- 6 Haziran 2016
- 108
- 157
- 53
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.421
dualarımız bebeğin ve seninle....Yok canim suanki son durum sabaha karsi yola cikiyoruz antalyaya . Yarin saat 22:00 de perinatologda olacagiz bi de o bakacak muhtemel teshisi koyacak ve bizi mr a gonderecek sonrasinda norolog bakacak net bisi soylicek . Eskiden doktora giderken heyecandan olurdum simdiyse korkudan artik ama bu korku bambaskaymis. Doktor yine kotu seylerden bahsedecek bence kotu cok kotu dicek ve ben bunlari binlerce kez duyup hala cok uzuldugum icin elimden bisey gelmedigi icin bekleyecegim son karari bize birakacaklar ve maalesef bebegimin hareketlerini hissede hissede onu cennete gonderecegiz sanirim
Evet ben de oyle dusunuyorum surekli . Gercekten bu da bir lutuf belki de . Ama anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam burada hepimiz oyleyiz gerci de. Cok hayal bile kurmayan ben sadece bebegim icin cok hayaller kurdum tum hersey bitiyor yaklasik bir saattir bebegim o kadar kipirdaniyor ki babasi da gordu az once. Dedim ki bunu hissetmek bile o kadar guzel ki insallah bir gun kucagimizda da hissedebiliriz bu hareketleri. Allaha inancim sonsuz allah her isteyene hayirliysa eger bir gun cocuk verecektir diye dusunuyorum. Eger hayirli degilse o bizi bizden daha iyi biliyor. Sadece olmadikca bendeki bu hirs cok artti. Simdiden daha bi dahaki denemeyi dusunuyorum deli olucam bekleme suresi cok fazla diye. Durup durup daliyorim surekli ve tum bunlar benim basima gelmemis gibi hissediyorum . Sakinlestim sanirim onun icin boyle hissediyorum. Sanki beynim durdu ya da dondu uyusmus gibiyim ve tum olablari uzaktan izliyormusum gibi geliyor. Aslinda tum hayatimiz boyle ama insan herseyi kontrol edebildigini saniyor koyu seyler basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu durumu. Ben bu sefer cok inanmistim cok hem de. Allahim sen cok buyuksun yardim etDeep belki bilmesen hasta dogsaydi bebegin ne olacakti hep beterin beterini dusun bak rabbim hayir gostersin sana
Canim ya. Agladim yazini okuyunca.cok moralim bozuk gercekten.bi mucize olsun allahim nolur. Ultrsna grmeden ve yolda surekli ya safi ente safi de karnina dokun .Evet ben de oyle dusunuyorum surekli . Gercekten bu da bir lutuf belki de . Ama anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam burada hepimiz oyleyiz gerci de. Cok hayal bile kurmayan ben sadece bebegim icin cok hayaller kurdum tum hersey bitiyor yaklasik bir saattir bebegim o kadar kipirdaniyor ki babasi da gordu az once. Dedim ki bunu hissetmek bile o kadar guzel ki insallah bir gun kucagimizda da hissedebiliriz bu hareketleri. Allaha inancim sonsuz allah her isteyene hayirliysa eger bir gun cocuk verecektir diye dusunuyorum. Eger hayirli degilse o bizi bizden daha iyi biliyor. Sadece olmadikca bendeki bu hirs cok artti. Simdiden daha bi dahaki denemeyi dusunuyorum deli olucam bekleme suresi cok fazla diye. Durup durup daliyorim surekli ve tum bunlar benim basima gelmemis gibi hissediyorum . Sakinlestim sanirim onun icin boyle hissediyorum. Sanki beynim durdu ya da dondu uyusmus gibiyim ve tum olablari uzaktan izliyormusum gibi geliyor. Aslinda tum hayatimiz boyle ama insan herseyi kontrol edebildigini saniyor koyu seyler basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu durumu. Ben bu sefer cok inanmistim cok hem de. Allahim sen cok buyuksun yardim et
Insallah canim.ilk tedavimde bende hemen olur sandim.normal yolla gebe kaldim hemen olur dedim.ama tup bebek farkli gercekten 4.tedavimden sonra elimde koca bir hic.belki tesaduf..belki sans...ama birgun allah nasip edecek sana.bana hepimize....Sağol canım benim inş senin embriyoların temiz çıkar sana tutunur.Bir sorun olmasa bile 15 kere de denesen olmayınca olmazmis.Drumun söylediği bu..Sonuçtan çok bu konuşma canımı sıktı. Elimde birikimim yok bir şekilde biriktirmeye çalışıp 2.tedaviyi şimdiden düşünmeye başlarken drum yine şansına kalmış vs şeklinde pek umut verici olmayan bir konuşma yapınca korkuyorum ister istemez ben ne zorluklarla hazırlanacam yine tutmazsa diye..
