- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.521
Canm uzak olursa dediğin gibi git gel çok zor olur.Eşim de işini bırakamaz bizimkilere de bişey diyemeyiz saklayacagiz yine çünkü.Taze embriyo olması çok zor canım çünkü pgt cgh ye girip sonuç gelmesi zaman alacağı için herşekilde dondurulmak zorunda.Rabbim bu defa hepimizin yüzüne güler inşallah.Drum alanında çok iyiymiş aslında arastirdigim kadarıyla ama normal tüp bebekte iyiyken pgtli olunca durum değişebilir mi acaba?evet canım çözüldükten sağlıklıysaylar yapl
Canim kafani bulandirma.tup tedavisi uzun bi surec o yuzden uzak mesafe olmamali bence mesela ben peridan oluyorum ist tasinirken gece 1 de yola ciktigimi bilirim.yakin olmasi onemli.tutunamamasina gelince dondurulmus diye olabilir.kromozomsal olabilir.nasip olmamis olabilir.benim hoca genelde taze oneriyo.ama allah yazinca hepsi oluyo.uzme kendini rahme biraktiktan sonra kimsenin mu
hayat canım kafanı bulandırma.tüp tedavisi uzun bi süreç merkezin yaşadığın yere yakın olması çok önemli bence.ben ist tedavi görüyorum yol masrafı birde manevi yorgunluğu var gece 1 de çıktığım oldu yola çok yorucu oluyor.tutunamamasına gelince dondurulmuş diye olabilir kromozom anomisi olabilir en önemlisi nasip olmamış olabilir.benim hoca taze koymak daha iyi dedi hep ama taze de tutmadı.normal yolla çocuğum oldu tutunamamasını bende hiç düşünmemiştim. ama benim de olmadı.doktora sorduğumda biz labaratuvar ortamında yapıyoruz normal gebeliğe benzemez hemen olmayabilir dedi banada doğasını bozuyoruz parça alıyoruz fln bular hep etmen dedi.onun için bozma moralini en azından acelen yok benim gibi kendini maddi manei toparlayınca tekrar denersin.kromozomlarına gelince evet pgt masraf ama kromozomlarınada baktırmak embriyo başına olduğundan dahada masraf oluyor ben bu tedavide pgt den geçen uyumlu ve sağlıklı embriyolara yaptırdım kromozom testi illa yaptırmak istersen sen de pgt den geçirirsin embriyolarını sağlıklı gelenlere cgh yaptırabilirsin maliyet biraz düşer.ama canım kromozomları normal olsada tutunamayabiliyor.onun için takılma çok.rabbin nasip edecek.ötesi yalan
Canm ne diyeceğimi bilemiyorum..İnşallah tez zamanda yolun aydınlansın gönlün ferahlasin.Rabbim yardımcın olsun.Kizlar iyi geceler yazmamayim dedim ama merak ediyorsunuz biliyorum. Netlesen bi hastalik var onun disinda bir tane daha beyinde bi problem var ama o netlesmedi. Yalnis bililen hastalik biel ozurlu olmasi demekmis. Hayirlisi artik bundan sonrasi aradtirma olacak yarin yine mr a giricez sonra daha net bir teshis alacagiz norolog ve genetikciden. Bu hafta bebegimle vedalasacagiz maalesef. Cok fazla hastalik cikti cunku ve dogsa bile yasayamazmis. Bana dua edin lutfen bir an once atlayabileyim. Suan sanirim soktayim ve sakinim . Sanki benim basima gelmemis gibi hissediyorum. Allah hickimseye boyle bisi vermesin. Lutfen sizler de olumlu seyler dusunun beni daha fazla dusunmeyin. Hamisler uzulmeyin . Tedavi bekleyenler lutfen korkmayin binde bir olan bisiymis bu biliyorum birinin basina bisi gelince korkuyoruz ben de oyleyim ama lutfen olunlu seyler dusunun. Herseyin hayirlisiymis allahin sevdigi kuluymusum belki de acimis ya yasasaydi ve hasta oluo oyle olseydi diye dusunuyorum sadece aci cektirmek istemiyorum . Insallah kimse buna mecbur olmaz. Herkese iyi geceler . Dualarim hepinizle.
canım benim pgt parçasından bakıldı tek parça alındı 2 sine de bakıldıDoktorum bundan bahsetmedi onun için ayrıca alınır buda kaliteyi çok düşürüyor denediğim hastaların hiçbirinde olumlu sonuç alamadım dedi
Canm bana sordun galiba..Geçen gün eşim genetikcimizle tekrar görüştü hasta olma ihtimali%25 sadece taşıyıcı olma ihtimali %50 tamamen sağlıklı olma ihtimali yine %25 canmhayat bebeğine aktarma ihtimalin yüzde kaç % 25 falanmı
Guclu olmaya calisiyorum baska carem yok etrafimdakileri daha fazla uzmemek icin boyle olmam gerekiyor. Aglayip zirlayinca da bisi degismiyor belki ruh halim hic iyi degil ama dedigin gibi benim basima gelmemis gibi hissediyorum soka girmis de olabilirim hic bilmiyorum gercekten. Bir an once toparlanmam lazim sadecedeepliner merve canim, ben seni çok güçlü gördüm Allah daha da guc sabir versin. ınan ne diyeceğimi bilmiyorum bogazim dugum dugum Allah bundan sonraki için yolunu aydinlatsin...
Allah'ın izniyle toparlanacaksin canm biraz zaman gerekiyor sadece.Burda belki de çoğumuzun başından benzer şeyler geçti ama bir şekilde atlattık kendi yaramızi kendimiz sardik.Allah bir daha hiçbirimize böyle birşey yaşatmasın inşallah..Guclu olmaya calisiyorum baska carem yok etrafimdakileri daha fazla uzmemek icin boyle olmam gerekiyor. Aglayip zirlayinca da bisi degismiyor belki ruh halim hic iyi degil ama dedigin gibi benim basima gelmemis gibi hissediyorum soka girmis de olabilirim hic bilmiyorum gercekten. Bir an once toparlanmam lazim sadece
Nerde yaptırdın canım doktorun kimcanım benim pgt parçasından bakıldı tek parça alındı 2 sine de bakıldı
Daha önce kimyasal gebeliklerim olmuştu içime şüphe düştü bundada ölelikle bi daha verdim canımEvet yüksek çıkmış ama panik yapma birsey yoktur belkide ikizdir... bir hafts sonra neden tekrar test yaptın ki?
Evet canim hasta olma ihtimali dusukmus.bizim yuzde 60Canm bana sordun galiba..Geçen gün eşim genetikcimizle tekrar görüştü hasta olma ihtimali%25 sadece taşıyıcı olma ihtimali %50 tamamen sağlıklı olma ihtimali yine %25 canm
Memoriol sisliNerde yaptırdın canım doktorun kim
:) evet canım tek transfer olmuştu.bi anda böle fırlayınca korktum canım ya :)Ne güzel işte katlanıyor değerin.. Tek mi transfer olmuştu sanki önceden sormuştum gibi geldi ama unuttum Canım:)
Canm onu neye göre belirliyorlar?Tek genlerde risk hep %25 olmuyor o zaman.Evet canim hasta olma ihtimali dusukmus.bizim yuzde 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?