- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.461
Pgt de belli kromozomlara bakiliyor cgh de tum kromozomlara bakiliyor
Doktorlara gore de kromozomsal degil ama bu hastalik cok nadir oldugu icin arastirmak istiyorlar acaba kromozomlardan mi kaynakli diye. Bu arada ablam da normal denemisti ya seninki gibi amniyosentez sonucu temiz cikti. Herkese umut olsun ..Cnm senin şuanki durumun kromozomsal değil bence. Cgh olsada yine allah korusun olabilir. Drlar ne diyor bu konuda?
Vardi herkesin haberi vardi bir ay once soylemistim artik 4 ayi atlattim diye. Keske soylemeseydimDeep. Senin hamileliginden kimsenin haneri yoktu dimi
Tam olarak kac haftalik canimVardi herkesin haberi vardi bir ay once soylemistim artik 4 ayi atlattim diye. Keske soylemeseydim
Canım dr tedaviye başlamadan bize de herşeyi söyledi garantisi yok dedi .. Zaten hayatta neyin garantisi var ki .. Tutmayabilir tutsada da düşebilir dedi baştan .. Ben üç ayı zor geçirdim düşer diye.. Bundan sonrasınında garantisi yok allahım saklasın beklesin..Canim benim drum takdiri ilahi dedi.Bir dahaki deneme için de Allah'in takdiri bilemeyiz,doğal hamile kalıyor olman tüp bebeğin tutacağı anlamına gelmez vs konuştu. Motive edici bişey söylemedi yani ama bildiğim kadarıyla da burda en iyi merkez..Birkaç tanıdığım orda hamile kaldı ancak hiç sorun yokken daha umut verici konuşması gerekmez mi ya da yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Canım ilk tedavim tutunmadı ikinci de hamile kaldım çok şükürCanım sen hamile kaldın mı bu cgh tedavinden sonra?
22. Haftadayim canimTam olarak kac haftalik canim
Evet canim ama pgt yapildigi icin emin degilim benim merkezi arayip embriyologla konustum benimle ilgilenen embriyolog ayrilmis baska biri gelmis ozcan diye o da ben bi genetik hocasoyla gorusiim ama emin degilim dedi kim emin olacak ya. Ben arastira arastira daha net bilgiler ogreniyorum adam embriyolog bunu nasil bilmez ben bi gorusiim iki uc kisiyle dedi tamam dedim. Karar yine sizin olur ama dio tabiki bizim dedim parayi ben vericem ama olur mu olmaz mi siz bana bisi aoyleyin dedim kapattim haber verecek bakalimDeep dondurulmuşlara chg yapılıyor CNm.. Benim dokuz taneyi dondurmuşlardı.. Ama senin pgt yapıldı bir daha yaparlarmı bilmiyorum cnm
Doktorlara gore de kromozomsal degil ama bu hastalik cok nadir oldugu icin arastirmak istiyorlar acaba kromozomlardan mi kaynakli diye. Bu arada ablam da normal denemisti ya seninki gibi amniyosentez sonucu temiz cikti. Herkese umut olsun ..
Pes etmek degil de bu hastaligi arastirinca kesinlikle herhangi bir doguma rastlanmamis. Kromozomal bisi de degilmis gelisimle ilgiliymis onun icin de korkuyorum isteCnm ben ablan içinde senin içinde hep olumlu şryler hissediyorum en başından beri sana hep söyledim. Ama sen çok çabuk pes ettin. Seni anlıyorum ama ben o hatayı yaptım. Lütfen senden çok rica ediyprum olumlu şeyler olacağına inandır kendini ve bebeğine sahip çık. Çünkü bu haftalarda çok bulgu çıkıyor ilerledikçe kapanıyor bu bulgular. Bak seninde amniyon temiz çıkacak göreceksin Allahın izni ile. Ama bu birazda seninle ilgili. İçini ferah tut cnm.
Pes etmek degil de bu hastaligi arastirinca kesinlikle herhangi bir doguma rastlanmamis. Kromozomal bisi de degilmis gelisimle ilgiliymis onun icin de korkuyorum iste
Tedavi icin beyindeki hasarlarla ilgili tedavi olmaz dediler . Olsa da basarili olmasi cok zor dedilerCnm daha teşhis yokki. Belki geliştikçe yok olacak? Olamaz mıymış?
Burdaki birçok insan senin ve bebeğiniz için dua ediyor...Yaradana sığın....dua edelim....Tedavi icin beyindeki hasarlarla ilgili tedavi olmaz dediler . Olsa da basarili olmasi cok zor dediler
Herkese cok ama cok tesekkur ederim hepinizden allah razi olsun. Allah herkese hepimize en yakin zamanda saglikli bebisler versin insallah ben de surekli sizlere dua ediyorum.Burdaki birçok insan senin ve bebeğiniz için dua ediyor...Yaradana sığın....dua edelim....
Doğum sonrası detayliyi ilk defa duyuyorum bu anne icin mi?Ben 13,17 ve 22. Haftalarda 3 kez detaylı ultrason yaptırdım. 13 ve 22 çok uzun sürdü.17 de baktı ve amniyo yaptı. İllaki ölümcül vaka olacak diye birşey yok arkadaşlar, doğum sonrası önlem veya tedavi içinde detaylı ultrason muhakkak yaptırın bence.
Canım benim aklim sendeydi dün bütün gün elektrikler yoktu şimdi girdim.o kadar çok üzgünüm ki, çok inanmıştım, ama herşeyde bir hayır vardır lutfen kendini bırakma.senin embriyolar PGT den hemde CGH den geçmemiş miydi.Merak edenler için söylüyorum kan testi sonucum negatifHayırlısı olsun ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?