- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.481
Birsey olmaz canim hiç kafanı takmakızlar günaydın ben çok kötüyüm ya bu gece demir ilacımı içeceğime yanlışlıkla eşimin migren ilacını içmişim doktorumu aradım endişelenme yapacak birşey yok şuan dedi ama ben stresten ölcem
O zaman genelde drlarin açıklaması bu şekilde oluyor.Yoksa benim gittiğim merkez mi sadece böyle düşünüyor diye üzülmüştüm.Merkez iyi bir yer diye biliyorum ama pgt olunca tutunma şansı azalıyor mu acaba?Ne yapmam gerekir sence bir fikrin var mı canm?Canım dr tedaviye başlamadan bize de herşeyi söyledi garantisi yok dedi .. Zaten hayatta neyin garantisi var ki .. Tutmayabilir tutsada da düşebilir dedi baştan .. Ben üç ayı zor geçirdim düşer diye.. Bundan sonrasınında garantisi yok allahım saklasın beklesin..
Sağol canım çok teşekkür ederim.Cgh değil pgt den geçti canm.Bir sonraki tedavim olumsuz olacak diye şimdiden endişe etmeye başladım.Sürekli tedavi görecek kadar maddi manevi gücümüz yok.2.tedavi için nasıl denklestiririm diye hesap yapmaya başladım.Ayrıca pgt için birikim yapabilsem cgh için çok zor toparlarım.Çünkü Eylül gibi yine denemek istiyorum ama sonucu inşallah olumlu olur.Canım benim aklim sendeydi dün bütün gün elektrikler yoktu şimdi girdim.o kadar çok üzgünüm ki, çok inanmıştım, ama herşeyde bir hayır vardır lutfen kendini bırakma.senin embriyolar PGT den hemde CGH den geçmemiş miydi.
Bahçeci ve memorial diye biliyorum ben.Arkadaşlar İstanbulda CGH yöntemini yapan en iyi ekip ve hastane hangisi sizce??? Eşimde resiprokal trnaslokasyon var bu arada. Şansımız ne onuda bilmiyorum.
Ben embriyolarin dondur cozdur işlemlerinde zarar gördüğünü düşünmüyorum, sizde sadece PGT yapıldıysa demekki yetersiz kalmış Bir sonraki nde tabi ki (doktorunuzda soyler bence) cgh yapilmali ki beklenen kromozomlar haricinde engel başka birşeyler var demek ki.maddi ve manevi tabiki çok zor ne paralar dokuyoruz ne umutlar bağlıyoruz,birde doktorun mu embriyolog mu bilmiyorum sana bu kadar olumsuz konuşması çok ama çok yalnış, ne olursa olsun moral vermesi lazım , oysa umudunu kırmaya çalışmış gibi. Ama bildigim birsey de ilk tüp bebeklerde tutunmama daha yuksekmis alınan ilac igne vs yüzünden, ama ikinci de oran dahada yükseliyor diye biliyorum.sen hiçbir zaman umudunu asla kaybetme olmaz diye birsey yok.yalnız merkezini bence değiştir, eğer eylülde ıstanbul gibi bir ihtimaliniz olursa bilinen yüksek olumlu bir yere gidersiniz, o aşamada bende elimden geleni yaparım.Sağol canım çok teşekkür ederim.Cgh değil pgt den geçti canm.Bir sonraki tedavim olumsuz olacak diye şimdiden endişe etmeye başladım.Sürekli tedavi görecek kadar maddi manevi gücümüz yok.2.tedavi için nasıl denklestiririm diye hesap yapmaya başladım.Ayrıca pgt için birikim yapabilsem cgh için çok zor toparlarım.Çünkü Eylül gibi yine denemek istiyorum ama sonucu inşallah olumlu olur.
