermiyor
ilkinde tutmaz diye de bişey yok, benim nasıl ilk seferde ikizler tutundu.
ayrıca lütfen iyi ele sık doku, sen istanbulda değildin diye biliyorum, ayarlayın kendinizi tedavi süreci için 15-20 gün bir ev kiralayın... İstanbulda araştır hangi dr aklına yatıyorssa ona git. hepsiyle ön görüşme yap.
Allahın takdirinden öteye yol yok hepimiz biliyoruz ama umutsuzluk da haramdır biliyorsun...
Rabbim sana sabır versin...unutma buda geçecek....Merak edenler için söylüyorum kan testi sonucum negatifHayırlısı olsun ne diyelim..
Iyice arastir ve krar ver habgi sehirdesin senAynen canm şuan hiçbir fikrim yok merkez konusunda.Çaresizim suan icin ama biraz zqman gecsin sonra araştırmam lazım iyice.
Canim benim hayirlisi olsun ben ancak atlattım napalim hayirlisi bizim için biraz daha zaman var demekki Rabbim en iyisini bilirMerak edenler için söylüyorum kan testi sonucum negatifHayırlısı olsun ne diyelim..
Evet canm ilk ama ikinci için de ümit verici konuşmadı drum.Allah'in takdiri vs diyor öyle ama bu çok olumlu bir konuşma gibi gelmedi bana.
Hayat sonucu okuyunca çok üzüldüm senin hep olacak gibi geliyordu burdada yazmıştım ama olmamis sanki arkadaşlar haklı gibi merkezini mi değiştirsen inşallah hakkında en hayırlısı olsun Rabbim ıyi drlarla iyi insanlarla karsilastirsin buarada hem vücudunu dinlendir hem kafan birax rahatlayinca inşallah yeni bir tedaviye baslarsin Allahım yolunu açık etsinEvet canm ilk ama ikinci için de ümit verici konuşmadı drum.Allah'in takdiri vs diyor öyle ama bu çok olumlu bir konuşma gibi gelmedi bana.
Hayırlı tedaviler olsun arkadaşım inşallah gönlüne göre olurkızlar bende bugün drumla konusucam, benşm adet 3-4 temmuza gelirse ve ilk muayaneye gerek görmeden iğnelere başlamama izin verirse bu ay başlayabileceğim tedaviye .. bayramda memlekete gidiyoruz ikinci kontrolu dönüşte ayarlamaya çalışacağım.. dua edin de adetim bu defa geç gelsin 1-2 gün daha fazla beklemek istemiyorum artık ya
Geçecek mi??Rabbim sana sabır versin...unutma buda geçecek....
Canm çok acemiyim tüp bebek ve merkez konusunda.Bir anda kendimi tedavi içinde buldum bir anda bitti..H
Hayat sonucu okuyunca çok üzüldüm senin hep olacak gibi geliyordu burdada yazmıştım ama olmamis sanki arkadaşlar haklı gibi merkezini mi değiştirsen inşallah hakkında en hayırlısı olsun Rabbim ıyi drlarla iyi insanlarla karsilastirsin buarada hem vücudunu dinlendir hem kafan birax rahatlayinca inşallah yeni bir tedaviye baslarsin Allahım yolunu açık etsin
Canm bilmiyorum genetikcimizi mi arayip merkez sorsak. .Belki de burda 2.denemede olacak ama dr iç açıcı hiç konuşmadı.Hayırlısı olsun canım,ilk tedavinde sağlam yumurtan geldiydi senin diye hatırlıyorum,sıkma canını demek ki diger denemelerinde de ihtimalin yüksek.Ben Bursa Acıbadem de yaptiriyorum.Şahin Zateroglu var,tavsiye ederim..Genetik merkezi de Istanbul da ,güveniyorum ben,aklında bulunsun
Ne olacağı belirsizken neyin bekleyişine girecem bilmiyorum.Biraz kafamı toparlayip bişeyler yapmam lazım ama biraz zaman gerekiyor.Canim benim hayirlisi olsun ben ancak atlattım napalim hayirlisi bizim için biraz daha zaman var demekki Rabbim en iyisini bilir
Iyice arastir ve krar ver habgi sehirdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?