Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

O zaman genelde drlarin açıklaması bu şekilde oluyor.Yoksa benim gittiğim merkez mi sadece böyle düşünüyor diye üzülmüştüm.Merkez iyi bir yer diye biliyorum ama pgt olunca tutunma şansı azalıyor mu acaba?Ne yapmam gerekir sence bir fikrin var mı canm?

Sağol canım çok teşekkür ederim.Cgh değil pgt den geçti canm.Bir sonraki tedavim olumsuz olacak diye şimdiden endişe etmeye başladım.Sürekli tedavi görecek kadar maddi manevi gücümüz yok.2.tedavi için nasıl denklestiririm diye hesap yapmaya başladım.Ayrıca pgt için birikim yapabilsem cgh için çok zor toparlarım.Çünkü Eylül gibi yine denemek istiyorum ama sonucu inşallah olumlu olur.

Ben embriyolarin dondur cozdur işlemlerinde zarar gördüğünü düşünmüyorum, sizde sadece PGT yapıldıysa demekki yetersiz kalmış Bir sonraki nde tabi ki (doktorunuzda soyler bence) cgh yapilmali ki beklenen kromozomlar haricinde engel başka birşeyler var demek ki.maddi ve manevi tabiki çok zor ne paralar dokuyoruz ne umutlar bağlıyoruz,birde doktorun mu embriyolog mu bilmiyorum sana bu kadar olumsuz konuşması çok ama çok yalnış, ne olursa olsun moral vermesi lazım , oysa umudunu kırmaya çalışmış gibi. Ama bildigim birsey de ilk tüp bebeklerde tutunmama daha yuksekmis alınan ilac igne vs yüzünden, ama ikinci de oran dahada yükseliyor diye biliyorum.sen hiçbir zaman umudunu asla kaybetme olmaz diye birsey yok.yalnız merkezini bence değiştir, eğer eylülde ıstanbul gibi bir ihtimaliniz olursa bilinen yüksek olumlu bir yere gidersiniz, o aşamada bende elimden geleni yaparım.

Çok çok teşekkür ederim canım ilgin den dolayi.Tüp bebek merkezleri konusunda hiç fikrim yok ne yazık ki?Bu tedaviye de gözüm kapalı girdim merkez iyi de pgt li tüp bebek olunca başarı oranı düşüyor mu hiç fikrim yok.Dru arayıp düşüncemi paylaşsam diyorum.Hani motive edici bir konuşma yapılmadığını güzel bir dille söylesem bilmiyorum olur mu?İnan ki bu tedavi konusunda halâ çok acemiyim.Diğer arkadaşlar da merkezimi değiştirmem konusunda fikrini belirtti ama böyle düsünmenizdeki neden tam olarak ne inan belki de burdaki birçok arkadaş kadar bilgim yok.İstanbul desek ònerecegin merkez var mı? Hoş oraya gitmemiz de zor çünkü tedaviye sürecimiz iki ayı bulacak diye tahmin ediyorum embriyoların pgtye girmesi falan derken diğer adetimi beklicem. Orda kalacağım yer yok..Şimdiden araştırıp sağlam adın atmak istiyorum ama tökezlerim diye de korkuyorum.

Benim doktorum hem pgt hem cgh yapılınca embriyolara ağır geliyor ve tutunma çok zorlaşıyor diye açıklama yapmıştı..
Allahım ol derse oluyor 40.000 üstü para harcadık sonuç sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…