Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masaaaaalll biz bebeklerimiz saglikli olsun diye tüp yaptircaz sen tüp olan cocuklarin sagliksiz oldugunu soyluyosun

Hayatt herseyi arastir neden tutmadi diye demekki pgt yeterli gelmedi diye dusunuyorum bence bidaha chg yaptirmalisin vee adana o kadar sicakki nenem derdi sicakta cocugu. Olmaz tutunmaz diye dogrumu bilemem ama doktorlar hamile olunca sicak suyla yikanmayin diyo bence bekle havalar serinlesin

Hayat Canım bende çok ümitliydim sanki senin için .. Ama nasipten öteye gidilmiyor.. Neyse ki bi tane koklayacağın kuzucuğun var..Allah acısını göstermesin..ama ilk tedaviler tutunmuyo sanki .. Benimde öyle olmuştu hatırlarsan.. Allah hepimize hayırlısını versin canım

Arkadaşlar İstanbulda CGH yöntemini yapan en iyi ekip ve hastane hangisi sizce??? Eşimde resiprokal trnaslokasyon var bu arada. Şansımız ne onuda bilmiyorum.

Hayırlı tedaviler olsun arkadaşım inşallah gönlüne göre olur
Aminn canım inşallah
Masaaaaalll biz bebeklerimiz saglikli olsun diye tüp yaptircaz sen tüp olan cocuklarin sagliksiz oldugunu soyluyosun
ben demiyom dr diyo veee bende bu yolda gidiyorum :) böyle bir araştırma yapılmış demek ki ne bilem kuzum, kızma bana :) bunu diyen de koşuyolu kalp damar hastanesinin cerrahıydı

Arkadaşlar İstanbulda CGH yöntemini yapan en iyi ekip ve hastane hangisi sizce??? Eşimde resiprokal trnaslokasyon var bu arada. Şansımız ne onuda bilmiyorum.
gene 3 büüyükler var sanırım, acıbaddem, bahçeci, memorial

ben memorialde yaptırıcam..

Canim 4.
gün ayakta ılık duş aldım. Hergün ananas,kivi,kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem yedim.Sorun ne neden olmamış drun bilmesi lazım. Gerekli bütün önlemler alındı ama tutunmadı takdiri ilahi diyor drum.Bu durumda yapacak neyim kaldı ki..

canım tüm gün aklımdaydın işler çok yoğun ancak bakabildim.ve çok üzüldüm ben pozitif düşündüm hep senin tedaviyi. üzme kendini sen istediğin sürece elbet olucak
Sağol canım benim inş senin embriyoların temiz çıkar sana tutunur.Bir sorun olmasa bile 15 kere de denesen olmayınca olmazmis.Drumun söylediği bu..Sonuçtan çok bu konuşma canımı sıktı. Elimde birikimim yok bir şekilde biriktirmeye çalışıp 2.tedaviyi şimdiden düşünmeye başlarken drum yine şansına kalmış vs şeklinde pek umut verici olmayan bir konuşma yapınca korkuyorum ister istemez ben ne zorluklarla hazırlanacam yine tutmazsa diye..

Neler geçiyor ömrümüzde...bu mu geçmeyecek....sen sabırlı ol....evladına sarıl....tabiki geçecek....ölümün bile acısı hafifleyip hayata tutunmuyor muyuz....sevdiklerin yanında....sağlıklısın...bizim de bu dünyada ki sınavımız buymuş....hepimiz farklı şehirlerde farklı insanlarda olsak negatif sonucunu duyunca aynı ateş düşüyor içimize...emek umut çaba. ...boş muydu diyoruz....boş karnımımı okşadım ben şimdi diye soruyoruz belkide....ama hepimiz ayağa kalkmayı da biliyoruz çünkü bizi bağlayanlar var bu dünyada....12 yıl...7deneme... 2 düşük....5 negatif... hepsi geçti hepsi....her bir yaşanmışlık iz bıraktıda geçti....lütfen sadece bizi yaratana dayan....o bizim hayatımızın tümüne hakim....biz sadece aldığımız nefes anına....bedenin ruhun dinlenmeye bir geçsin....ki sen sana yazılan her şeyi zaten biliyorsun....sadece sevdiklerine sarıl....

Deepp haber varmi son durum ne
Yok canim suanki son durum sabaha karsi yola cikiyoruz antalyaya . Yarin saat 22:00 de perinatologda olacagiz bi de o bakacak muhtemel teshisi koyacak ve bizi mr a gonderecek sonrasinda norolog bakacak net bisi soylicek . Eskiden doktora giderken heyecandan olurdum simdiyse korkudan artik ama bu korku bambaskaymis. Doktor yine kotu seylerden bahsedecek bence kotu cok kotu dicek ve ben bunlari binlerce kez duyup hala cok uzuldugum icin elimden bisey gelmedigi icin bekleyecegim son karari bize birakacaklar ve maalesef bebegimin hareketlerini hissede hissede onu cennete gonderecegiz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…