Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

deepliner

Sen cok kuvvetli bir kadınsın insallah iyi sekilde sonuclanır hep diyoruz ya iyi düşün iyi olsun allah korusun olmazsada pes etmek yok ne dedik anne olana kadar savas a devam canım arkadasım allaha emanet olun

dualarımız bebeğin ve seninle....

Deep belki bilmesen hasta dogsaydi bebegin ne olacakti hep beterin beterini dusun bak rabbim hayir gostersin sana

Deep belki bilmesen hasta dogsaydi bebegin ne olacakti hep beterin beterini dusun bak rabbim hayir gostersin sana
Evet ben de oyle dusunuyorum surekli . Gercekten bu da bir lutuf belki de . Ama anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam burada hepimiz oyleyiz gerci de. Cok hayal bile kurmayan ben sadece bebegim icin cok hayaller kurdum tum hersey bitiyor yaklasik bir saattir bebegim o kadar kipirdaniyor ki babasi da gordu az once. Dedim ki bunu hissetmek bile o kadar guzel ki insallah bir gun kucagimizda da hissedebiliriz bu hareketleri. Allaha inancim sonsuz allah her isteyene hayirliysa eger bir gun cocuk verecektir diye dusunuyorum. Eger hayirli degilse o bizi bizden daha iyi biliyor. Sadece olmadikca bendeki bu hirs cok artti. Simdiden daha bi dahaki denemeyi dusunuyorum deli olucam bekleme suresi cok fazla diye. Durup durup daliyorim surekli ve tum bunlar benim basima gelmemis gibi hissediyorum . Sakinlestim sanirim onun icin boyle hissediyorum. Sanki beynim durdu ya da dondu uyusmus gibiyim ve tum olablari uzaktan izliyormusum gibi geliyor. Aslinda tum hayatimiz boyle ama insan herseyi kontrol edebildigini saniyor koyu seyler basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu durumu. Ben bu sefer cok inanmistim cok hem de. Allahim sen cok buyuksun yardim et

Canim ya. Agladim yazini okuyunca.cok moralim bozuk gercekten.bi mucize olsun allahim nolur. Ultrsna grmeden ve yolda surekli ya safi ente safi de karnina dokun .

Insallah canim.ilk tedavimde bende hemen olur sandim.normal yolla gebe kaldim hemen olur dedim.ama tup bebek farkli gercekten 4.tedavimden sonra elimde koca bir hic.belki tesaduf..belki sans...ama birgun allah nasip edecek sana.bana hepimize....

Seni o kadar çok kendime benzetiyorum ki inanamazsın. Resmen yaşadığım şeyleri yaşıyorsun hissediyorsun. Allah yardımcın olsun inşallah benim kadar güçlü kalkarsın bu yükün altından. Dualarım seninle

Canim ayakta durmak zorundasin.umarim iyi gelir sonucun.kotude gelse ayakta duracaksin.rabbim kaldirabilecegi yuk verirmis kullarina.butun onlemleri aldin sen.rabbimin yazdiginin otesine gecemiyoruz insallah yavrun saglicaklidir

Canim benim çok çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Bugün duygusalligimi tam atamamisken yazdıklarını okurken gözlerim doldu.Bugün sıkıntımı unutmak için öyle bir işe verdim ki kendimi inan şimdi uzandim. Çünkü boş kalınca yine bir boşluğa düşüp daha fazla üzülmek istemiyorum.Canim benim bizler burda birbirimize yoldaş olduk.Birbirimizi sadece bizler anladık,başkalarının bu kadar bizim yaşadıklarımızi anlayabilmesi zaten çok zor.Allah hepinizin senin de güzel gönlünüze göre versin.İnşallah birgün hepimiz burda mutluluklarimizi paylaşırız.İnşallah o gün de uzak olmasın hayirlisiyla yakınımizda bizi bekliyor olsun.

Insallah canim.ilk tedavimde bende hemen olur sandim.normal yolla gebe kaldim hemen olur dedim.ama tup bebek farkli gercekten 4.tedavimden sonra elimde koca bir hic.belki tesaduf..belki sans...ama birgun allah nasip edecek sana.bana hepimize....
Canim senin de doğal yoldan oluyordu değil mi?Öyleyse peki seninki neden 4 denemede de olmadı. Drun ne demişti?

Canim rabbim yardımcın olsun bir mucize olsun ve bebeğinle ilgili çok güzel haberler alarak dönersin inşallah..

deepliner

Mervecim seni en iyi biz anlarız. Zaten sen doğru yolu bulmışsun, iki kürtajımdan sonra çok ağladım yıkıldım gene olmadı neden diye, milletin bi hamile kaldığını duyardım biöde doğurduğunu, meğersem Rabbimin bi nasip etmeme hediyesi varmış, hep deriz ya şer görünende hayır hayır görünende şer vardır diye biz bilemeyiz, nitekim de öyleymiş eğer Melek'lerime hamileliklerim devam etseydi sakat 3 çocuğum olabilirdi, demek ki buymuş hayırlı olan...

Emin ol beterin beteri var, doğumda öğrenebilirdin bunu..

Hırs olayına gelince bu hepimizde var, bende şimdi bayram haftası doktoru nasıl ayarlarım, ilaçlarımı Nasıl yaparım derdindeyim.. Düşün artık bir ay bile beklemeye sabrım yok

Arkadaşlar merhaba.pgt yöntemi embriyolardan biyopsi alınması mı oluyor birde embriyo başına mı ücret veriliyor bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba.pgt yöntemi embriyolardan biyopsi alınması mı oluyor birde embriyo başına mı ücret veriliyor bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
Evet canim ücret olarak ta biz pgtye paket fiyati olarak 1000 dolar ödedik.Cgh olursa embriyo başına 250 dolar+KDV ödeyecektik.Ankara'da mikrogen genetik laboratuvarı.

Evet canim ücret olarak ta biz pgtye paket fiyati olarak 1000 dolar ödedik.Cgh olursa embriyo başına 250 dolar+KDV ödeyecektik.Ankara'da mikrogen genetik laboratuvarı.
Can'ım bu işlere yabancıyım kusura bakma çok soru soruyorum.ben acıbademde denemek istiyorum pgt de dahil her şeyi yaptırmak istiyorum bu ikinci denemem olacak.paket fiyatı dediğin embriyoların hepsine ödediğin fiyat mı 1000 dolar.birde acıbadem de pgt yaptıran var mı fiyat ne kadar acaba

Canim yorumunu şimdi gördüm. Evet genelde ilkler tutmuyor..İnşallah benim de seninki gibi ikinci denememde yavrum beni bırakmaz hayırlısıyla.İlki tutmayinca senin drun ne demişti canm?

Canm aklına gelen bütün soruları istediğin kadar sor.Ben bildiğim konularda yardimci olurum.Evet canm pgt ye girecek embriyo sayısı az da olsa çok ta olsa paket fiyat olunca aynı ücreti ödüyorsun.3 embriyom girmişti 1000 dolar ödedik canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…