Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim adet erken geliyor sanırım mecburi Ağustosa kaldım yaa ama en azından bir hafta erken :)

Vardır bir hayır ne diyeyim

Bende bazen o cesaret gelmiyor değil ama durduruyorım kendimi
Canım neden hemen başlamıyorsun tedaviye
Eşimin memleketine gidicez cuma günü Bayram'da Oralarda olucaz, iğneler kontrol maalesef imkansız orda. Kısmet böyleymiş

Bende bazen o cesaret gelmiyor değil ama durduruyorım kendimi

Eşimin memleketine gidicez cuma günü Bayram'da Oralarda olucaz, iğneler kontrol maalesef imkansız orda. Kısmet böyleymiş
Hayırlısı olsun Canım geç olsun güç olmasın inşallah .. Yalnız deep ye gelemedi aklım onda..

Kizlar iyi geceler yazmamayim dedim ama merak ediyorsunuz biliyorum. Netlesen bi hastalik var onun disinda bir tane daha beyinde bi problem var ama o netlesmedi. Yalnis bililen hastalik biel ozurlu olmasi demekmis. Hayirlisi artik bundan sonrasi aradtirma olacak yarin yine mr a giricez sonra daha net bir teshis alacagiz norolog ve genetikciden. Bu hafta bebegimle vedalasacagiz maalesef. Cok fazla hastalik cikti cunku ve dogsa bile yasayamazmis. Bana dua edin lutfen bir an once atlayabileyim. Suan sanirim soktayim ve sakinim . Sanki benim basima gelmemis gibi hissediyorum. Allah hickimseye boyle bisi vermesin. Lutfen sizler de olumlu seyler dusunun beni daha fazla dusunmeyin. Hamisler uzulmeyin . Tedavi bekleyenler lutfen korkmayin binde bir olan bisiymis bu biliyorum birinin basina bisi gelince korkuyoruz ben de oyleyim ama lutfen olunlu seyler dusunun. Herseyin hayirlisiymis allahin sevdigi kuluymusum belki de acimis ya yasasaydi ve hasta oluo oyle olseydi diye dusunuyorum sadece aci cektirmek istemiyorum . Insallah kimse buna mecbur olmaz. Herkese iyi geceler . Dualarim hepinizle.

deepliner
Söyleyecek cok fazla söz yok sözün bittiği yer belkide ... Ama her son daha iyi baslangıclar için olsun mervem seninle konustuklarımız lütfen aklından cıkmasın gün gelicek bizde burdan müjdeli haberlerimizi verip bebeklerimizi alıcaz kucagımıza allahım yardımcın olsun güzel arkadasım ...

Arkadaşım İnan kendim miş gibi üzüldüm kendimi ağlamaktan alıkoyamıyorum..Allah sabır versin size.. Bir daha göstermesin sana hiçkimseye ..Allah yardımcın olsun Canım..inşallah zorluk çekmeden atlatırsın bu süreci..

Şimdi öncelikle neden herkes merkezini değiştir demiş onu soyliyim,ben ve burdaki birçok arkadasa transfer öncesi embriyon ne kadar kaliteli olursa olsun hamileliğiniz tabiki garanti diyemeyiz diyorlar ki bu çok doğru insanin da elinden gelen bir yere kadar, doktordu embriyologtu genetikciydi elinden geleni yapar ama asla tamam bu is sen hamile kalicaksin demez diyemez....böyle bir konusmayada kimse kizmaz morali bozulmaz...ama sen tedavi ol negatif sonuclansin kalksın genetik cin vs sana, zaten garanti değildi, hele ki bu lafa taktım bundan sonraki de olucak diye birsey yok demesi çok çok yalnış.sen başarı elde edemedigin gibi bide hastanın bütün umudunu kırmaya çalış ,bu yalnış bu yüzden herkesin tepkisi hayat cim..zaten böyleleri sadece dr vs olmuşlar insanlık bitmiş...diğer konuya gelince ikincide olmayacak korkusunu at kafa dan aksine daha emin ve tecrübeyle adım atmış olucaksin,sen inanicaksin önce...istanbul da sana onerebilecegim bahceci var benimde tedavi mi gördüğüm yer doktoru mu çok seviyorum çünkü hep pozitif hep olumlu konuştu hep inandi dusuk yaptigimi ogrendigim gun bana sarilip gozyasi doktu ve aynı kişide 3.denemem di.ayrıca memorial iyi diye duydum.

