- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.441
Çok teşekkür ederim Can'ım cevabın için inşallah rabbim bu denemen de yüzünü güldürür hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canımCanm aklına gelen bütün soruları istediğin kadar sor.Ben bildiğim konularda yardimci olurum.Evet canm pgt ye girecek embriyo sayısı az da olsa çok ta olsa paket fiyat olunca aynı ücreti ödüyorsun.3 embriyom girmişti 1000 dolar ödedik canm.
Arkadaşım hoşgeldin uzun zamandır gelmiyordun.. Senin bi tane çocuğun vardı değil mi öyle hatırlıyorum .. Neden geç bulundu ki o kadar mutasyon ve problem neymiş sizde.. Canım eşimin 13.kromozomdan parça kopmuş 4 e yapışmış.. Adetin ilk günü iğnelere başlıyorsun Canım on beşinci gün yumurtalar toplanıyor..transfer benim bir ay sonra oldu.. Dr rahim dinlensin dedi.. Peki senin hamileliklerin doğal yoldan olup düştüler miPanikli sen tedavini nerede yaptirmistin ve sendeki sorun neydi? İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin .Biz de mutasyonumuzun bulunmasi 1 yil sürdü biz tam birakmak üzereyken bulunuverdi çok şukur genetikcimizi ayarladik tup bebek surecine insallah bu adet donemi basliyacagiz tup bebek sureci yumurta toplanana kadar kac gun suruyor ve adetin kacinci günü basliyor
Arkadaşlar selam, ben de fiyat almıştım Cgh için, 1800 dolardı ama 4 embriyo için fiyatıydı diye hatırlıyorum. (Ankara muhterem bahçe )Offf ne kadar pahalı ya.4 embriyo olsa 8 bin dolar yani Turk Lirasi ile 20 bin civari artı tüp bebek ücreti de 5 bin TL desek toplam 25 bin gerek yani.Ne kadar pahalı yaaa
Canim benim drum takdiri ilahi dedi.Bir dahaki deneme için de Allah'in takdiri bilemeyiz,doğal hamile kalıyor olman tüp bebeğin tutacağı anlamına gelmez vs konuştu. Motive edici bişey söylemedi yani ama bildiğim kadarıyla da burda en iyi merkez..Birkaç tanıdığım orda hamile kaldı ancak hiç sorun yokken daha umut verici konuşması gerekmez mi ya da yoksa ben mi yanlış biliyorum?Hayatcım benim dr umda şaşırdı neden olmadı diye...ben hiç rahim filmi çekilmemiştim..İkincide herşeyi yapalım dedim doktor gerek görmesede çektirdim şükür temiz çıktı başka da bişey yapmadık..seninde çekilmişti.. Nasip ikinciyeymiş..
Canım sen hamile kaldın mı bu cgh tedavinden sonra?Arkadaşım hoşgeldin uzun zamandır gelmiyordun.. Senin bi tane çocuğun vardı değil mi öyle hatırlıyorum .. Neden geç bulundu ki o kadar mutasyon ve problem neymiş sizde.. Canım eşimin 13.kromozomdan parça kopmuş 4 e yapışmış.. Adetin ilk günü iğnelere başlıyorsun Canım on beşinci gün yumurtalar toplanıyor..transfer benim bir ay sonra oldu.. Dr rahim dinlensin dedi.. Peki senin hamileliklerin doğal yoldan olup düştüler mi
yani benimde 4-5 emriyo çıkıyor yumurta sıkıntım var zaten, ama eğer ücret 1800 dolar ise düşündüğüm gibi değilmiş ya toplamda o zaman 15 bini falan bulur cgh li tüp belek ücretimArkadaşlar selam, ben de fiyat almıştım Cgh için, 1800 dolardı ama 4 embriyo için fiyatıydı diye hatırlıyorum. (Ankara muhterem bahçe )
Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuzyani benimde 4-5 emriyo çıkıyor yumurta sıkıntım var zaten, ama eğer ücret 1800 dolar ise düşündüğüm gibi değilmiş ya toplamda o zaman 15 bini falan bulur cgh li tüp belek ücretim
Arkadaşım ben bu konuda en az bilgiye sahip kişilerden biriyim, muhtemelen diğer arkadaşlar biliyordur.Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
Canim benim de geçen günlerde aklimdan geciyordu diğer embriyolarına cgh yaparsın diye.Yapabilirsin diye biliyorum ama tam emin de değilim. Genetikcini arayıp sorsan canm?Siz ne yaptınız canım dra göründün mü?Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
Simdi yoldayiz antalyaya gidiyoruz aksam randevu yarin da muhtemelen mr cekilcem bakalim. Embriyologa istanbula gidince soriim en iyisiCanim benim de geçen günlerde aklimdan geciyordu diğer embriyolarına cgh yaparsın diye.Yapabilirsin diye biliyorum ama tam emin de değilim. Genetikcini arayıp sorsan canm?Siz ne yaptınız canım dra göründün mü?
Evet canm sor daha sağlıklı cevap alırsın. İnşallah muayene ve mr sonucun da temiz gelir.Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhh. .Simdi yoldayiz antalyaya gidiyoruz aksam randevu yarin da muhtemelen mr cekilcem bakalim. Embriyologa istanbula gidince soriim en iyisi
Donmuslara ptg yapiliyosa chgde yapilir bence ama zatwn o emriyoarala bi jere pgt yapilmis belkide bidaha biopsi alma cokta saglikli olmaz doktorunla gorus bakalim ne dicekBenim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
Embriyologu aradim az once ama suan isi varmis gun icinde donecek bakalimmne diyecek .Donmuslara ptg yapiliyosa chgde yapilir bence ama zatwn o emriyoarala bi jere pgt yapilmis belkide bidaha biopsi alma cokta saglikli olmaz doktorunla gorus bakalim ne dicek
Chg ve pgt arasında ne fark var Can'ım bende araştırıyorumHayirlisi olsun deep ama haklisin chgde bak ne kadar ugrasiyoruz ama sonra yarim yaptiriyoruz herseyi bak drkumut aekadasin ptgden gecti emriyolari chgden gecemedi bu yuzden oluyosa chg olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?