- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #40.581
Senin merke emriyodan aldiklari biopsiyle hem ptg hem chgmi yapiyo eger oyleyse gercekten merkezin düsünulebilir cunki digerleri iki defa aliyo biopsiyiSisli memorialda tedavi goruyorum profesyoneller
Hayattt canim bence ayni merkezle devam etme cunkin doktorun sana guven vermedi hem baska illere giden cok fazla hem adanada havaalanibvar her saat ucak var istanbul ankara zaten butun merkezler uzaktan gelen hastalari icin yardimci oluyo oyle surekli kalman gerekmiyo takiplerini rahim yumurta bilmem ne boyutlarini adanada bi kadin dogumcu yapar surekli irtibatta olursun gidip gelmeleri en aza indirirsin ...hayat senin trasfer oncesi rahime çizik atildimi veya rahim kalinligina bakildimi hep vucud bi ay dinlendirilmimi sanki senin tedavin cok hizli oldu bitti gibi geldi yaaBen Adana'dayım canm.Adana'nin en iyi merkezi burası. Dışarıda yaptıracak gücümüz yok kardeşim yada yakın akrabam olacakki iki ay orda kalabileyim.O da yok ama bugün merkezi aradım pgt başarı oranını düşürmez dedi. Öyleyse zaten tüp bebekte başarılı olduğunu bildiğim bir yer olduğu için inşallah bizim için de başarılı bir sonuç elde ederiz.Ben bir ara drumu arayıp Eylül ayında düşündüğümü söyleyim ozaman gerekli gördüğü bişey varsa söyler. Geçen gün söyledim ama net değildi hani gelebilirim dedim belki ciddiye almamistir oyüzden..
Canm ben de çok kararsızim ya korkuyorum ikinci tedavim de tutmazsa diye.Canm maddi gücüm de yeterli değil, Istanbul'da hiçbir yeri bilmiyorum hiç gitmedim.Çizik falan atılmadi,kalınlığı enson sanırım 13 mm di. Bir ay sonrasında transfer oldu canm.Hayattt canim bence ayni merkezle devam etme cunkin doktorun sana guven vermedi hem baska illere giden cok fazla hem adanada havaalanibvar her saat ucak var istanbul ankara zaten butun merkezler uzaktan gelen hastalari icin yardimci oluyo oyle surekli kalman gerekmiyo takiplerini rahim yumurta bilmem ne boyutlarini adanada bi kadin dogumcu yapar surekli irtibatta olursun gidip gelmeleri en aza indirirsin ...hayat senin trasfer oncesi rahime çizik atildimi veya rahim kalinligina bakildimi hep vucud bi ay dinlendirilmimi sanki senin tedavin cok hizli oldu bitti gibi geldi yaa
Istanbul'u da genelde tavsiye ediyorlar canm.Ankara nasıl?Ben adiyamandayim ama ankara genartta calisicam bak hem uzak hem yorucu hem para yonden zor olucak ama yakin diye burdaki hicbi merkeze guvenmiyorum hem milat diye bi arkadas vardi oda ankarada yaptirdi uazkti ama ucakla gidip geldi hatta trasfr gunu bile ucaga bindi ve ikizlere hamiş
Canım bende çok ağladım çok üzüldüm ama buda bizim sınavımız.kendini bırakma hemen lütfen.yaşadıkların kolay değil Allahım yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inş.her gecenin bi sabahı vardır elbet o sabahı göreceksin.4 tedavinin hepsinde farklı şeyler öğrendik yeni şeyler duyduk olacak mı olmayacak mı o stres zaten öldürdü insanı.dualarım hepinizle ben o sevinci yaşadım çok şükür sizde yaşarsınız hayırla inş.yer gök duayla bol dua et Rabbim kucağını hayırla doldursun inş bitanem.Çaresizlik nasıl kötü birsey..Az önce ki son yorumumu yazarken annemdeydim.Annem başka şeylerden konuşurken benim tepkisizligim dikkatini çekti neyin var diye sordu ve elimde olmadan ağladım gözyaşlarımı durduramadım.Tedavi gördüğümüzü o da bilmiyor ama bir çocuk getirebilmenin zorluğunu yaşadığımı doğal düşünürsek yine aynı olursa diye korktuğumu belirttim.Çok zor ya çok zor..Çaresizlik ne kötü bilgisiz olmak ne kötü..Hangi dala tutunacagini bilememek ne kötü..Doğru yerde miyim yanlış mı ne yapmam gerekiyor..Dua ediyorum neden olmuyor neden..