Benim pgt yapilan ve suan dondurucuda bekleyen 3 tane embriyom var ben bu embriyolara cgh yaptirabiliyor muyum biliyor musunuz
evet canım çözüldükten sağlıklıysaylar yapl
Canim kafani bulandirma.tup tedavisi uzun bi surec o yuzden uzak mesafe olmamali bence mesela ben peridan oluyorum ist tasinirken gece 1 de yola ciktigimi bilirim.yakin olmasi onemli.tutunamamasina gelince dondurulmus diye olabilir.kromozomsal olabilir.nasip olmamis olabilir.benim hoca genelde taze oneriyo.ama allah yazinca hepsi oluyo.uzme kendini rahme biraktiktan sonra kimsenin mu
hayat canım kafanı bulandırma.tüp tedavisi uzun bi süreç merkezin yaşadığın yere yakın olması çok önemli bence.ben ist tedavi görüyorum yol masrafı birde manevi yorgunluğu var gece 1 de çıktığım oldu yola çok yorucu oluyor.tutunamamasına gelince dondurulmuş diye olabilir kromozom anomisi olabilir en önemlisi nasip olmamış olabilir.benim hoca taze koymak daha iyi dedi hep ama taze de tutmadı.normal yolla çocuğum oldu tutunamamasını bende hiç düşünmemiştim. ama benim de olmadı.doktora sorduğumda biz labaratuvar ortamında yapıyoruz normal gebeliğe benzemez hemen olmayabilir dedi banada doğasını bozuyoruz parça alıyoruz fln bular hep etmen dedi.onun için bozma moralini en azından acelen yok benim gibi kendini maddi manei toparlayınca tekrar denersin.kromozomlarına gelince evet pgt masraf ama kromozomlarınada baktırmak embriyo başına olduğundan dahada masraf oluyor ben bu tedavide pgt den geçen uyumlu ve sağlıklı embriyolara yaptırdım kromozom testi illa yaptırmak istersen sen de pgt den geçirirsin embriyolarını sağlıklı gelenlere cgh yaptırabilirsin maliyet biraz düşer.ama canım kromozomları normal olsada tutunamayabiliyor.onun için takılma çok.rabbin nasip edecek.ötesi yalan

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende.ama en azından şükür bu tetkiklerde çıktı.ya doğsaydı ve yavruna bir yarımın olmasaydı acılar çekseydi inan yüreğin yanıyor.bende çok yaşadım yavrum gözümün içne baktı ama elimden bişey gelmedi....bilseydim yaparmıydım ona o acıları yaşatmak istermiydim o yaşamasın ben yaşayım.şanslısın.gençsin tekrar denersin her seferinde elbet ki böyle sonuçlanmıycak sınav dünyası hepimizin sınavı başka başka.bak benim yavrum hasta nakil lazım onun için pgt yapıyoruz yavruma her baktığımda utanıyorum.tüp te de senin kadar şanslı değilim her sağlıklı embriyo transfer edilemiyor hla uyumu olması lazım.şükret lütfen üzülme hepimiz sınavdan geçiyoruz rabbim hepimize yardım etsin.verirken rabbim sana sordumuki böyle olmasına kızma o istedi verdi o istedi böyle oldu.kimse müdahale edemiyor

Benim doktorum hem pgt hem cgh yapılınca embriyolara ağır geliyor ve tutunma çok zorlaşıyor diye açıklama yapmıştı..
Allahım ol derse oluyor 40.000 üstü para harcadık sonuç sıfır
canım pgt yapılan parçadan bakılırsa bence bi mahsuru yok ama pgt için ayrı kromozom için ayrı alırsa ewet sıkıntı olabilir.ama pgt parçasından bakılabiliyor

canım pgt yapılan parçadan bakılırsa bence bi mahsuru yok ama pgt için ayrı kromozom için ayrı alırsa ewet sıkıntı olabilir.ama pgt parçasından bakılabiliyor
Doktorum bundan bahsetmedi onun için ayrıca alınır buda kaliteyi çok düşürüyor denediğim hastaların hiçbirinde olumlu sonuç alamadım dedi

Dojtrlarin fikri olumsuz olunca cok degisiyor bence.ben ilk gttgmde doktr kesnlikle pgtsz hamile kalmamam gerektgini anlatrken.enson durumda istersen pgtye gtmeynlernde durumu iyilesme gosterdi onlari koyalim olmazsazaten duser.dusmezse zaten amnyosentez taparz dye degsti.esimde buna cok kizdgi icin dogal yolla denedik zaten canim

Doktrlarn bu durumu yasamasi lazm hslermizi anlamasi icn onlara gore.insanin sadece umuda ihtyaci oluyor.tmm elinden geleni yapms olablrler ama pskoljik olarak bunu aciklarken biraz moral verseler nolurrr.sen merkezini sec doktra cok takilma.hepsi ayni cunku.

Aynen canm dediğin gibi tedavi başından beri ve sonucunda yaptığı konuşma canımı sıktı. Bişey soramiyosun hersey kısmetttt .Ben de bunlara bozuldum.Denedigim zaman gebe kalırken neden iki embriyoya rağmen olmadı bilmiyorum.Ben de çok dikkat etmemiştim bilmiyorum belki onun da etkisi vardır. Söylediğin merkezler aklımda bulunsun ama İstanbul çok zor görünüyor.

Çok teşekkür ederim canım bazi drlar duygusuz bizi anlayamazlar.Ama profosyonel olsun duygusuz olsun diyorum da işte onu da bilemiyoruz.Bu defa iyice araştırmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…