Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayatcım benim dr umda şaşırdı neden olmadı diye...ben hiç rahim filmi çekilmemiştim..İkincide herşeyi yapalım dedim doktor gerek görmesede çektirdim şükür temiz çıktı başka da bişey yapmadık..seninde çekilmişti.. Nasip ikinciyeymiş..

Çok teşekkür ederim Can'ım cevabın için inşallah rabbim bu denemen de yüzünü güldürür hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım

Panikli sen tedavini nerede yaptirmistin ve sendeki sorun neydi? İnsallah bebegini saglikla kucagina alirsin .Biz de mutasyonumuzun bulunmasi 1 yil sürdü biz tam birakmak üzereyken bulunuverdi çok şukur genetikcimizi ayarladik tup bebek surecine insallah bu adet donemi basliyacagiz tup bebek sureci yumurta toplanana kadar kac gun suruyor ve adetin kacinci günü basliyor

Arkadaşım hoşgeldin uzun zamandır gelmiyordun.. Senin bi tane çocuğun vardı değil mi öyle hatırlıyorum .. Neden geç bulundu ki o kadar mutasyon ve problem neymiş sizde.. Canım eşimin 13.kromozomdan parça kopmuş 4 e yapışmış.. Adetin ilk günü iğnelere başlıyorsun Canım on beşinci gün yumurtalar toplanıyor..transfer benim bir ay sonra oldu.. Dr rahim dinlensin dedi.. Peki senin hamileliklerin doğal yoldan olup düştüler mi

Evet canim dogru ilki normal cok şukur ikinci 10 haftalik düstu ucuncu dogdu ama 3 aylik vefat etti tek gen hastaligindan bizim mutasyon bulunamadi dogru yere gidince bulundu yurt disinda 2 ayda geldi cok sukur eşimde cok isteķli degildi ama şimdi basliyoruz insallah uzun suredir foruma girmiyordum birakmis gibiydik ama bulununca hizlica basladik insallah

Offf ne kadar pahalı ya.4 embriyo olsa 8 bin dolar yani Turk Lirasi ile 20 bin civari artı tüp bebek ücreti de 5 bin TL desek toplam 25 bin gerek yani.Ne kadar pahalı yaaa
Arkadaşlar selam, ben de fiyat almıştım Cgh için, 1800 dolardı ama 4 embriyo için fiyatıydı diye hatırlıyorum. (Ankara muhterem bahçe )

Canim benim drum takdiri ilahi dedi.Bir dahaki deneme için de Allah'in takdiri bilemeyiz,doğal hamile kalıyor olman tüp bebeğin tutacağı anlamına gelmez vs konuştu. Motive edici bişey söylemedi yani ama bildiğim kadarıyla da burda en iyi merkez..Birkaç tanıdığım orda hamile kaldı ancak hiç sorun yokken daha umut verici konuşması gerekmez mi ya da yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Canım sen hamile kaldın mı bu cgh tedavinden sonra?

Arkadaşlar selam, ben de fiyat almıştım Cgh için, 1800 dolardı ama 4 embriyo için fiyatıydı diye hatırlıyorum. (Ankara muhterem bahçe )
yani benimde 4-5 emriyo çıkıyor yumurta sıkıntım var zaten, ama eğer ücret 1800 dolar ise düşündüğüm gibi değilmiş ya toplamda o zaman 15 bini falan bulur cgh li tüp belek ücretim

yani benimde 4-5 emriyo çıkıyor yumurta sıkıntım var zaten, ama eğer ücret 1800 dolar ise düşündüğüm gibi değilmiş ya toplamda o zaman 15 bini falan bulur cgh li tüp belek ücretim
Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz

Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
Canim benim de geçen günlerde aklimdan geciyordu diğer embriyolarına cgh yaparsın diye.Yapabilirsin diye biliyorum ama tam emin de değilim. Genetikcini arayıp sorsan canm?Siz ne yaptınız canım dra göründün mü?

Simdi yoldayiz antalyaya gidiyoruz aksam randevu yarin da muhtemelen mr cekilcem bakalim. Embriyologa istanbula gidince soriim en iyisi

Donmuslara ptg yapiliyosa chgde yapilir bence ama zatwn o emriyoarala bi jere pgt yapilmis belkide bidaha biopsi alma cokta saglikli olmaz doktorunla gorus bakalim ne dicek

Hayirlisi olsun deep ama haklisin chgde bak ne kadar ugrasiyoruz ama sonra yarim yaptiriyoruz herseyi bak drkumut aekadasin ptgden gecti emriyolari chgden gecemedi bu yuzden oluyosa chg olsun

Hayirlisi olsun deep ama haklisin chgde bak ne kadar ugrasiyoruz ama sonra yarim yaptiriyoruz herseyi bak drkumut aekadasin ptgden gecti emriyolari chgden gecemedi bu yuzden oluyosa chg olsun
Chg ve pgt arasında ne fark var Can'ım bende araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…