Evet ben de oyle dusunuyorum surekli . Gercekten bu da bir lutuf belki de . Ama anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam burada hepimiz oyleyiz gerci de. Cok hayal bile kurmayan ben sadece bebegim icin cok hayaller kurdum tum hersey bitiyor yaklasik bir saattir bebegim o kadar kipirdaniyor ki babasi da gordu az once. Dedim ki bunu hissetmek bile o kadar guzel ki insallah bir gun kucagimizda da hissedebiliriz bu hareketleri. Allaha inancim sonsuz allah her isteyene hayirliysa eger bir gun cocuk verecektir diye dusunuyorum. Eger hayirli degilse o bizi bizden daha iyi biliyor. Sadece olmadikca bendeki bu hirs cok artti. Simdiden daha bi dahaki denemeyi dusunuyorum deli olucam bekleme suresi cok fazla diye. Durup durup daliyorim surekli ve tum bunlar benim basima gelmemis gibi hissediyorum . Sakinlestim sanirim onun icin boyle hissediyorum. Sanki beynim durdu ya da dondu uyusmus gibiyim ve tum olablari uzaktan izliyormusum gibi geliyor. Aslinda tum hayatimiz boyle ama insan herseyi kontrol edebildigini saniyor koyu seyler basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu durumu. Ben bu sefer cok inanmistim cok hem de. Allahim sen cok buyuksun yardim et
Canim ayakta durmak zorundasin.umarim iyi gelir sonucun.kotude gelse ayakta duracaksin.rabbim kaldirabilecegi yuk verirmis kullarina.butun onlemleri aldin sen.rabbimin yazdiginin otesine gecemiyoruz insallah yavrun saglicaklidirEvet ben de oyle dusunuyorum surekli . Gercekten bu da bir lutuf belki de . Ama anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam burada hepimiz oyleyiz gerci de. Cok hayal bile kurmayan ben sadece bebegim icin cok hayaller kurdum tum hersey bitiyor yaklasik bir saattir bebegim o kadar kipirdaniyor ki babasi da gordu az once. Dedim ki bunu hissetmek bile o kadar guzel ki insallah bir gun kucagimizda da hissedebiliriz bu hareketleri. Allaha inancim sonsuz allah her isteyene hayirliysa eger bir gun cocuk verecektir diye dusunuyorum. Eger hayirli degilse o bizi bizden daha iyi biliyor. Sadece olmadikca bendeki bu hirs cok artti. Simdiden daha bi dahaki denemeyi dusunuyorum deli olucam bekleme suresi cok fazla diye. Durup durup daliyorim surekli ve tum bunlar benim basima gelmemis gibi hissediyorum . Sakinlestim sanirim onun icin boyle hissediyorum. Sanki beynim durdu ya da dondu uyusmus gibiyim ve tum olablari uzaktan izliyormusum gibi geliyor. Aslinda tum hayatimiz boyle ama insan herseyi kontrol edebildigini saniyor koyu seyler basimiza gelmeden anlayamiyoruz bu durumu. Ben bu sefer cok inanmistim cok hem de. Allahim sen cok buyuksun yardim et
Bizimde yeni basliyor pgt ucreti 8000 civarinda tup bebek ucreti daha konusmadik tup bebek ucretleri ne civarda
Canim benim çok çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Bugün duygusalligimi tam atamamisken yazdıklarını okurken gözlerim doldu.Bugün sıkıntımı unutmak için öyle bir işe verdim ki kendimi inan şimdi uzandim. Çünkü boş kalınca yine bir boşluğa düşüp daha fazla üzülmek istemiyorum.Canim benim bizler burda birbirimize yoldaş olduk.Birbirimizi sadece bizler anladık,başkalarının bu kadar bizim yaşadıklarımızi anlayabilmesi zaten çok zor.Allah hepinizin senin de güzel gönlünüze göre versin.İnşallah birgün hepimiz burda mutluluklarimizi paylaşırız.İnşallah o gün de uzak olmasın hayirlisiyla yakınımizda bizi bekliyor olsun.Neler geçiyor ömrümüzde...bu mu geçmeyecek....sen sabırlı ol....evladına sarıl....tabiki geçecek....ölümün bile acısı hafifleyip hayata tutunmuyor muyuz....sevdiklerin yanında....sağlıklısın...bizim de bu dünyada ki sınavımız buymuş....hepimiz farklı şehirlerde farklı insanlarda olsak negatif sonucunu duyunca aynı ateş düşüyor içimize...emek umut çaba. ...boş muydu diyoruz....boş karnımımı okşadım ben şimdi diye soruyoruz belkide....ama hepimiz ayağa kalkmayı da biliyoruz çünkü bizi bağlayanlar var bu dünyada....12 yıl...7deneme... 2 düşük....5 negatif... hepsi geçti hepsi....her bir yaşanmışlık iz bıraktıda geçti....lütfen sadece bizi yaratana dayan....o bizim hayatımızın tümüne hakim....biz sadece aldığımız nefes anına....bedenin ruhun dinlenmeye bir geçsin....ki sen sana yazılan her şeyi zaten biliyorsun....sadece sevdiklerine sarıl....
