Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm uzak olursa dediğin gibi git gel çok zor olur.Eşim de işini bırakamaz bizimkilere de bişey diyemeyiz saklayacagiz yine çünkü.Taze embriyo olması çok zor canım çünkü pgt cgh ye girip sonuç gelmesi zaman alacağı için herşekilde dondurulmak zorunda.Rabbim bu defa hepimizin yüzüne güler inşallah.Drum alanında çok iyiymiş aslında arastirdigim kadarıyla ama normal tüp bebekte iyiyken pgtli olunca durum değişebilir mi acaba?

Canm ne diyeceğimi bilemiyorum..İnşallah tez zamanda yolun aydınlansın gönlün ferahlasin.Rabbim yardımcın olsun.

deepliner Allahım yardımcınız olsun sen elinden geleni yapıyorsun bu sayfada olupta bebeginin acısını yaşamayan yok gibi bişey seni en iyi biz anlıyoruz bende bebegimë hamileyken hasta olduğunu ogrendigimde kafam bi ara durmus gibiydi hiçbişey ne duyabiliyurdum ne de hissedebiliyirdum Allah büyük O na siginmaktan başka caremiz yok dualarımız seninle

deepliner ....bizim sana söyleyeceğimiz herşeyi sen bizden önce söylemişsin....Rabbim bu mübarek günlerde size hayırlı kapılar açsın inşallah....sabrın dirayetin inşallah sana müjdeli haberlerle döner...

deepliner merve canim, ben seni çok güçlü gördüm Allah daha da guc sabir versin. ınan ne diyeceğimi bilmiyorum bogazim dugum dugum Allah bundan sonraki için yolunu aydinlatsin...
Guclu olmaya calisiyorum baska carem yok etrafimdakileri daha fazla uzmemek icin boyle olmam gerekiyor. Aglayip zirlayinca da bisi degismiyor belki ruh halim hic iyi degil ama dedigin gibi benim basima gelmemis gibi hissediyorum soka girmis de olabilirim hic bilmiyorum gercekten. Bir an once toparlanmam lazim sadece

Allah'ın izniyle toparlanacaksin canm biraz zaman gerekiyor sadece.Burda belki de çoğumuzun başından benzer şeyler geçti ama bir şekilde atlattık kendi yaramızi kendimiz sardik.Allah bir daha hiçbirimize böyle birşey yaşatmasın inşallah..

Kızlarr 1 hafta önce 400 çıkmıştı sonucum (10.günde).dün 9788 çıktı.baya yükselmiş 1 haftada kötü bişi yoktur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…