Sağol canım benim Allah razı olsun sen de hayirla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah..Sen nerde tedavini gördün ben doğru yerde miyim bilmiyorum onun sıkıntısını yaşıyorum. Merkezle ilgili olumlu seyler de duydum ama arkadaşlar değiştir diyince acaba mi diyorum.Elimden bişey de gelmiyor herkesten saklayıp şehir dışı olsa nasıl gidip gelecegiz maddi manevi çok zor olacak.O yüzden kafam çok karışık..Canım bende çok ağladım çok üzüldüm ama buda bizim sınavımız.kendini bırakma hemen lütfen.yaşadıkların kolay değil Allahım yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun inş.her gecenin bi sabahı vardır elbet o sabahı göreceksin.4 tedavinin hepsinde farklı şeyler öğrendik yeni şeyler duyduk olacak mı olmayacak mı o stres zaten öldürdü insanı.dualarım hepinizle ben o sevinci yaşadım çok şükür sizde yaşarsınız hayırla inş.yer gök duayla bol dua et Rabbim kucağını hayırla doldursun inş bitanem.
Amin canım.ben ilk 2 tedaviyi kayseri memorialde yaptım ama hata yapmışım 2.tedaviyi bile orda yapmam hataydı ama o an bişi bilmiodum ne deseler tamam dedik güvendik.2.de olumsuz olunca kayseri acıbademde devam ettik drum çok iyi güvenilir bi dr.Turgut aydın.cgh için istanbul acıbademe gitti embriyolar.embriyolog hemşireler çok iyiydi onlarında sıcaklığı güven verdi çok şükür canım kısmetimiz bu zamanmış.ankarada ablamlar var ama eşimin gidip gelmesi sorun olurdu kayseride yaşıorum evimde olmam daha rahat oldu benim için.dediğin doğru şehir dışı maddi manevi zor.drunla bi görüşsen bi daha yaptırma imkanım yok bu son şansımız bana o güveni verirseniz burda devam edicem die.ben druma öle demiştim son şansımızdı çünkü.Sağol canım benim Allah razı olsun sen de hayirla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah..Sen nerde tedavini gördün ben doğru yerde miyim bilmiyorum onun sıkıntısını yaşıyorum. Merkezle ilgili olumlu seyler de duydum ama arkadaşlar değiştir diyince acaba mi diyorum.Elimden bişey de gelmiyor herkesten saklayıp şehir dışı olsa nasıl gidip gelecegiz maddi manevi çok zor olacak.O yüzden kafam çok karışık..
Canm dediğin gibi söylicem de yine bilemeyiz dicek.Yani bütün drlar mi böyle ben nerden anlayacağım doğru bir yer olup olmadığını?Amin canım.ben ilk 2 tedaviyi kayseri memorialde yaptım ama hata yapmışım 2.tedaviyi bile orda yapmam hataydı ama o an bişi bilmiodum ne deseler tamam dedik güvendik.2.de olumsuz olunca kayseri acıbademde devam ettik drum çok iyi güvenilir bi dr.Turgut aydın.cgh için istanbul acıbademe gitti embriyolar.embriyolog hemşireler çok iyiydi onlarında sıcaklığı güven verdi çok şükür canım kısmetimiz bu zamanmış.ankarada ablamlar var ama eşimin gidip gelmesi sorun olurdu kayseride yaşıorum evimde olmam daha rahat oldu benim için.dediğin doğru şehir dışı maddi manevi zor.drunla bi görüşsen bi daha yaptırma imkanım yok bu son şansımız bana o güveni verirseniz burda devam edicem die.ben druma öle demiştim son şansımızdı çünkü.
İnsan bilemio ki canım ya.ama senin drun öle demesi tedirgin edio.bir sürü hastası var tamam hiç birine garanti veremio ama o güveni versin kendi bile inanmıo olacağına madem öle nie yapıo.Canm dediğin gibi söylicem de yine bilemeyiz dicek.Yani bütün drlar mi böyle ben nerden anlayacağım doğru bir yer olup olmadığını?
Yani şey diyo biz embriyoyu göndeririz gerisi Allah'a kalmışİnsan bilemio ki canım ya.ama senin drun öle demesi tedirgin edio.bir sürü hastası var tamam hiç birine garanti veremio ama o güveni versin kendi bile inanmıo olacağına madem öle nie yapıo.
Yani şu da var burda Adana'da tüp bebek diye bir topic var memnun olanlar da çok.Yani şey diyo biz embriyoyu göndeririz gerisi Allah'a kalmış
Ya tabiikide önce Rabbimin izniyle olcak sonra drla.ama tedbir bizden takdir Allahtan.iyice düşün araştır ama o güveni vermiosa gitme derimYani şey diyo biz embriyoyu göndeririz gerisi Allah'a kalmış
Tamm canım telle arayıp mi görüşeyim yoksa oraya gidip karşılıklı mi konuşalım?Ya tabiikide önce Rabbimin izniyle olcak sonra drla.ama tedbir bizden takdir Allahtan.iyice düşün araştır ama o güveni vermiosa gitme derim
Karşılıklı görüş canım telde pek önemsemiolar.Tamm canım telle arayıp mi görüşeyim yoksa oraya gidip karşılıklı mi konuşalım?
Tamam canm mutlaka görüşmem lazım inş güzel sonuçlarla dönerim.Karşılıklı görüş canım telde pek önemsemiolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?