Canim senin de doğal yoldan oluyordu değil mi?Öyleyse peki seninki neden 4 denemede de olmadı. Drun ne demişti?Insallah canim.ilk tedavimde bende hemen olur sandim.normal yolla gebe kaldim hemen olur dedim.ama tup bebek farkli gercekten 4.tedavimden sonra elimde koca bir hic.belki tesaduf..belki sans...ama birgun allah nasip edecek sana.bana hepimize....
Canim rabbim yardımcın olsun bir mucize olsun ve bebeğinle ilgili çok güzel haberler alarak dönersin inşallah..Yok canim suanki son durum sabaha karsi yola cikiyoruz antalyaya . Yarin saat 22:00 de perinatologda olacagiz bi de o bakacak muhtemel teshisi koyacak ve bizi mr a gonderecek sonrasinda norolog bakacak net bisi soylicek . Eskiden doktora giderken heyecandan olurdum simdiyse korkudan artik ama bu korku bambaskaymis. Doktor yine kotu seylerden bahsedecek bence kotu cok kotu dicek ve ben bunlari binlerce kez duyup hala cok uzuldugum icin elimden bisey gelmedigi icin bekleyecegim son karari bize birakacaklar ve maalesef bebegimin hareketlerini hissede hissede onu cennete gonderecegiz sanirim
Sanki sağlıklı embriyo bulunamıyorduCanim senin de doğal yoldan oluyordu değil mi?Öyleyse peki seninki neden 4 denemede de olmadı. Drun ne demişti?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bundan sonra..Sanki sağlıklı embriyo bulunamıyordu
Evet canim ücret olarak ta biz pgtye paket fiyati olarak 1000 dolar ödedik.Cgh olursa embriyo başına 250 dolar+KDV ödeyecektik.Ankara'da mikrogen genetik laboratuvarı.Arkadaşlar merhaba.pgt yöntemi embriyolardan biyopsi alınması mı oluyor birde embriyo başına mı ücret veriliyor bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
Can'ım bu işlere yabancıyım kusura bakma çok soru soruyorum.ben acıbademde denemek istiyorum pgt de dahil her şeyi yaptırmak istiyorum bu ikinci denemem olacak.paket fiyatı dediğin embriyoların hepsine ödediğin fiyat mı 1000 dolar.birde acıbadem de pgt yaptıran var mı fiyat ne kadar acabaEvet canim ücret olarak ta biz pgtye paket fiyati olarak 1000 dolar ödedik.Cgh olursa embriyo başına 250 dolar+KDV ödeyecektik.Ankara'da mikrogen genetik laboratuvarı.
Canim yorumunu şimdi gördüm. Evet genelde ilkler tutmuyor..İnşallah benim de seninki gibi ikinci denememde yavrum beni bırakmaz hayırlısıyla.İlki tutmayinca senin drun ne demişti canm?Hayat Canım bende çok ümitliydim sanki senin için .. Ama nasipten öteye gidilmiyor.. Neyse ki bi tane koklayacağın kuzucuğun var..Allah acısını göstermesin..ama ilk tedaviler tutunmuyo sanki .. Benimde öyle olmuştu hatırlarsan.. Allah hepimize hayırlısını versin canım
Canm aklına gelen bütün soruları istediğin kadar sor.Ben bildiğim konularda yardimci olurum.Evet canm pgt ye girecek embriyo sayısı az da olsa çok ta olsa paket fiyat olunca aynı ücreti ödüyorsun.3 embriyom girmişti 1000 dolar ödedik canm.Can'ım bu işlere yabancıyım kusura bakma çok soru soruyorum.ben acıbademde denemek istiyorum pgt de dahil her şeyi yaptırmak istiyorum bu ikinci denemem olacak.paket fiyatı dediğin embriyoların hepsine ödediğin fiyat mı 1000 dolar.birde acıbadem de pgt yaptıran var mı fiyat ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?