Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizimde tek gen hastaligi yuzde yetmisbes şans var normal icin ama benimki dogarsa yine ölecek hasta olursa 3, 5 aylik çok zor bir süreç rabbim korusun hepimizi bir daha yaşatmasin.onun için pgt ye başladim.

Allah yardımcıları olsun şifa versin inşallah.Umarim sen de en yakın zamanda hayirlisiyla hayırlı sağlıklı yavrularını kucağına alırsın. Size cvs yapıldı ozaman.Peki canm kaçıncı haftada yapıldı ve kaçıncı haftada farkedilip sonlandirildi?Kimse istemez böyle olsun ama Allah kimseyi çaresiz birakmasin.

Bizimde tek gen hastaligi yuzde yetmisbes şans var normal icin ama benimki dogarsa yine ölecek hasta olursa 3, 5 aylik çok zor bir süreç rabbim korusun hepimizi bir daha yaşatmasin.onun için pgt ye başladim.
Bizim de sağlıklı şansımız %75..Geçen tedavimde 3 embriyodan ikisi sağlıklı gelince acaba şansımız gerçekten yüksek mi diyorum.Amin canm rabbim kimseye yaşatmasın. İlk tedavin mi olacak canm ne aşamadasın şimdi?

Kızlar Merhaba, doktor araştırması devam ediyor bende. Yazın hazır tatile girecekken genetik tanı ile tüp bebek yaptırmak istiyorum. Eşimde Resiprokal trnaslokasyon olduğu için bunu yaptırmak istiyoruz. Şimdiye kadar araştırmalarım sonucu listemde şu hastaneler var;
1-Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi (Bülent Tıraş)
2-Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Bey)
3-Memorial Tüp Bebek Merkezi
4-Fulya Bahçeçi Tüp Bebek Merkezi
Araştırmalarım sonucu bu hastane ve doktorları buldum. Siz bunlardan birinde tedavi gördünüz mü?Yada bilginiz var mı?Hangisini seçmeliyim bilemedim..Brüksel Yücel Bey biraz pahalı emriyo başına 500 dolar dedi. Ama son sistem bir yöntemden bahsettin acgh nin de üstünde bir yöntemmiş. Dr. Yücel Bey'i araştırdım netten, iyi yazanlarda var çok fazla eleştirinleride gördüm. Ne yapacağımı bilemedim ya((

Canım burda memoriali çok okuyoruz .. Allah hayırlı olanı çıkarsın karşına..chg nin üstünde olan yöntem nasılmış ki

Bugun mr cekildim genetik profuyla da gorusme yaptim. Gayet acikladi herseyi. Dogurcam dersen surpriz olur ne kadar hasta olacagini o zaman gorebiliriz dedi ama basit hastaliklar olmaz dedi belki dogmaz olur ya da dogumdan hemen sonra olur dedi. Amniyo sonucun ciksin bi de bebek alindoktan sonra hucre alinsin bakilsin ne varmis bakalim dedi genetik mi kromozomsal mi neymis problem dedi. Her ikisi de kotu tabiki. Yarin imzalar tamamlanacak yarin hasteneye yatis olacak muhtemelen. Hergun daha kotu seyler duyuyorum moralim cok bozuk. Yasamiyor gibiyim . Kromozomsalsa eger dondurulmus embriyolar da sikinti cikabilir. Genetik biseyse eger bir sonraki denemede ne yapilacagi belli degilmis. Sonrasi yok onun icin daha kotu oldum sanirim

Şuan kafan çok karışık sıkıntın henüz çok taze oyüzden sağlıklı düşünemiyorsun canm.Bir toparlan iyileş ondan sonra puzzle in bütün parçaları tek tek yerine oturacak,kafandaki bütün soru isaretleri saglikli ve saglam adimlarla aydinliga kavusacak ve inşallah başarıyla yolunda ilerleyeceksin canm.Şuan ki ruh halini anlıyorum anliyorum ama Allah'in izniyle atlaticaksin inşallah..Bilemezsin belki seneye bu zamanlar karnında sağlıklı bebeğini büyütüyor olacaksın. Olabilir yani neden olmasın. .

Birincisi vucuda ilaçlarla gelen hormonal durumlardan etkilenmesi çok hazırlıklı olmamasi, ikincisi de ilk tedavide doktor da hastasının vücudunu çok iyi bilmiyor ,negatif bir sonuç olunca da araştırılıp ona göre tedavi şekli değiştirilip ona göre pozitif sonuçlar elde ediliyor.

Çalikusuu nerdesin?:))Burda bir cok arkadaş gibi her sorumda sıkıntımda yardimci oluyorsun..Çok teşekkür ederim canm benim.İkinci tedavimi Eylül gibi düşünüyorum geç olmaz değil mi hani vücut yine eski düzenine dönüp tedaviyi kabul etmez gibi bir durum söz konusu olmaz değil mi?

Merhaba, ben bahçecide tedavi gördüm.sadece cgh embriyo başına 350 $ diye biliyorum.hastane den çok memnun kaldim.

Canım normalde maddi sıkıntı olmasa iki ay sonra tekrar başlıyor insanlar ama kolay değil ki maddi manevi boyutu çok ağır,hayır niye gec olsun böyle olumsuz hiçbir düşünceyi kafanda barindirma, benim bildigim ve olması gereken sen, doktoruna eylül gibi başlayacağını söylediğinde o güne kadar vitaminlerle vücudunu hazır tutması olucaktir.

Canm sonuçtan sonra drumla telfda görüştük..Eylül gibi tekrar size gelmek istiyorum dedim tamm dedi ama almam gereken vitaminlerle ilgili bişey söylemedi. İki ay gibi bir zaman var elimizde okadar birikim var mı yok..Ama biraz birikimim var tedaviye yetmicegini bilsekte kendimizi bırakacağız artık yetişmedigi yerde eşim borç alacak biryerlerden.Tabi yine tedavimiz gizli olacak bakalım artik..

Sisli memorialda tedavi goruyorum profesyoneller

Canım sen nerde yasiyor dun, aynı merkeze mi devam edeceksin.rutin hergün aldığın vitamin vs varsa doktoruna sor o zaten soyler.

Canım sen nerde yasiyor dun, aynı merkeze mi devam edeceksin.rutin hergün aldığın vitamin vs varsa doktoruna sor o zaten soyler.
Ben Adana'dayım canm.Adana'nin en iyi merkezi burası. Dışarıda yaptıracak gücümüz yok kardeşim yada yakın akrabam olacakki iki ay orda kalabileyim.O da yok ama bugün merkezi aradım pgt başarı oranını düşürmez dedi. Öyleyse zaten tüp bebekte başarılı olduğunu bildiğim bir yer olduğu için inşallah bizim için de başarılı bir sonuç elde ederiz.Ben bir ara drumu arayıp Eylül ayında düşündüğümü söyleyim ozaman gerekli gördüğü bişey varsa söyler. Geçen gün söyledim ama net değildi hani gelebilirim dedim belki ciddiye almamistir oyüzden..

aynı kararsızlık bende de var bayram sonrası 3. için başlayacağız inşallah
yücel beyin yöntemi neymiş tam olarak

Evet bu yucel bey kim ise merak ettik yontemini bizim icin bi umut dahami doguyor acaba cunki baksaniza hem ptg hem chg emriyoyi zedeliyo dondur cozdur zedeliyo tutunmasinzor oluyo falanda filan yaa gercekten iyi biseyler duymak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…