Ben fiyatları bilmiyorum ama bazı yerler paket ,bazı yerlerde adet üzerinden fiyatlandiriyormus.Arkadaşlar merhaba.pgt yöntemi embriyolardan biyopsi alınması mı oluyor birde embriyo başına mı ücret veriliyor bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
Bildiğim kadarıyla yapılıyor.3 dondurulmuş embriyonun olmasına da çok sevindim.Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
İnşallah canımBirsey olmaz canim hiç kafanı takma
Can'ım 5. Günse hücre alıp bi daha donduruyorlar ama önermiyorlar bu kadar dondur - çözdürBenim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
Doğum sonrası detayliyi ilk defa duyuyorum bu anne icin mi?
Tedavi icin beyindeki hasarlarla ilgili tedavi olmaz dediler . Olsa da basarili olmasi cok zor dediler
Çok çok teşekkür ederim canım ilgin den dolayi.Tüp bebek merkezleri konusunda hiç fikrim yok ne yazık ki?Bu tedaviye de gözüm kapalı girdim merkez iyi de pgt li tüp bebek olunca başarı oranı düşüyor mu hiç fikrim yok.Dru arayıp düşüncemi paylaşsam diyorum.Hani motive edici bir konuşma yapılmadığını güzel bir dille söylesem bilmiyorum olur mu?İnan ki bu tedavi konusunda halâ çok acemiyim.Diğer arkadaşlar da merkezimi değiştirmem konusunda fikrini belirtti ama böyle düsünmenizdeki neden tam olarak ne inan belki de burdaki birçok arkadaş kadar bilgim yok.İstanbul desek ònerecegin merkez var mı? Hoş oraya gitmemiz de zor çünkü tedaviye sürecimiz iki ayı bulacak diye tahmin ediyorum embriyoların pgtye girmesi falan derken diğer adetimi beklicem. Orda kalacağım yer yok..Şimdiden araştırıp sağlam adın atmak istiyorum ama tökezlerim diye de korkuyorum.Ben embriyolarin dondur cozdur işlemlerinde zarar gördüğünü düşünmüyorum, sizde sadece PGT yapıldıysa demekki yetersiz kalmış Bir sonraki nde tabi ki (doktorunuzda soyler bence) cgh yapilmali ki beklenen kromozomlar haricinde engel başka birşeyler var demek ki.maddi ve manevi tabiki çok zor ne paralar dokuyoruz ne umutlar bağlıyoruz,birde doktorun mu embriyolog mu bilmiyorum sana bu kadar olumsuz konuşması çok ama çok yalnış, ne olursa olsun moral vermesi lazım , oysa umudunu kırmaya çalışmış gibi. Ama bildigim birsey de ilk tüp bebeklerde tutunmama daha yuksekmis alınan ilac igne vs yüzünden, ama ikinci de oran dahada yükseliyor diye biliyorum.sen hiçbir zaman umudunu asla kaybetme olmaz diye birsey yok.yalnız merkezini bence değiştir, eğer eylülde ıstanbul gibi bir ihtimaliniz olursa bilinen yüksek olumlu bir yere gidersiniz, o aşamada bende elimden geleni yaparım.
Sizdeki sorun neydi canım?Benim doktorum hem pgt hem cgh yapılınca embriyolara ağır geliyor ve tutunma çok zorlaşıyor diye açıklama yapmıştı..
Allahım ol derse oluyor 40.000 üstü para harcadık sonuç sıfır
Bizim gibi tek gen hastalığı mi oluyor sizinki de canm?Kistik fibrozis taşıyıcısıyız genetik hastalık
Evet aynen canımBizim gibi tek gen hastalığı mi oluyor sizinki de canm?
Anladım canım doğal gebelikte sorun olmayacağını bilsem bir kere daha denerdim ama korkuyorum.Hayırlısi inşallah..Evet aynen canım
İnşallah canım hayırlısıyla güzel kapılar açılsın bizede..Anladım canım doğal gebelikte sorun olmayacağını bilsem bir kere daha denerdim ama korkuyorum.Hayırlısi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?